Anonymous uhkaa hyökkäyksellä Suomen valtiota ja Yleisradiota vastaan

Facebookissa välitetyn viestin mukaan AnonymousFinland toivoo, että Suomen ja Israelin diplomaattisuhteet menisivät poikki.

Palestiinalaiset graffitit kertovat hädästä.
Palestiinalaiset graffitit kertovat hädästä.

Hakkeriryhmä Anonymous on ottanut aktiivisen rooliin Gazan konfliktissa. Anonymous ei purematta niele Israelin touhuja ja on suunnannut hyökkäyksensä satoihin tietokantoihin, joista on varastettu järjestön itsensä mukaan tuhansia Israelin tukijoiden henkilötietoja.

Facebookissa on levinnyt tänä aamuna viesti, jossa käyttäjä Arty Mous kertoo AnonymousFinlandin suunnitelmasta hyökätä Suomen valtion ja Yleisradion tietoverkkoja vastaan. On epäselvää, kuinka vaarallinen taho uhkauksia jakaa tai onko kyseinen käyttäjä osa Anonymousin kansainvälistä verkostoa. Asiansa osaava yksittäinen henkilökin on kyvykäs kyberhyökkäyksen tekemiseen. Syyksi ilmoitetaan Gazan sodasta levitetty propaganda. Tavoitteena on rikkoa Suomen ja Israelin diplomaattisuhteet. Viesti, joka löytyy ainakin Verkkomedian Facebook-ryhmästä, kuuluu kokonaisuudessaan näin:

"AnonymousFinland. We have plans to attack against our government and state televison channel YLE which is spreading Israel war propaganda. Our first goal is that our government broke Finland-Israel diplomatic relations. These attack's aren't only in the web this time.

We are anonymous

We are legion

We do not forgive

We do not forget

Finland expect us.

#anonymousfinland
"

Anonymous kertoi kohdistaneensa hyökkäyksensä valtavaan määrään israelilaisia verkkosivuja. Ensin määrä arveltiin liikkuvan sadoissa sivustoissa, mutta osuvampi arvio on noin 9 000 sivustoa. Twitterissä Anonymousin operaatiota Israelissa voi seurata hash tagilla #OpIsrael.

Kuten arvata saattaa, Israelin kannattajat ovat heränneet internetissä ja tuominneet Anonymousin toiminnan terrorismiksi. Anonymous sanoo vastineessaan, että ryhmä ei kannata väkivaltaa missään muodossa. Anonymousin kannanotossa Israelin toiminta tuomitaan sorroksi, jonka ainoana tavoitteena on ajaa viimeisetkin palestiinalaiset alueelta.

5 kommenttia

Waikato

20.11.2012 18:47

Minua ei voisi vähempää "huolestuttaa" se, ette joku idiootti nörttiporukka tekee typeryyksiä. Täysjärkinen porukka löytää kyllä muitakin (järkevämpiä) tapoja vaikuttaa poliittisiin asioihin kuin lapsellinen uhoaminen ja itsensä mainostaminen facebookissa.

Jos tämä jengi ei säännöllisesti suoltaisi ulos tuollaisia naurettavia viestejä ("me ollaan katkeria, pitkävihaisia, eikä koskaan unohdeta") niin suuri yleisö TODELLAKIN unohtaisi tämän nörttiporukan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Finnishanonymous

12.3.2015 16:48

Ensimmäiseksi..Emme ole mikään "idiootti nörttiporukka" vaan olemme Anonymous joka on enemmän oikeuden puolella ja tämä "nörttiporukka" on yksi maailman parhaita hakkeroijaryhmiä ja jos et jo tajunnut tämä on Anonymous-ryhmän suomalainen hakkeroija ja olen mukana tässä projektissa.

We are anonymous

We are legion

We do not forgive

We do not forget

Finland expect us

#Anonymousfinland

havittakaahamas

20.11.2012 20:51

Arvostan Yleä vähän enemmän kuin aikaisemmin tuon uhkauksen jälkeen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

islam

21.11.2012 04:31

On se kumma, että juutalaissiirtokunnat saatiin häädettyä alueelta, mutta muslimit eivät suostu häipymään.

Minulla on ehdotus: tyhjennetään koko Gazan alue (sehän oli alunperinkin perustettu pakolaisleiriksi), jyrätään kaikki rakennukset maan tasalle (historialliset paikat onkin jo tuhottu kauan sitten) ja annetaan koko alue Israelin hallintaan. Siihen loppuu rähinä ja rakettien ammuskelu puolin ja toisin. Muslimit löytävät kyllä turvapaikan rajan takaa Egyptistä. Egyptissä onkin ollut tapana karkottaa juutalaiset ja kristityt, joten Israel voi nyt tehdä saman tempun ja karkottaa rähisevät muslimit pois Gazan kaistalta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

muistakaa

21.11.2012 05:00

Tässä vähän faktaa siitä, millaisia nuo Gazan kaistalla asuvat "rauhanomaiset" palestiinalaiset oikeasti ovat. Koko aluetta johtaa islamilainen terrorijärjestö Hamas, jonka perustamiskirjassaan ilmoittaa tavoitteekseen seuraavaa: Israelin tuhoaminen, juutalaisten tappaminen, ja islamilaisen valtion perustamisen alueelle.

Wikipedia kertoo asiasta näin:

"Human Rights Watch on syyttänyt palestiinalaisterroristijärjestöjä ihmisoikeusrikoksista ja on kritisoinut palestiinalaishallintoa siitä, ettei se ole pyrkinyt kaikin keinoin estämään iskuja eikä saamaan syyllisiä oikeuteen. Toisaalta useat palestiinalaistahot ja järjestöt kehottavat ihmisiä väkivaltaan Israelia sekä juutalaisia kohtaan. Amnesty International on esittänyt Hamasille vaatimuksen kunnioittaa kaikkien palestiinalaisten ihmisoikeuksia, noudattaa kansainvälistä lakia ja lopettaa israelilaisiin siviileihin kohdistuva väkivalta."

Ei voi kuin ihmetellä, miksi joku nörttijengi haluaa PUOLUSTAA palestiinalaishallintoa, terroristijärjestöjä, ja sotaa himoitsevaa Gazan alueen muslimiväestöä. Eivät ne mitään viattomia uhreja ole, he valitsivat itse itselleen hallituksen jota johtaa terroristijärjestö Hamas.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi