Syvähaastattelussa: Sovinisti-Elisa

Sovinismista syytetty MoonTV kertoo, miksi naiset ovat turhia - vai ovatko?

Feministiarmeija on rynnännyt MoonTV:n ovelle kuin hunnit Roomaan, ja koska kiihkoileva nainen ei kuuntele järkipuhetta, otettiin kanavalla pientä keskustelua asiasta Elisan kanssa. Jos ette Elisaa vielä tunne, niin siihen on syynsäkin. Pieniä vilahduksia lukuunottamatta Elisa kun on ollut MoonTV:llä lähinnä kameran takana ja on siis myös vastuussa "8 tapaa käyttää naista" -pätkästä, joka lopullisesti löi MoonTV:n otsaan leiman Suomen sovinistisimpana kanavana. Elisa vastaa nyt sovinismisyytteisiin:


MoonTV

MoonTV oli alunperin kaapelikanava, joka toimi Suomen suurimpien kaupunkien kaapeliverkoissa 2000-luvun vaihteessa. Sama meno jatkuu verkossa, jonka kautta kanavan ohjelmat ovat kaikkien saatavilla milloin ja missä haluavat. MoonTV menee sinne, missä katsojat ovat.

MoonTV kuuluu City Digital -verkostoon.

1 kommentti

shiwan8

11.7.2014 16:35

Jahas. No, jos ei mitään muuta niin miesvihaajat pääsivät mainostamaan omaa huuumorintajuttomuuttaan. Siis miestähän saa mainostaa yksinkertaisena junttina joka ei osaa tai ymmärrä mitään, mutta heti kun heitetään vähän vitsiä myös naisista niin "OMFG NIINQ".

Käytännön tosiasia: Jos jokainen feministi vaihdettaisiin 1:1 tällaisiin läpänheittäjämimmeihin niin meiltä poistuisivat "tasa-arvo-ongelmat" (koska muut kuin feministit tajuavat olevansa tasa-arvoisia) ja ehkä miehetkin saisivat taas muutenkin kuin virallisesti ihmisarvonsa takaisin. Ei siis mitään hävittävää siinä vaihdossa. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi