Pääsiäinen ja aprillipäivä ne yhteen sopii – näillä tempuilla yhdistät juhlapäivät saumattomasti

Pääsiäissunnuntaita ja aprillipäivää vietetään tänä vuonna samana päivänä.

Kuva: trahko/Fotolia.com

Aprillipäivä - tuo ihana ajankohta vuodesta, jolloin media täyttyy sallitusti valeuutisista, ihmiset yrittävät jallittaa toisiaan keinolla millä hyvänsä ja kepponen vaanii joka oven takana. Tänä vuonna tämä hupi yhdistyy pääsiäiseen ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1945, joten mikäs sen parempaa, kuin yhdistää nämä kaksi rientoa.

Simplemost.com listaa erilaisia jäyniä, joilla huiputtaa leikkimielisesti lapsia ja lapsenmielisiä.

1. Naamioi viinirypäleet pikkusuklaamuniksi

Parasta pääsiäisessähän on suklaa! Viinirypäleet ovat kätevästi saman muotoisia kuin pikkusuklaamunat, joten kääri viinirypäleet värikkääseen kääreeseen. Ilo on ylimmillään, kun kääreestä paljastuukin herkullisen suklaan sijasta terveellinen välipala.

 

 

2. Tylsiä ylläreitä munajahtiin

Vaihda raha, pikkulelut ja karkit vähemmän jännittäviin yllätyksiin kuten vihanneksiin ja hedelmiin munajahtiin. Varaudu mahdolliseen itku- tai raivokohtaukseen munajahdin jäljiltä.

3. Värjää keittämätön kananmuna

Tämä sopii sinulle, jota ei pieni siivo haittaa. Jos maalaat keittämättömän pääsiäismunan, joku saa sotkuisen yllätyksen yrittäessään kuoria munaa.

4. Kori täynnä pettymyksiä

Täytä pääsiäiskori käytännön tarpeilla kuten hammastahnalla tai vitamiineilla.

Mikäli sinun aprillipäiväsi ei kohtaa pääsiäisen kanssa, voit mehustella perinteisempien jekkujen kanssa Bored Pandan listauksessa. Toiset kepposet vaativat enemmän työtä kuin toiset, mutta niinhän sitä sanotaan - ahkeruus on ilomme.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi