Taksit, Uber, Kutsuplus ja Onnibus liikennöivät 18.9.

Mielenilmauksesta huolimatta.

Koko Helsingin seudun joukkoliikenne on pysähdyksissä 18.9. eikä VR ei aja junia lainkaan kello 8-18 välillä. Monella meistä on juoksevia asioita hoidettavana mielenilmauksesta huolimatta. Ota huomioon, että keskusta tulee olemaan erittäin ruuhkainen. Kannattaa välttää siellä asioimista, jos suinkin mahdollista. Mikäli et omista omaa autoa, voit kokeilla jotakin seuraavista vaihtoehdoista:

  • Taksi on varma valinta. Kaikki kynnelle kykenevät taksit ovat liikenteessä koko päivän. Tekstiviestillä tilaamalla voi ohittaa mahdollisesti ruuhkaisen taksikeskuksen.

  • Kutsuplus liikennöi perjantaina normaalisti klo 6-24, sillä tilausliikenne ei kuulu mielenilmauksen piiriin. Kutsuplussan palvelualue rajoittuu pohjoisessa Kehä Ykköseen, idässä Itäkeskukseen ja lännessä Tapiolaan. 

  • Uber tarjoaa kyydit puoleen hintaan klo 6-18 kaikille, jotka jakavat matkansa maksun toisen kanssa. Uber haluaa mahdollistaa kyydit mahdollisimman monelle, sillä kysyntä tulee olemaan suuri. Ohjeet kyydin jakamiseen löytyy Uberin blogista.

  • Onnibus liikennöi rajoitetusti, esimerkiksi Turkuun, Poriin ja Tampereelle. Tarkista Onnibussin verkkokaupasta, onko haluamallesi lähdölle vielä lippuja jäljellä. Jos olet ostanut aikaisemmin lipun jollekin peruutetulle vuorolle, saat rahasi takaisin. Myös muut bussiyhtiöt ajavat osan kaukoliikenteen vuoroista lakkopäivänä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi