Paras hengissä oleva taiteilija

Cityn haastattelussa pop-taiteilija Rinat Shingareev, jonka hyveisiin ei kuulu vaatimattomuus.

Barack Obama.
Barack Obama.

Lontooseen päätynyt venäläislähtöinen pop-taiteilija Rinat Shingareev on ladattu täyteen itsetuntoa. Herran blogi kulkee otsikon The Best Artist Alive alla.

Miten on Rinat, taidat olla melko itsevarma heppu?

"Olen 100, 200 ja 300 prosenttisen itsevarma. Ymmärrän täysin, että lahjakkuuteni ja potentiaalini voivat muuttaa taidemaailman ja viedä pop-taiteen uudelle tasolle", Shingareev selittää, eikä ironiaa ole luettavissa vastauksesta.

Shingareev aloitti taiteilunsa Venäjällä, jossa opiskeli esteettisiä aloja sisustussuunnittelusta web-suunnitteluun. Samoihin aikoihin hänen ensimmäisiä töitään esiteltiin gallerioissa. Matka jatkui Italiaan, jossa valmistui taidekoulusta erinomaisin arvosanoin.

Shingareevin työt ovat kankaalle tehtyjä öljyväritöitä. Niitä on ollut esillä suurissa kansainvälisissä lehdissä. Italian Maxim nimesi Shingareevin yhdeksi maailman lahjakkaimmista taiteilijoista.

Miten juuri pop-taide valikoitui ilmaisukeinoksesi?

"Kaikki alkoi Italiassa tekemästäni lopputyöstä. Se oli menestys ja inspiroi minut jatkamaan. Ymmärsin, että pop-taiteen avulla voin ilmaista ideoita täysin vapaasti."

Millaista viestiä välität taiteellasi?

"Jokaisella teoksella on viesti ja taiteilijan on hyvä olla tietoinen siitä, että työ saattaa vaikuttaa suurestikin massoihin. Haluan kuvata taiteellani sisäistä maailmaani. Toivottavasti pystyn muuttamaan maailmaa muuttamalla yksittäisten ihmisten sisäistä maailmaa."

"Taiteeni tarkoituksena on kuvata maailmaa tunnettujen hahmojen kautta. Näillä ihmisillä on valtava rooli yhteiskunnan eri sfääreissä ja juuri he tekevät päätöksiä, jotka muuttavat koko maailmaa. Haluan, että ihmiset tekevät suuria tekoja ja siksi kuvaan töissäni kaikista menestyneimpiä ihmisiä, jotka vielä isossa osassa tapauksia ovat itse luoneet maineensa."

Silvio Berlusconi.
Silvio Berlusconi.
Michael Jackson.
Michael Jackson.
George Bush.
George Bush.
Bush ja Bunny.
Bush ja Bunny.
Kuningatar Elisabeth.
Kuningatar Elisabeth.
Prinssi William.
Prinssi William.
Lil´Wayne
Lil´Wayne
Madonna.
Madonna.
Jeesus.
Jeesus.
Prinssi Charles.
Prinssi Charles.

1 kommentti

empty

7.2.2013 01:52

Kiitos - tällaisia artikkeleita toivoisi Citystä löytyvän useammin. Leikkisän asiallista tekstiä maailmalla ajankohtaisista ihmisistä ja ilmiöistä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi