Suomalaiset muotisuunnittelijat valtaavat Kluuvin viikonloppuna

Lisäksi italialainen Furla avaa myymälän Kämp Galleriaan ja tanskalainen Tiger Itäkeskukseen ja Kamppiin.

Katri Niskanen ottaa osaa Kluuvin Fashion Weekendiin.
Katri Niskanen ottaa osaa Kluuvin Fashion Weekendiin.

Kauppakeskus Kluuvissa vietetään viikonloppuna Indiedays Fashion Weekendiä, kun suomalaiset muotisuunittelijat valtaavat myyntipisteillään ostoskeskuksen yläkerran Fashion Marketissa. Paikalle saapuu suomalaisen muodin kiinnostavimpia merkkejä Kaksitvåsta CTRL:iin sekä Antti Asplundista ja Katri Niskasesta Jukka Rintalaan.

Perjantaina kuullaan kuulumisia muodin kentältä, kun ohjelmassa on suunnittelijoiden haastatteluja. Sunnuntaina voi tehdä löytöjä kirppiksellä, jossa on mukana 20 suosittua muotibloggaajaa.

Markkinointi & Mainonta lehti kertoo kahdesta kiinnostavasta Suomen muotimaailmaan tulokkaasta. Italialainen Furla avaa Kämp Galleriaan Pohjoismaiden ensimmäisen konseptimyymälänsä vielä helmikuun aikana. Tarjolla on kenkiä asusteita ja laukkuja.

Tanskalainen lifestyle-kauppaketju Tiger tulee ensimmäistä kertaa Suomeen kahden myymälän voimin. Lippulaivamyymälä avataan maaliskuussa Kampissa, mutta jo lauantaina Tigerin valikoimaan pääsee tutustumaan Itäkeskukseen avattavassa myymälässä. Tigerin valikoimaan kuuluvat toimistotarvikkeet, kodintuotteet, askartelutarvikkeet, lelut ja pelit, kosmetiikka ja lahjatavarat. Ketjulla on 15 maassa yhteensä 150 myymälää.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi