Floridalaispizzeria ruokkii nälkäiset

Solorzanon veljesten ravintolassa voi ostaa pizzapalan post it -lapulla, jos siihen ei ole varaa.

Kuva: Solorzano Bros Pizza / Facebook

Varaton, mutta nälkäinen ihminen voi suunnata hyvällä omallatunnolla Solorzanon veljesten pizzeriaan Sarasotassa, Floridassa. Pizzerian seinässä on post it -lappuja, joihin kirjoitetut tuotteet on maksettu valmiiksi, jotta rahattoman asiakkaan ei tarvitsisi. 

Pizzerian omistaja Phil Solorzano ei ole ajatuksen isä, sillä vastaavia tempauksia on järjestetty muissakin pizzerioissa jo kuukausia. Ravintolaan tulevat asiakkaat voivat halutessaan maksaa yhdestä (tai usemmasta) pizzapalasta, jotka haluavat lahjoittaa vähävaraisille. Heidän nimellään ja maksamallaan tuotteella varustettu post it -lappu kiinnitetään pizzerian seinään, josta varaton voi valita haluamansa. Kampanja on omistajan mukaan ollut menestys.

"Maksetut pizzat eivät ole vain kodittomille tai köyhille. Ne ovat myös sellaisille, joilla ei vain ole sinä päivänä rahaa", Solorzano kertoo. "Meillä kaikilla on joskus sellaisia päiviä. Yrittäjilläkään ei ole aina rahaa kaikkeen."

Solorzanon pizzeriassa harjoitetaan muutenkin hyväntekeväisyyttä: ravintola antaa pois pizzapalat, jotka ovat seisseet tiskillä niin kauan, ettei niitä enää saa myydä. 

"Tämä kampanja on paljon parempi. Nyt emme pelkästään jakele ilmaista pizzaa, vaan ihmiset oikeasti maksavat meille siitä, että jakelemme ilmaista pizzaa!"

Lähde: Ticket Sarasota 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi