Hiphop-maailma ei säväytä vanhusta

  • Kristian

On ollut mielenkiintoista seurata Suomen ja USA:n Idols-kisaa ja etenkin niitä karsintoja. Mun mielestäni karsinnat ovat etenkin Jenkkien Idolsien osalta olleet verrattomasti mielenkiintoisempia kuin jatkovaiheet, koska tuntuu, että ison veden takana kisoihin osallistuu niin uskomattomia friikkejä - kuten arviolta 150-kiloisia nörttejä, jotka vannovat naama vakavana olevansa idoliainesta - että viikon paras viihdeohjelma on ollut taattu.

Sen olen kuitenkin huomannut, että suurin osa pyrkyreistä laulaa r'n-btä, soulia tai muuta MTV-kamaa, varsinkin Yhdysvalloissa.

Olen tullut ajatelleeksi, että olen auttamattoman vanha tähän r'n'b-siirappisointumaailmaan. Se on mulle pelkkää teflonia, ei jää mitään mieleen eikä korvien väliin.

Kyllä, laulajat ovat usein teknisesti taitavia, mutta sävelkulut ovat ennalta-arvaamattomia ja ennen kaikkia biiseissä ei ole pätkääkään munaa! Ne eivät säväytä pätkääkään!

En siis saa mitään Alicia Keysistä tai muista MTV-nimistä. Mielummin kuuntelen vaikka perusäijärockia kuin Peer Guntia, AC/DC:tä, Rollareita tai sitten klubirockia tyyliin Lou Reed. Niissä on potkua, tunnetta ja meininkiä.

Siksi Idolseissakin 90 prosenttia biiseistä on tuntemattomia - tai jos ne tunnenkin, keskityn vain nauramaan pyrkyreiden esityksille, koska biisi ei säväytä lainkaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus