Pakkomielteenä hatut: Noora Shingler

Toimittaja Noora Shinglerin mielestä hänellä on liian pieni pää.

"Pääjuttu hatun käytössä on se, että hattu on hyvännäköinen. Hyvänä kakkosena tulee, että hattu pelastaa huonon hiuspäivän", sanoo toimittaja Noora Shingler.

1. Oranssi knalli

"Tämä on ainoita täysin uutena hankittuja hattuja. Ostin sen yli kaksi vuotta sitten puoleen hintaan Helsinki 10:n alennusmyynnistä, kun pääsin ekaa kertaa lapsen syntymän jälkeen shoppailemaan. Ehdin olla kaupassa 10 minuuttia, kunnes minut hälytettiin takaisin vauvan luo."

2. Musta gangsterihattu

"Tässä hatussa on hienoa gangsteriulottuvuutta. Se on aika maskuliininen, joten yhdistän sen usein naisellisiin vaatteisiin. En ole hetkeen pitänyt, koska tällä hetkellä tällaisia tuntuu olevan kaikilla."

3. Punainen huutomerkki

"Ihastuin tähän Vintageliike Ansassa. Tykkään hatusta, koska se on niin puhdaslinjainen ja huomiota herättävän näköinen. Hattu vaatii, että muukin pukeutuminen on harkittua."

4. Vihreä ysärifiilis

"Ostin tämän hatun viime vuonna kirpparilta Salosta. Teen yleensä siellä parhaat kirpparilöytöni. Mulle tulee hatun muodosta vahva ysärifiilis. Menee hyvin farkkujen kanssa."

5. Kalannahkaa

"Tämä hattu mulla oli päässä ekassa Tyylivarkaitten jaksossa. Sain itse suunnitella sen ja Costo teki. Valitsin pinnaksi kalannahkaa. Heti tuli katsojapalautetta, että mikä hihhuli siellä pelleilee salapoliisihatussa."

6. Überkreisi

"Ihastuin tähän hattuun, koska se on niin överi. Ostin sen Bangkokin ostarilta hippikaupasta enkä ole käyttänyt sitä ikinä. Se on überkreisi ysärihullutteluhattu, jonka voisin laittaa johonkin pukugaalaan."

7. Costo

"Aikaisemmin en tykännyt lippiksistä, mutta tämä oli ensimmäinen lipallinen hattu. Lisäksi tupsun saa irti. Costo on suomalainen ja tekee hattuja ylijäämäkankaista, joten se edustaa kestävän kehityksen periaatteita. Tämä on mun eka Coston hattu."

8. Virkattu musta

"Tämä on aika uusi. Se on suomalaisen Molla Millsin, ja musta on upeaa, että joku on virkannut lierihatun. Ostin ehkä siksi, että tätä ei ole jokaisella."

9. Katupojalle

"Tämäkin on Coston hattu. Tällaiset katupoikatyyppiset lippishatut on tosi hauskoja, ja hattu tuo poikamaisuutta asuun. Voisin käyttää hattua vaikka trenssin ja korkkareiden kanssa."

10. Huonoon hiuspäivään

"Tää on mun lempihattu ja näistä kaikkein käytetyin. Se pelastaa huonon hiuspäivän ja sopii monen vaatteen kanssa."

Kädessä Iriksen baskeri

"Ostin tämän keltaisen baskerin 78-vuotiaan Iris Lampilan Iris-Shopista Punavuoresta. Liike lopetti tämän vuoden alussa. Meistä ehti Iriksen kanssa tulla ystäviä, ja kävin usein moikkaamassa häntä liikkeessä."

Päässä turbaani

"Tämä on uusin hattuni. Ostin sen Anniina Nurmelta, kun tein juttua hänen suunnittelemista ekologisista farkuista. Tämä turbaani on myös superhyvä huonon hiuspäivän pelastaja."

1 kommentti

jugular

2.11.2012 12:26

Hieno Mustang :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi