Suomi-muodin pop up -kauppa Itikseen

Nordic Designers' Pop-Up Shop on auki Itiksessä koko syyskuun.

Kuva: Maija Astikainen / Poola Kataryna

Nordic Designers’ Pop-up Shop tuo syyskuussa Itä-Helsingin kauppakeskus Itikseen vahvan kattauksen puettavaa Suomi-designia. Kuukauden kestävä pop-up-kauppa kokoaa yhteen 23 naisten- ja miestenvaate- sekä asustebrändiä.

Tapahtuman luoja Piia Hänninen haluaa viedä kotimaisen muodin pienistä keskustan putiikeista kaiken kansan luokse.

”Suomen muotiskenessä tapahtuu paljon, mutta kotimainen vaateteollisuus voisi voida vahvemmin. Ruotsissa suositaan paljon enemmän kotimaista muotia ja samaa kehitystä soisin näkeväni myös meillä. Lääkkeeksi siihen uskaltaudumme viemään muotikaupan ulos keskustasta ihmisten luokse”, hän sanoo. 

”Nordic Designers’ Pop-up Shop kokoaa selektiivisesti ajan henkistä, ekologista ja eettisesti tuotettua designia. Ideana on yhdistää klassikkobrändejä ja uusia pienempiä mallistoja keskenään ja tarjota kuluttajille mahdollisuus löytää itselleen uusia designtuttavuuksia.”

Osalla brändeistä ei ole omaa myymälää, ja enemmistö on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla Itiksessä, Pohjoismaiden suurimmassa kauppakeskuksessa. Myynnissä olevat mallistot ovat syksyn ja talven uutuuksia.

Toukokuussa järjestetty ensimmäinen Nordic Designers’ Pop up Shop otettiin mielenkiinnolla vastaan Helsingin keskustan Galleria Esplanadissa. Nordic Designers’ Pop-up Shop Vol. 2 -kauppakonseptin visuaalinen tapahtumaympäristö luodaan yhteistyössä kotimaisten kaluste- ja sisustusbrändien Viveron ja BEdesignin kanssa. Muotikauppa järjestetään eri tapahtumapaikoissa kaksi kertaa vuodessa.

Nordic Designers' Pop-Up Shop Itiksessä 2.-29.9. Avoinna ma-pe 10–21, la 10–19 ja su 12–18.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi