Trumpin käsi jäi ilmaan

Puolassa koettiin eilen nolo hetki Puolan ensimmäisen naisen ja presidentti Trumpin välillä. Yhdysvaltain presidentin kättelytaidot ovat muutenkin kyseenalaiset.

Nyt ei naurata. Kuvankaappaus videosta.
Nyt ei naurata. Kuvankaappaus videosta.

Yhdysvaltain presidentti aloitti Euroopan-vierailunsa keskiviikkona Puolasta, missä hän joutui heti noloon tilanteeseen. Puolan ensimmäinen nainen Agata Kornhauser-Duda ohitti tyystin Trumpin kättelytarjouksen ja jätti maailman mahtavimman valtion päämiehen typerännäköisenä seisoskelemaan yleisön eteen.

Videolla nähdään miten Trump kättelee ensin Puolan presidentin ja ojentaa sitten kätensä tämän puolisolle Kornhauser-Dudalle. Tarttumatta käteen Kornhauser-Duda ohittaa kylmästi Trumpin ja siirtyi kättelemään ensin Yhdysvaltain ensimmäistä naista Melania Trumpia ja vasta sen jälkeen ojentaa kätensä Trumpille.

Trump tiedetään omituisista kättelytavoistaan. Tuttavallisen eleen sijaan Trump tuntuu hakevan käsienvälistä painimatsia ja viedä vastapuolen käden mennessään. Mikä kättelyssä on niin vaikeaa?

Katso tästä muut Trumpin nolot kättelyt:

Innokas kättelijä presidentti Trump muistetaan myös siitä, ettei hän halunnut kätellä ollenkaan. Kyseessä oli Saksan liittokansleri Angela Merkel.

1 kommentti

Dicks

7.7.2017 15:07

On se Trump nolo kun ei aavistanut että puolatar ei kättele. Suvakit on parhaita. Ihanuutta ja kukkasia. Islamia jakoon myös .

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi