Ruoankuljetuspalvelu Woltin varjovaaleissa taistellaan pizzapresidenttiydestä

Clinton-pizza vai Trump-pizza? Tänään voit äänestää syömällä (mutta vain Helsingissä).

Huimasta kasvusta nauttiva ruoankuljetuspalvelu Wolt ottaa osaa Yhdysvaltain presidentinvaaleihin ruokateemaisella äänestysmetodilla, kuinkas muuten. Woltin ravintokakoimaan ilmestyi eilen uusi pizzaravintola, josta saa kahta eri pizzaa: rasvaista, juustoista Trump-pizzaa ja turvallista klassikkomargheritapizza Hillarya. Lättyjä voi tilata ravintolasta nimeltä Trump vs Hillary by Pjazza, ja  ne tulevat siis helsinkiläisravintola Pjazzasta.

Pizzat maksavat 10,90 euroa kappale, ja niitä myydään kahden päivän ajan. Äänestystulos ei valitettavasti kata koko Suomea, sillä niitä voi tilata vain eteläisen Helsingin, Lauttasaaren, Pasilan, Kumpulan ja Kulosaaren alueille. Silti tempaus on tarpeellinen, koska vaaleihin ja tappeluun aletaan jo olla kyllästyneitä. Huumoria ja kepeyttä kaivataan - ja pitäähän ihmisten syödä. 

Woltin kampanjasivuilta selviää, että Hillary-pizza on selkeästi voitolla, kirjoitushetkellä yli kuudellakymmenellä prosentilla äänistä. Pizzaäänestys loppuu tänään tiistaina kello 21, joten kaikki on vielä auki. (Lumipyryn vuoksi palvelu on tosin ruuhkautunut, joten toivottavasti äänestys ei tyssää säähän.) Äänestää voi tilaamalla Wolt-sovelluksella tai nettisivulla

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi