SirCastleTeees ja väriä vaihtavat lenkkarit

Korttelin viileimmät kengät.

Kuva: sircastleteees / Twitter

Työnsä puolesta paremmin SirCastleTeees-nimellä tunnetun Mike Phillipsin pyörittämä Kustom Kick-liike Pohjois-Carolinassa on ehdottomasti tämän hetken kiinnostavimpia lenkkarikauppoja.

Liikkeen erikoisuus ovat lämpötilan mukaan väriä vaihtaviksi käsitellyt lenkkarit. Nuori yrittäjä on lisäksi taitava maalari ja pystyy jopa dekonstruoimaan ja taas rekonstruoimaan kenkiä toteuttaakseen asiakkaidensa villeimmätkin kustomointitoiveet. Lenkkareiden lisäksi nuori yrittäjä kertoo voivansa kustomoida mitä tahansa pleikkariohjaimista sukkiin ja hattuihin. Suuren kysynnän takia hän nykyään myös ostaa, myy ja vaihtaa lenkkareita ja niinpä Kustom Kickistä onkin tullut täyden palvelun lenkkarimyymälä.

 

Ajatus oman liikkeen perustamisesta kasvoi pikkuhiljaa Phillipsin oman lenkkari-innostuksen seurauksena; alun perin häntä kyllästytti miten kaikilla oli samannäköiset lenkkarit joten erottuakseen hän keksi väriä vaihtavat lenkkarit. Hieno idea luonnollisesti keräsi kiinnostusta ja lukion jälkeen Phillips oli jo säästänyt tarpeeksi rahaa oman liikkeen avaamiseksi (onneksi, kertomansa mukaan autotallista leijailevat maalihöyryt olivat alkaneet koettelemaan hänen vanhempiensa hermoja).

Kustom Kick on lähiaikoina avaamassa nettikaupan, siihen asti Pohjois-Carolinassa liikkuvien kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa liike ja muiden seurata liikkeen Instagram-tiliä.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi