Tyylikästä taidetta edullisesti seinälle ja iPhonen koristeeksi

Society6 antaa kenelle tahansa mahdollisuuden myydä omaa taidettaan.

The Big Lebowski, Fear and Loathing in Las Vegas & Fight Club by Jerod Gibson.
The Big Lebowski, Fear and Loathing in Las Vegas & Fight Club by Jerod Gibson.

Society6 on jenkkinettisivusto, josta voi ostaa kohtuuhintaista taidetta muun muassa seinälle.

Sivuston ideana on se, että kuka tahansa voi myydä omaa taidettaan säilyttäen kuitenkin kaikki tekijänoikeudet omaan työhönsä. Society6:n kokoelmista löytyy erilaisia taidonnäytteitä tuhansilta tekijöiltä ympäri maailman. Society6 hoitaa taiteilijan puolesta työn painatuksen, tulostamisen ja lähettämisen. Hinnat pyörivät taideteoksen koosta riippuen yleensä 16–55 dollarin välillä. Paperille painatettujen taideteosten lisäksi monia töitä voi saada myös iPhone-kuoreen, t-paitaan, huppariin tai läppärin kannen koristeeksi.

Society6:n taideteokset on jaoteltu lukuisiin eri kategorioihin, joista jokaiselle luulisi löytyvän jotakin mieluista. Sivustolla on eri tekniikoilla tehtyjä teoksia, ja kategorioihin kuuluvat muiden muassa valokuvat, digitaalinen taide, sekatekniikka, mustavalkoiset työt, maisemakuvat, eläimet, abstraktit työt, typografia, kauhu, musiikki, pop-kulttuuri ja ihmiset.

Printtityöt saapuvat hyvin pakattuna rullalla noin 1–3 viikon kuluttua tilauksesta. Postikulut ovat tavallisesti 9 dollaria, mutta sivustolla on toistuvasti ilmainen kotiinkuljetus kansainvälisesti. Tiedon ilmaisista kuljetuksista ja muista mahdollisista kampanjoista saa kätevimmin tilaamalla Society6:n uutiskirjeen.

Töiden koot on merkitty meidän suomalaisten kannalta kätevästi tuumissa. Jos tarvitset muunnosapua, niin Ask.com auttaa. Ask on myös hyödyllinen, jos haluat laskeskella kuinka paljon tilaus tulee suurin piirtein maksamaan euroissa. Maksu Society6:n sivustolla tapahtuu kätevimmin PayPalin kautta.

The dude abides.
The dude abides.
I think I'm getting the Fear.
I think I'm getting the Fear.
We can't stop here!
We can't stop here!
The first rule of...
The first rule of...
Breakfast of Champions by powerpig.
Breakfast of Champions by powerpig.