Mamban laulaja Tero Vaara vihaa suomalaisia

Ja kirjoitti siitä Suomen Sisun blogiin.

Kuvan muut henkilöt eivät liity tapaukseen.
Kuvan muut henkilöt eivät liity tapaukseen.

Olisihan se pitänyt jo Mamban tuotannosta arvata, että kaljupäinen söpöliinilaulaja Tero Vaara vihaa suomalaisia.

”Suomalainen on nykyään sellainen Kaisaniemen puistossa, Suomenlinnassa tai Alppipuistossa ”nuorukaisilta” turpaansa ottava, joukkovoiman edessä rahansa tai kännykkänsä häntä koipien välissä luovuttava, leimakirveen iskuilla ja rasismisyytöksillä mykäksi säikytetty identiteetistään riisuttu elävä”, Vaara latelee Suomen Sisun sivuille kirjoittamansa töräyksen aluksi.

Tero Vaaralle ja muille vastaaville suurillle ajattelijoille on täysin käsittämätöntä se, että tämän päivän suomalaisista suuri joukko ei ole heidän kaltaisiaan, uppiniskaisia, mutta selkärangattomia luusereita, jotka syyttävät omasta huonosta olostaan kaikkea muuta kuin itseään ja kuvittelevat oman näkökulmansa maailmaan olevan se ainoa oikea.

Terolla on selvästi paha olla ja siihen pahaan oloon etsitään syitä mahdollisimman kaukaa. Mäntyharjun idyllisistä maisemista on helppo vyöryttää vihaa kohti ”ruuhkasuomea”, ”sisään kutsuttua kansanosaa” ja muita abstraktioita kohden.

Silloin, kun ei ole mitään konkreettista sanottavaa, on vaikea tarjota konkreettisia esimerkkejä ja on helppo tyytyä latelemaan ”eräät pöhköt” -tyylisiä määritelmiä ja sananlaskuja.

”Eräillä pöhköillä on erinomaisia ajatuksia, miten kansalaisilta ja yrityksiltä kiskottua rahaa pitäisi jakaa, mutta minkäänmoista ideaa tai osaamista mihinkään vaurautta lisäävään tai tuottavaan näillä ei ole tarjota. Pöytään kutsuvat, mutta kattaukseen eivät osallistu", Vaara kirjoittaa ja yleisö huokaa hämmästyneenä kaikille niille keinoille, joita Vaara itse esittää yhteisten varojen käyttämiseen.

Konkretiaa tai uusia näkökulmia tekstissä on niin vähän, että se on helppo tulkita Suomen Sisun jäsenille osoitetuksi, yhteishenkeä luovaksi mantraksi.

Kaikista kummallisinta on se, että Vaara vaatii tekstissään suomalaisia pitämään yhtä ja tukemaan toinen toisiaan. Ensin hän keskittyy kirjaamaan sitä, miten Suomi on mennyt pilalle, mutta kääntyykin puhumaan siitä, ettei Suomea saisi saattaa häpeään.

Sinun Suomesi ei ole minun Suomeni. Kesä meni jo, Tero.

60 kommenttia

selkärangaton

7.10.2013 17:45

Suorastaan kauhiaa kun joku uskaltaa tässä maassa vielä olla eri mieltä kuin etelän kaikkitietävät viherpunikit.
Mutta olkaa huoletta kyllä meno muuttuu kun seuraava hallitus muodostetaan kepujen ja persujen toimesta.
Ja eihän noissa "toimittaja" janssoninkaan jutuissa paljoa omaa ole lainatun lisäksi...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

terve lapista

8.10.2013 03:08

Koska kaikki lukutaitoiset on viherpunikkeja ja asuu etelässä? Hävettää kanssakansalaisten kakaramainen itsetunnon puute. Mee ittees, selkärangaton.

Pohjoisen juntti?

8.10.2013 09:15

"etelän kaikkitietävät viherpunikit"

Tämä pesunkestävä pohjoisen asukki (no puoli Suomea ymmärretään pohjoiseksi) on ihan samaa mieltä toimittajan kanssa Vaaran tapaisista rasisteista. Ja loukkaantunut sydänjuuriaan myöten siitä, että pohjoisen ihmisten mainetta häväistään selkärangattomien toimesta. Me kaikki pohjoisessa kun emme ole impivaaralaisia idiootteja sisulaisten rasistisia purkauksia kritiikittä ihailevien tavoin, suurin osa on säilyttänyt järkensä. Persut pysyköön poissa hallituksesta ja eduskunnasta niin kauan kuin eivät pesäänsä perin pohjin siivoa natseista.

Hra_skeptinen

8.10.2013 10:22

Kepuhallitus varmaan vielä menisi, mutta pitäkää hyvät ihmiset ne PersSuamalaiset kaukana vallankahvasta. Suomessa on ihan tarpeeksi juntteja ilman, että niille näytetään vihreää valoa ja kerrotaan takapajuisen nationalismin, uskonnollisuuden ja homofobian olevan ihan ok.

Selkärankainen

8.10.2013 10:44

En ole etelästä, vaan Pohjanmaalta, ja oon täysin samaa mieltä toimittajan kanssa. Ja tuo Vaaran kirjoitus on muuten todella oksettava.

Skarppausta

8.10.2013 10:44

Valitettavasti Suomen laki määrittää sen mitä Persut ja Keput voivat oikeasti tehdä, sillä millaisia aivopieruja nämä kertovat kamppanjoissaan ei ole mitään realistista korrelaatiota sen kanssa mitä pystyvät oikeasti tekemään kun astuvat valtaan. Se on nähty siinä miten Soini joutuu ruoskimaan omiaan jotka eivät osaa käyttäytyä. Kannattaisi herätä sieltä keski-iän kriisin aiheuttamasta houreesta ja katsoa faktat.

Keijo Lakkala

8.10.2013 12:00

Etelän viherpunikit? Itse olen Lapista, sukuni on osittain saamelaista ja mielelläni olen eri mieltä Vaaran "ajattelusta" (mielipiteiden heittely ei vielä ole oikein ole sama asia kuin varsinainen ajattelu). Mutta olkiukko on olkiukko on olkiukko. Niitä on kiva heitellä kun ei ole varsinaista asiaa.

selkärangallinen

8.10.2013 12:18

Persuille ja persuhenkisillehän on tunnetusti lähes maanpetturuutta lähentelevä rikos, jos heidän jatkuvaa mielipahaansa ja kiukutteluaan joku kehtaa kritisoida.

teetee22

8.10.2013 12:47

Kiitos näistä nauruista, hyvä että tuolillani pysyin. Olen nimittäin opetellut nauramaan ihmisten tyhmyydelle ja elämäni on ollut äärimmäisen hauskaa siitä lähtien kunhan vaan aika-ajoin hakeutuu lukemaan hommafoorumia tai aiheeseen oleellisesti liittyviä kommentteja.

Selkärangaton

8.10.2013 14:11

Samaa mieltä! "on helppo tyytyä latelemaan ”eräät pöhköt” -tyylisiä määritelmiä" sanoo Jansson, mutta eikös se olisi nimien kera loukkaus? Mitä tahansa kukaan sanoo, mitä viherkaarti ei siedä, niin kaikki saadaan käännettyä kyllä mediassa muotoon "abstrakti" tai "mantra". Ilmeisesti vain vihreät saavat loukata ja mustamaalata ihmisiä ilman vihapuhe-ja loukkaussyytöksiä. Suomi on mennyt pilalle, tälläiset kirjoitukset joissa muiden mielipiteet ovat vain takapajulan junttien "töräyksiä", todistavat sen.

juudas käpy

8.10.2013 16:55

Ei tässä kukaan ole valittanu siitä että jollakin on erilainen mielipide. Se vaan on niin yksinkertista, että jos ei ole mitään järkevää sanottavaa, mitään missää olisi vähintäkään tosiasiallista ideaa, niin sitten mielipide on yksinketaisesti typerä. Sillä sipuli.

Ruikuttamisella ja vihaamisella harvoin pääsee kovin pitkälle, varsinkaan oman itsensä kanssa.

Ja voittipa persut tai keput vaalit tai, niin yksikkän puolue ei siutakaan pelasta, ettäs tiiät!

tohtori torpedo

8.10.2013 17:01

En ole sitten etelästä päinkään, enkä todellakaan tiedä lähellekään kaikkea (etkä muuten sinäkään), mutta persjalkaissuomalaisia tuskin tullaan hallituksessa näkemään, ja jos tullaan niin se viritys kaatuu omaan mahdottomuuteensa nopeammin kuin pian. Tyhjänpäiväinen vänkyröinti ilman asioista minkäänlaisen selvän ottamista ei loppujen lopuksi johda mihinkään, varsinkaan silloin kun pitäisi olla esittää jotain vaihtoehtoja sen venkoilun ja helppoheikkien myyntikojuilta tuttujen sananlaskujen sijaan.

Erityisen kauhiaa ei mielestäni ole että Vaara sössöttää oppi-isältään kuulemiaan mantroja siitä miten länsi luhistuu ja rasistiksi haukutaan ja sössön söö. Näitä on tottunut kuulemaan eri muodoissaan jo useamman vuosikymmenen, eikä toistaiseksi paska ole pöyhimällä parantunut. Nyt lienen sitten ns. viherpunikki kun ei oma mieli käynyt yksiin selkärangattoman 42 v miehen tai Tero Vaaran kanssa. No odotapa pieni hetki. Odota vielä hiukan. Juu, hetki vielä. Odota nyt vaan. Joo, ei. Odottelin tuossa josko minua olisi alkanut kiinnostaa tuo loppuunkaluttu viherpunikki-heitto. Sori, nyt ei alkanut. Onnea seuraavaan yritykseen. Muista myös käydä kommentoimassa ahkerasti muuallakin, esim. Hesarin nettisivujen mihin hyvänsä "kissa pelastettu puusta"-uutisointeihin täytyy ehtiä viimeistään kolmanteen kommenttiin sisällyttää maahanmuutto, romanit, sossu ja niin edelleen.
Toivottavasti sulle maksetaan tästä hyvin. <3

Möö

9.10.2013 17:55

Juu,persuthan ne kaikki hoitaa juu.Mua naurattaa tollaset ääliöt.Selkäranka tuntuu kyllä puuttuvan.

Satu Ahola, Rauma

11.10.2013 18:15

Jepjep... suomalaiset hävis maailmankartalta siinä vaiheessä kun herrat suuressa viisaudessaan päättivät liittyä kaiken kattavaan Eu:n = ITSENÄISYYDEN MENETYS. Nykyään vieläkin/edelleen 10/2013 mm. lakkautetaan kouluja, vähennetään vanhusten hyvinvointiin liittyviä intressejä, tehdään helvetin isoja kuntaliitoksia, keskitetään poliisi sekä hätä-apu puh.nro. 112 = APU MAHDOLLISIMMAN KAUKANA. Tero, ei suomalaiset nykyään taistele Suomen puolesta, eihän ne edes tajua mitä on olla SUOMALAINEN, eikä ne edes tajua kuinka paljon Suomi syytää rahaa mm. "ryssätten rahanpesupaikkaan" = HYVÄSTI SUOMI 1995
Nykyään kun lähtee Suomen rajojen ulkopuolelle, en edes KEHTAA SANOA ÄÄNEEN ETTÄ OLEN SUOMESTA.

Satu Ahola

11.10.2013 19:03

Jepjep.... SUOMIhan hävisi maailmankartalta kun liityttiin 1995 EU:n, joten ei ole ihme Teron reaktio. Eu sitä ja EU tätä, saatana kun ei herratkaan tiedä mitä on nykyään asua Suomessa! Lakkautetaan kouluja, supistetaan vanhustenhuollosta, Nykyajan suomalaiset ei edes tajua mitä on olla Suomessa, toistaiseksi ja nyt. Herrat kansalaisten leipäjonoon ja piste! Juu, ei käy, tarvii saada rahaa valtionvelkaan = "ryssätten rahanpesupaikka", eihän kukaan sano ääneen että Kreikan seuraava tukipaketti. Tulkaas päättäjät vuodeksi kansalaisten pariin jotta tajuatte perkele että TÄÄLLÄ MEILLÄ SUOMESSA ON HYVINVOINTIONGELMA (tällä hetkellä ei leipää edes oman suomalaisen suussa)

Great1!

7.10.2013 19:33

Kirjoittajalle: Panu Jansson - "Sinun Suomesi ei ole minun Suomeni" -meni jo - vaihda levyä. Sinunkaan "Suomesi" ei vaikuta hirveän hyvältä. Näyttää siltä, että sinulla on paha olla. Sattuiko Teron kirjoitus noinkin pahasti? Et kai vain vihaa Suomalaisia? Kirjoituksessasi "kun ei ole mitään konkreettista sanottavaa, on vaikea tarjota konkreettisia esimerkkejä" uppoaa ilmeisesti enemmän sinuun itseesi. Tilaa taksi ja mene syömään Siltaseen. Jätä lihatonlokakuu taaksesi - ja syö hyvin. Aamulla kaikki on taas paremmin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Uppiniskainen

7.10.2013 20:26

Hyvä ja aiheellinen kirjoitus(siis tarkoitan tuota Tero Vaaran kirjoitusta). En koe oloani vihatuksi Teron osalta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

madoss

7.10.2013 20:54

Onko Jansson suomea? Onko se eläin vai kasvi? Veikkaan mäyrää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Panu Jansson

8.10.2013 17:19

Suomea se taitaa olla. Suvun taustat taitavat olla ruotsalaiset, mutta kukas meistä nyt alkuperäinen suomalainen olisikaan.

Selkärangallinen

7.10.2013 22:57

Huomasitko, journalisti, että sinullakaan ei ollut mitään konkreettista sanottavaa tai uusia näkökulmia? No ei se mitään. Et silti sentään nimittelisi ihmisiä ja ihmisryhmiä noin rumasti,

Sinusta on kummallista (näin kirjoitit) vaatia suomalaisia pitämään yhtä ja tukemaan toisiaan. Eikö olisi hyvä, jos tekisimme näin?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jussi 2

8.10.2013 01:42

Hieno kirjoitus Terolta.

Pidetään Suomi suomalaisena. Olemme pieni läntti ja kansa tällä maapallolla. Tero tuo hyvin esiin kirjoituksessaan sen kuinka esimerkiksi monessa maailman kaupungissa on enemmän asukkaita, kuin koko Suomessa. Ei ole meidän tehtävämme pumpata meidän rahojamme ja rahoittaa näitä vieraita sotaisia kulttuureja ja samalla tuhota suomalaisuutta.

Kulttuurien moninaisuus on hieno asia. Säilyttäkäämme siis se yksi maailman pienimmistä ja parhaista kulttuureista. Suomalaisuus.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mies maalta

8.10.2013 02:31

Erittäin hyvä vastine Vaaran kirjotukseen. En olisi itse osannut paremmin sanoa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

superjuntti

8.10.2013 07:21

Voi voi, nyt Cityn hipstereiden viikset väpättävät. Onneksi teillä on vielä tämä nettiCIty viimeisenä kanavana, kun paperisella meni niin huonosti. Miksiköhän? Väärät mielipiteet vai väritetyt tarinat? Tsemppiä Panulle matkalla aikuisuuteen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kervo35

8.10.2013 08:02

Vaaran tekstissä oli kyllä sata kertaa enemmän substanssia kuin Panun töräyksessä. Ilmeisesti osui ja upposi?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

GJT

8.10.2013 08:11

Toimittaja olisi tietysti voinut kertoa mikä esim. tuossa tokassa kappaleessa olevassa lainauksessa ei pidä paikkaansa. Kaiken maailman riehujajengithän noita paikkoja näyttävät pitävän hallussaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kktalo

8.10.2013 09:17

Juuri tuo "viherpunikiksi" leimaaminen kuuluu sisulaiseen ideologiaan, kun ei ole muuta argumenttiä.
Onneksi tai ainakin toivottavasti seuraava hallitus ei vie lehdistön vapautta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kukkahattu

8.10.2013 09:35

Yllättävää, etelän metia ja viherpunikit mainittu jo ekassa viestissä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suomalainenmäoon

8.10.2013 09:36

Eikös menon pitänyt jo muuttua, kun tuli jytky? Peräkammarin nationalistiruikuttajat eivät ole saaneet mitään aikaan eivätkä tule saamaankaan. Voi kun heitä kohdellaan niin väärin, media, homot, suvakit, afrikkalaiset, kaikki on siellä kadulla ja nauraa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jgkdjfg

8.10.2013 10:13

Tuskin kyseistä muusikkoa nyt koko kansa kyrsii vaan se yltiöliberaalinen kaiken suvaitseva kansanosa.
Ja eiköhän melkoinen osa kansasta kuitenkin jaa Vaaran mielipiteet suurimmalta osin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ikaalisten Tarmo

8.10.2013 10:25

Olipa katkera ja kaunainen vuodatus tuo Vaaran teksti. Aika vähän on sanottavaa kirjoituksesta, joka ei rakenna mitään, mutta sättii suomalaisia senkin edestä ja jonka faktatkin ovat pielessä. Ihmiset maallistuvat oli kyse sitten vanhoillislestadiolaisesta tai islaminuskoisesta maahanmuuttajasta. Kirjoitus kyllä sopii erinomaisesti Suomen Sisun sivuille: Islam, maahanmuutto, Hesari, vihervasemmisto, kulttuurikristillisyys. Alkaa jo kyllästyttää tyhjänpäivänen saman levyn pyöritys.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Stadilainen

8.10.2013 10:29

Just just joo. On se hienoa kun ahdistuneet juoppolandet tulee palstoille isoon maailmaan kommentoimaan viherpunikeista, mä en oo koko elämäni aikana nähnyt tätä myyttistä vihervasemmistoa mikä tuntuu syrjäyttäneen islamisaation niinku tässä vihan kohteena, eli nykyään siis lauletaan siitä kuinka viherpunikit ja homosaatio saanut tämän maan asiat huonoiksi, kun tosiasiassa se on juuri nämä idiootit jotka eivät tajua kuka täällä vedättää ja ketä.
Muuttakaa jonnekkin alabamaan asumaan jos niin halajatte sitä jenkki-idylliä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Johannes K

8.10.2013 13:21

Tero Vaara kirjoitti aivan täyttä asiaa. Allekirjoitan jokaisen sanan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sinisora

8.10.2013 17:24

Yhdyn aivan täysin myös !!

JiTee

8.10.2013 13:22

City-lehden toimittelija jatkaa siitä mihin Ylkkärin senttaaja jäi, mutta Toisinajattelija-Tero sen kun porskuttaa. Kuka tsuurnalisdi ottaa paremman ihmisen viestikapulan seuraavaksi? Kaarina, Rosa vai Ruben?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Veltto apina

8.10.2013 14:03

Herra Vaara vaikuttaa olevan melkoinen amatööri mitä misantropiaan tulee. Minkäs ihmeen takia rajoittaa ihmisviha vain tiettyyn ihmisryhmään? Sama vihata tasavertaisuuden takia kaikkia ja kaikkea.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Henri K.

8.10.2013 14:37

Helpotti Janssonia kun kakki tuli?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Panu Jansson

8.10.2013 17:17

Kyllä se aina hetkeksi helpottaa, kiitos kysymästä.

Juuso

8.10.2013 14:51

"uppiniskaisia, mutta selkärangattomia luusereita, jotka syyttävät omasta huonosta olostaan kaikkea muuta kuin itseään"

Eikös ne Panun kaltaiset suvaitsevaiset aina syyllistä kantaväestöä kun mamut rötöstelevät?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

SimoM

8.10.2013 20:26

Tero Vaaran kirjoitus oli hyvä ja tarpeellinen!

Se Suomi, jota Panu Jansson haikailee ja vaatii muidenkin haikailevan, lienee harmaa, iloton ja ankea. Ja siihen ankeuteen Vihreät ja vasurit meitä median suosiollisella avustuksella on viemässä. On sentään Persut ja Kokoomusnuoret hieman jarruttelemassa...ja Tero vaara!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ulle Jansson

9.10.2013 07:09

Mielumminhan sitä Teron naapurikseen ottaisi, kuin tuon Panun. Tero on suomalaisen puolella ja Panu on tyypillinen haihattelija, joka itkupotkuraivareissaan haluaa muuttaa Suomea joksikin monikulttuuriseksi utopiaksi. Eikö teille se Neuvostoliitto riittänyt?

Onnea tosiaan Panulle aikuiseksi kasvamisen kanssa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lainattu kommentti

9.10.2013 08:25

Kirjottaessaan city-hölmöjen pää-äänenkannattajaan Panu Jansson yrittää olla ironinen (kuinka omaperäistä ja virkistävää) syyttämällä Tero Vaaraa suomalaisvihamieliseksi. Kaataa vain itselleen.

Kuluttajuuteen liittyvää "yksilöllisyyttä" saarnaava trendiperseiden pumaska on olevinaan rohkeasti kriittinen lynkatessaan Suomen ainoan valtavirran pop-artistin, mutta näin toimiessaan se osoittaa kannattavansa vain valtion virallista poliitikkaa. City-lehti ja Panu Jansson ovat pelkkiä konformisteja, jotka eivät uskalla haastaa vallitsevaa hegemoniaa - ehkä siksi, että ovat itse osa sitä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Panu Jansson

9.10.2013 16:45

Tän ketjun perusteella on esimerkiksi tosi vaikea päätellä, mikä se vallitseva hegemonia on.

Ahhaaa

9.10.2013 09:28

Touché! ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tom_111

9.10.2013 10:08

Hienoa että julkisuuden henkilö uskaltaa kertoa asiat niinkuin ne ovat. Hyvä Tero, totta joka sana! Teollisuus ja työpaikat katoaa mutta murehditaan kerjäläisten terveydenhuoltoa ja asumista. Lapsillamme ja lastenlapsilla on suuri työ maksaa sosialistisuomen velat takaisin. Vastuutonta lisätä kustannuksia "auttamalla" muita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Perussuomalainen

9.10.2013 10:12

Kesätoimittajalta ei tuon syvempää analyysiä sitten irronnut? No eihän mopolla mahottomia...
Eikös ne turvapaikkaturistit ja muut etuuksien vuoksi Suomeen juuri syytä ongelmistaa muita?
Samat sankarit kuvittelevat oman käsityksensä olevan se ainoa oikea. Monikulttuurisuuden harhaopilla saadaan suomalaiset väheksymään omia tapojaan ja perinteitään, samalla kun media rummuttaa mieliin monikultturisuutta joka päivä ja joka tuutista. Saisimmeko itse valita mitä kulttuuria haluamme edustaa ja harjoittaa? Näissä islamin ja heimokulttuurin maissa sitä vasta rasistisia ja ahdasmielisiä ollaankin, vääräuskoiset tapetaan ääritapauksissa, mutta vähintäänkin sanotaan: soo, soo, tuo ei käy täällä, ei saa! Itselläni kokemusta yhdestä ko. kulttuurin maasta ja siihen se saa jäädäkin. Tero puhui asiaa, rohkea teko tänä itsesensuuriin ja hymistelyn aikakautena.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MAJUR

9.10.2013 11:03

Ihan saletisti suuri osa kehä kolmosen ulkopuolella asuvista suomalaisista on kyllästynyt tähän kastematojen ja afrikkalaisten suojeluun, Tero Vaaralle pisteet.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

väsynyt yksilö

9.10.2013 13:37

Jos Tero töräyttää, niin kyllä toimittajaltakin tulee melko sisällötön töräytys, josta oma ideologia paistaa kilometrien päähän. Onko se hyvä juttu, jos koira puree aina ruokkivaa kättä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

valkoinen heteromies

9.10.2013 15:37

Toimittaja olisi voinut tarkastaa faktansa nyt ihan ensimmäiseksi. Vaara ei kirjoittanut juttuaan Suomen sisu ry:n nettisivuille, vaan sitä lainattiin kyseiselle sivustolle.

Useiden kommentoijien kirjoituksista kuultaa ihmeellisen kirkkaana juuri Vaaran kritisoima nykysuuntaus. Mikään suomalainen ei ole arvokasta. Kaikki muualta tullut on arvokasta. Jos tätä asioiden laitaa menee vahingossakaan kritisoimaan leimataan sinut välittömällä tavalla rasistiksi ja ahdasmieliseksi juntiksi.

Toivottavasti muitakin julkisuuden henkilöitä uskaltautuu kirjoittamaan omista tunnoistaan, vaikka nyt sattuisikin olemaan Vaaran kanssa yhdessä "väärää mielipidettä" omaava.

Terveisin:
-Korkeakoulutettu huipputeknologian kehittäjä

PS. Syön ammuttua lihaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vihreä Mamba

10.10.2013 14:05

Suomalainen on nykyään semmoinen ukkoutuva surkeeta "ÄLÄJÄTÄMINUA" MAmba-uikutusta mökissään kuunteleva vanha katkera ksenofobinen lahtarinpenikka nurkkapatriootti tohvelisankari-juoppo jota pelottaa ettei suomenkieliset levyt ja humppakeikat mene enää kaupaksi kun maailma muuttuu ja jengi kuuntelee pääkaupunkis seudulla muutakin musaa kuin Harjua ja Pöntisä ja 70-80 luvun käännösiskelmiä ja humppaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Stadi on stadi

10.10.2013 14:57

Hei Tero Mamba ja muut lande-punaniska-juntit! Älkää tulko tänne jos noin pelottaa? Kova kundi Kihniöltä, varpaanväli viis senttiä, pelkää pimeää.
Tero Vaaran musiikkiki on niin onnetonta uikutusta, että ei sitä täällä Kehä III sisällä kuuntele kukaan, siks kai Musta-Mamba Terska poraakin tuossa Kaisaniemestä ja...SUOMENLINNASTA? MItvit?? Pihalla kuin tamppoonin naru kokoäijä...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Snadilainen

11.10.2013 00:05

Uuh, kyllä stadi on sitte iso city kolmen korttelin keskustoineen ja haarukan muotoisine metrolinjoineen. Jonkun loosen tiskin kuvitellaan ihan oikeasti olevan maailman napa. Ihan samanlaisia spedejä sieltäkin löytyy sillä erotuksella, että on tietysti jotain parempaa kuin muut härmäläiset. Kyyyyllähän sieltä huutelee metropoliitti,oikea maailmanlansalainen, joka onanoi jo siitä että näkee ulkomaalaisen. Teillähän on kohta siellä burger kingkin, saat vähän kansainvälistä evästä ettei tartte suomalaista paskaa syödä, kun liha tulee kuitenkin jostain vitun landelta eikä eirasta. Muista laittaa instagrammiin kuva kun meet, hipsterilasini höyrystyvät jo pelkästä ajatuksesta.

Katsele seuraavan kerran ikkunasta sitä metropoliasi kun Vantaalle laskeudut. Se ryteikkö mikä ikkunasta avautuu ei ole central parkkia. Kyllähän nämä stadin covat cundit ovat oma huumorinhaaransa, siinä missä Nastolan grillin uusnatsi.

Suomalainen mies

10.10.2013 23:37

Olisi tosiaan hyvä, jos toimittaja (?) opettelisi pysymään totuudessa.

Tietääkseni Vaara ei ole Suomen Sisu -järjestön jäsen, eikä hän tosiaan kirjoittanut tekstiään ko. järjestön nettisivuille.
Hän kirjoitti kritisoivan tekstinsä 6. lokakuuta omalle Facebook-sivulleen.

Tämä tietysti ei ole lähellekkään yhtä raflaavaa kuin olla fasistisen Suomen Sisun "blogisti", mutta mitäpä pikku toimittaja ei "vasemmisto-älymystön" asian ajamiseksi tekisi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ei ikinä persu

11.10.2013 00:12

Mutta kylläpä Tero puhui asiaa. Panu voi tukkia city lehden sinne minne ei aurinko paista, Sarasvuon ahteriin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Klaus O

11.10.2013 02:04

Tero Vaara on oikeassa! Lukekaa tri John Colemanin "conspirator hierarcy the commitee of 300" ja todetkaa että Suomi on pulassa nykyisellä linjalla. Kirjassa kerrotaan eliitin todelliset suunnitelmat maailman kehitykselle ja ne voivat järkyttää heikompia. Mm Ilkka Remes totesi seuraavaa: Kirjaa varten tekemäni taustatutkimus avasi minulle häivähdyksen EU:n vaietusta puolesta, josta olen aidosti järkyttynyt, Remes sanoo.
– Meidän on vaikea käsittää, että aivan silmiemme edessä on meneillään kaikkien aikojen huijaus, jonka rinnalla trilleritkin kalpenevat.”

”– Tavallisesti joudun kärjistämään ja provosoimaan synnyttääkseni draamaa. Nyt jouduin lieventämään ja jättämään tarinasta pois asioita, jotka olisivat tuntuneet liian yliampuvilta ja epäuskottavilta fiktioon, Remes kommentoi kustantajan tiedotteessa keskiviikkona. ”

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vaarallista

11.10.2013 08:14

Jo etusivun otsikosta arvasi ennen jutun lukemista, että rasisti-Panuhan siinä taas kerran töräyttelee vihanpurkauksia, mustamaalausta, vääristelyä ja suoranaista valehtelua suppeasta ja ennakkoluulojen myrkyttämästä ajattelustaan, kun eihän se viherpunaniska reppana ole mikään oikea toimittaja, vaan samaa vanhaa, sekavaa ja harhaista jankutusta yhä uudestaan samanmielisille kavereilleen aivopierahteleva pölvästi. Vai lieneekö ihan Cityn keksimä provotrolli? On surkuhupaista, kuinka tuollaiset panujanssonit ja vastaavat ovat jo niin kaukana ns. parodiahorisontin takana, ettei niiden mölinöitä voi erottaa huonosta huumorista ja lattapäisestä häiriköinnistä.

Ellei heittäydy tyhmäksi tai ole sellainen oikeasti, on täysin selvää, mihin konkreettisiin tosiasioihin Tero Vaara kirjoituksessaan viittaa. On hyvä, että julkisuuden henkilöt yhä laajemmin uskaltavat "tulla ulos kaapista" myös maahanmuuttokriittisyydestään. Järjenkäytöllä ja rehellisyydellä on toki hintansa, kuten mielipidevaino: http://www.iltasanomat.fi/musiikki/art-1288608202357.html?ref=tf-promo3

Multikultin arvostelu ei oikeastaan edes ole maahanmuuttokritiikkiä, koska sen varsinaisena kohteena on se kultti:
A) ylinnä kylmän häikäilemättömästi asiat kabinettien pienissä piireissä juoniva ja junaileva pääomaväki, jotka sidosryhmineeen tienaa rutkasti tietyillä puuhilla.

(Niistä puuhista yksi keskeisimpiä on se, kuinka maahan haalitaan työehtosopimusten yleissitovuutta ja verokertymää yhä enemmän ja enemmän pienentävää ulkomaalaistaustaista pimeää halpatyövoimaa - ja tämän kehityskulun seuraukset yhteiskunnalle: kun verotulot hiipuvat, leikataan sosiaaliturvaa ja kun tarpeeksi iso määrä ihmisiä suostuu "joustamaan" työehdoissa, suomalaistenkin palkkataso alkaa laskea. Ja tarkoituksella väärinymmärtäville väännetään vielä rautakangesta: ongelma ei ole kenenkään ulkomaalaistausta, etnisyys, ihonväri tms., vaan se, että ei noudateta suomalaisia työehtoja eikä makseta veroja.

Vuosikausien hidastelun/jarrutuksen jälkeen saatiin tämän vuoden keväällä vihdoin rakennustyöläisille työpaikalla mukana kannettava veronumero. Kaikki eivät tosin käytä sitä vieläkään. Ravintola- ym. aloille se on vasta suunnitteilla.

Päättäjien ja mamubisneksen kytkyistä voi yksittäistapauksena mainita esim. kokoomusministerin veljen firman vastaanottokeskuskuviot.)

B) välissä politrukkien ja "ajattelultaan sopivien" viranhaltijoiden verorahoitetut hyväsisarusverkostot.
C) hännänhuippuna erilaiset todellisuudentajunsa hukanneet suvaitsevaistobändärit, nuo "hyödylliset idiootit".

Kumpi on pahempi roisto: se, joka tietää, mitä tekee, vai se, joka ei tajua yhtään, missä mennään? Että kenen joukkoihin on sattunut seisoskelemaan ja soihtukulkueisiin huutamaan?

Itse maahanmuuttajat, ne tosielämän ihmisyksilöt tuo kulttiporukka näkee lähinnä välineenä, symbolina, maskottina ja ksenofiilisenä fetissinä.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/100521-2%E2%82%ACtunti-tutkija-nauraa-suomen-paattajille

http://www.taloussanomat.fi/rakentaminen/2013/08/19/yle-ulkomaisia-rakennusmiehia-olikin-tuplasti-luultua-enemman/201311450/12

http://yle.fi/uutiset/harmaa_talous_kuriin_-_tarjoilijoille_ja_siivoojille_nimi_ja_veronumero_rintaan/6849569

Ei jääviyttä, koska bisnesmies itse sanoo niin...
http://www.satakunnankansa.fi/cs/Satellite/Satakunta/1194617481256/artikkeli/pakolaiskeskus+on+nyt+bisnesta.html

Muutama konkreettisuus Tero Vaaran tekstistä, loputkin voi halutessaan helposti googlailla:
Kaisaniemen puisto: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288570532481.html
Alppipuisto: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288603831082.html
Suomenlinna: http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/ryostoja_ja_useita_pahoinpitelyja_nuorisojoukko_riehui/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Yksi totuus

11.10.2013 11:32

Olipa lapsellinen kirjoitus tämä Panu Janssonin töräys, oli ihan laitettu Rasismi yhdeksi kirjoituksen avainsanoista. Rasistikortti on tehokas kortti, sen kun vetää esiin, niin kaikkien sivistyneitten ihmisten pitää olla samaa mieltä, tuo kirottu juntti rikkoo pyhää yhden totuuden sääntöä.

Monikulttuurisuudesta ja ennen kaikkea sen lieveilmiöistä ei saa olla eri mieltä virallisen totuuden kanssa, lieveilmiöitä ja haittapuolia ei edes saa ääneen lausua, silloin pitää heti vetää rasistikortti esille. Panu Janssonin töräyksen asenteellisuuden kertoo jo se, että hän vastoin totuutta väittää Tero Vaaran kirjoittaneen tekstin Suomen Sisun sivuille.

Hyvä kirjoitus Tero Vaaralta, ja rohkea. Nyky-Suomessa on pelottavaa tämä eri mieltä olevien automaattinen leimaaminen, muistuu aivan mieleen 70-luku, silloin vain vedettiin esiin kortti nimeltä neuvostovastaisuus, tämän jälkeen vastapuoli oli leimattu pitkäksi aikaa eteenpäin eikä hänen mielipiteillään olllut mitään arvoa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Seelenruhe

13.11.2014 09:39

Kiitos hyvästä kirjoituksesta, Panu Jansson! Edelleen ajankohtainen ja osuva kirjoitus. Minunkin Suomeni on kansainvälinen, sivistynyt ja avoin paikka. Suurin osa tuntemistani ihmisistä on onneksi myös aidosti kansainvälisiä, sivistyneitä ja avoimia ihmisiä. Nämä etupäässä netissä huutelevat ahdistuneet terovaaramaiset ovat onneksi pieni joukko. Harmillista kuitenkin, että heillä menee niin huonosti, että heidän täytyy jatkuvasti nälviä muita. Ehkä he saavat siitä jotain kompensaatiota omille heikkouksilleen, mutta eihän se mitään hyvää tai mieltä ylentävää luettavaa tai kuunneltavaa ole. Onneksi kuitenkin positiivisen voima on vahvempi kuin negatiivisen ja valittajatkin saattavat lopulta löytää myönteisen ratkaisun omaan ahdinkoonsa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kari Kikaristo

11.8.2015 19:34

Suomi on ainakin Saksalaisilta tutuiltani kuultuna pohjolan peräreikä ruotsin lisäksi jossa asuu lauma uskomattomia juntteja jotka häpeävät itseään ja omaa kulttuuriansa ja heille myös nauretaan ympäri Eurooppaa. Nyt en siis tarkoita Tero Vaaraa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

12.8.2015 12:33

Mistä tietää, että Tero oli oikeassa? Punavihreä Panu veti palkokasvin nokkaan.

Tottahan se on, tässä maassa jos pidä puoliasi ulkomaalaistaustaista vastaan, oli tilanne tai syy mikä tahansa saa välittömästä rasistin leiman ja tällaisen Panun vuodatuksen kaltaisen mustalaalauskirjoituksen nettiin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hiilenpolttaja

10.2.2019 21:57

Tiedän kyllä kuka on Tero Vaara,mutta mikä on city lehti

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi