Sähköinen Stocka

Ostosmaailman uutispalvelu.

Huutokaupassa myydään myös Valentinon laukku.
Huutokaupassa myydään myös Valentinon laukku.

Muotihuutokauppa

Bukowskilla myydään jo toista kertaa vanhaa Chanelia ja Louis Vuittonia. Vintage & Fashion -huutokaupassa on tällä kertaa 143 kohdetta Chanelin ja Luiskan lisäksi muun muassa Hermés’ltä ja Diorilta. Lisäksi suomalaiset muodin ammattilaiset ja raskaan sarjan harrastajat ovat antaneet vanhoja vaatteitaan, kenkiään ja laukkujaan kaupattavaksi hyväntekeväisyyshuutokaupassa, jonka tuotot menevät Planin Koska olen tyttö -kampanjaan. Kaupan ovat muun muassa Kaarina Kivilahden Giorgio Armanin iltapuku ja Leena Sarven Gucci-laukku (yksi monista). Huutokaupattavat tuotteet ovat nähtävillä 28.10. alkaen Bukowskin toimitiloissa. Huutokauppa on Astoria-salissa 3.11. kello 17 alkaen.
Bukowski, Iso Roobertinkatu 12

Weekend Helsinkiin

MaxMaran kasuaalimman malliston Weekendin oma kauppa avaa lokakuun lopussa Fabianinkadulla. Ensi kertaa Suomessa ovat nyt brändin kengät ja laukut. Tyyliä voi kurkkia MaxMaran nettisivuilla: www.maxmara.com.
Weekend, Fabianinkatu 14

Filmtown muuttaa ja lisääntyy

Fredan Filmtown on lokakuun alussa muuttanut osoitteeseen Lönnrotinkatu 28 ja Haagassa on avannut uusi Filmtown osoitteessa Tunnelitie 2.
http://www.filmtown.fi

Click Bag avasi

Click Bag -kaupat avasivat lokakuun alussa Click Shoes -kauppojen yhteydessä. Click Bag tuo laukut, muun muassa Puma, BagSag, Converse, Rieker, itse maahan ja se lupaa, että 60 prosenttia sen valikoiman tuotteista ei saa muualta Suomesta.
Click Bag, Flamingo, Tasetie 8

Pinkki Planeetta

Lapinlahdenkadulla avannut Planet Pink ei myy nimestään huolimatta vaaleanpunaisia vaatteita, vaan kaikenvärisiä farkkuja ja toppeja. Tarjolla muun muassa Crazy Agea ja Miss Chiciä.
Planet Pink, Lapinlahdenkatu 23

Sähköinen Stocka

Stockmann on avannut pienoistavaratalon verkkoon. Myynnissä on tavaratalosta tutut tuotekategoriat: vaatteet, urheilu, kodinsisustus ja elektroniikka. Tuote- ja palveluvalikoima laajenee syksyn ja talven aikana. Akateemisen Kirjakaupan lanseeraama sähkökirjojen latauskauppa kannattaa myös huomioida.
http://www.stockmann.fi

Purikuran kuvat

Purikura on kesällä avannut japanilaistyylinen valokuvakauppa. Idea on kuvauttaa itsensä tai itsensä ja jenginsä (kuvaan mahtuu jopa kahdeksan ihmistä) kuva-automaatissa ja muokata automaatilla kuvaa. Kuva printataan tarra-arkille ja sen saa myös bluetoothilla kännykkään. Villitys on kotoisin Japanista ja vuodelta 1995. Vuodenvaihteessa avaa Suomen toinen Purikura Shop Turussa. Kuvauksiin pääsee arkisin kello 12–20 ja viikonloppuisin kello 12–18.
Purikura Shop, Vuorikatu 14

Fred Perry Suomeen?

Kaupungilla huhutaan, että Fred Perry avaisi oman liikkeen Helsingissä Kluuvin kauppakeskuksessa. Brittiläinen Fred Perry on tunnettu erityisesti pikeistään ja tennareistaan. Fred Perryä myydään muun muassa Stockmannilla.

Avasitko kaupan?

Tuliko liikkeeseesi huippubrändi? Alkoiko mullistava ale? Kerro siitä meille. Lähetä lehdistötiedotteesi osoitteeseen: heini.larros@citypress.fi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi