Brasilialaismies teki vanhempiensa kodista unelmiensa skeittiparkin

Skeittaus auttoi Anselmo Arrudaa pääsemään yli vanhempiensa kuolemasta.

Kuva: The NetiZen TV / YouTube

Brasilialainen Anselmo Arruda sai teini-ikäisenä talon vanhemmiltaan perinnöksi, kun he kuolivat. Orvoksi jäänyt nuori mies muutti taloon Brasialian rannikolla ja ryhtyi pian skeittaushommiin selvitäkseen vanhempiensa menetyksestä. 

"Kun vanhempani kuolivat, olin vielä teini. Muutin tähän taloon, enkä halunnut tehdä muuta kuin skeitata heti herättyäni", nyt 31-vuotias Arruda kertoo MSN:lle.

Ensin talosta katosivat huonekalut, jotta lattioilla voisi skeitata. Pikkuhiljaa vuosien varrella Arruda päätti riisua talon sisälmykset tyhjiksi, rakentaa ramppeja ja tehdä siitä unelmiensa skeittiparkin. Puuhastelu auttoi häntä pääsemään yli vanhempiensa kuolemasta. Enää Anselmo ei asu betonirampeilla ja graffiteilla vuoratussa talossa. Nyt skeittiparkki on auki skeittaajille, taiteilijoille, muusikoille ja kaikille, jotka sinne haluavat tulla.

"Sain mahdollisuuden toteuttaa unelmani. Halusin teininä hypätä skeittilaudalle heti aamusta, ilman että minun tarvitsisi tehdä mitään muuta. Että voisin skeitata heti suihkun jälkeen, heti kun nousen sängystä."

Lähde: MSN

1 kommentti

AN79

4.6.2015 11:48

Koskettavaa vaalia vanhempien muistoa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi