Nuotio Clothingilta pop-up -kauppa Ravintola Suolaan

Nuotion pojat tiesivät, mitä he laadukkailta vaatteilta ja asusteilta haluavat. Siksi he päättivät tehdä niitä itse.

Nuotio Clothing luottaa suomalaiseen maisemaan.
Nuotio Clothing luottaa suomalaiseen maisemaan.

Neljä Hanken-opiskelijaa ja yksi vaatturiopiskelija lyövät inspiraationsa yhteen Nuotio Clothing -projektissa. Ravintola Suolaan viikoksi avattavaan pop-up -kauppaan tulee myyntiin flanellipaitoja, kaulaliinoja, pipoja, kangaskasseja ja reppuja.

Mallisto on luotu pohjoismaisella fiiliksellä – teemoinaan metsä ja luonto. Tuotteiden design täydentyy lopputulokseksi yksityiskohtien kautta. Tärkeimpinä arvoina ovat käytettävyys ja kotimaisuus. Mallisto on valmistettu kokonaan Suomessa.

"Näemme, että yksilöt kaipaavat urbaanissa pohjoismaisessa ympäristössä pitkäikäisiä, lämpimiä ja kotimaisia materiaaleja."

Osaaminen on karttunut matkan varrella. Muutaman kerran ompelijat ovat saaneet selittää pojille alan terminologiaa, mutta haluttuun lopputulokseen on jokaisen tuotteen kohdalla päästy.

Aiemmin kesällä toteutettu t-paita -projekti markkinoitiin lähinnä ystäväpiirille. Silloin kaikki myytiin loppuun. Itse tekemisen ja kokeilemisen halu pääsee nyt oikeuksiinsa tämän kunnianhimoisemman projektin muodossa. Tavoitteena on saada Nuotio näkyväksi elementiksi kaupunkilaiseen katukuvaan.

Tuotteet tulevat Ravintola Suolan lisäksi myyntiin turkulaisen nettikauppa Plækän joulu-pop-uppiin ja Nuotion omaan verkkokauppaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi