Suomimuodin pop up -kauppa nousee tällä kertaa Selloon

Nordic Designers' pop up shop esittelee kotimaista, virolaista, ekologista ja eettistä vaate- ja asustemuotia.

Kuva: Uhana Design

Pop up -kauppa järjestetään nyt neljättä kertaa, mutta ensimmäistä kertaa Espoossa. Kaksi aiempaa pop upia on pitänyt majaansa Itiksessä. Ensimmäistä kertaa se järjestettiin Galleria Esplanadissa.

Pop up rantautuu kauppakeskuksiin, sillä sen tarkoitus on tuoda suomalainen ja pohjoismainen suunnittelu sinne, missä ihmiset käyvät ostoksilla sen sijaan, että sitä tarjottaisiin vain pikku putiikeissa keskustan parhaimmilla ostoskaduilla. Sen lisäksi, että muoti tuodaan ihmisten luo, tuodaan ihmisten käsille myös tuntemattomampia merkkejä. Niitäkin on helpompi lähestyä ja uusia designtuttavuuksia löytää, kun seassa on jo tuttuja brändejä.

Pop upin järjestäjien mukaan kauppa on saanut asiakkailta hyvää palautetta juuri siksi, että se kokoaa sekä jo tuttuja että asiakkaille tuntemattomia brändejä ja mallistoja saman katon alle. Kaupassa on tarjolla laaja valikoima naisten, miesten ja lasten vaatteita sekä koruja ja asusteita. 

Konseptin kulmakiviä ovat luonto inspiraationlähteenä, luksuksen ja indiehenkisyyden yhdistäminen sekä tuotannon ekologisuus ja eettisyys. Kaupan tavoitteena on antaa vaateostoksille kestävän kehityksen mukainen vaihtoehto massatuotannon suosimisen sijaan.

Nordic Designers' pop up kauppakeskus Sellon 2. kerroksessa 1.9 -30.10.2017. Avoinna ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi