Olen Messenger-neitsyt

  • Kristian

Jostain luin, että Mesen käyttö on nuorten keskuudessa jo suositumpaa kuin tekstaaminen. Mielenkiintoinen ilmiö, sillä itse pidän "vanhana pieruna" tekstaamista kätevämpänä, kun ei tarvitse olla yhtä aikaa koneen ääressä voidakseen viestiä.

Totta kai tekstaaminen on kalliimpaa ja hitaampaa ja viestin voi lähettää vain yhdelle ihmiselle kerrallaan, mutta silti.

Olen toistaiseksi Messenger-neitsyt. Suurin syy on se, ettei kukaan muukaan kaverini käytä Meseä. Me soittelemme, tekstailemme ja lähetämme sähköpostia. Totta kai monet ikäiseni eli kolmekymppiset "mesettävät" (mikä ällöttävä uusioverbi!), mutta kun kukaan muukaan kaveri ei niin miksi minäkään.

Enkä vielä ole kokenut jääneeni mistään paitsi. Ja onko vielä niin, että Meseen tarvitaan välttämättä Hotmail-osoite? Microsoft sanelee käyttöehdot itselleen edullisiksi.

Vielä yksi syy: olen sikäli "omituinen" etten pidä konetta kotona auki, jos en käytä sitä. Sähkönsäästöä. Ja olen huomannut, että jos kone on auki, netissä tulee roikuttua ehkä tuntikausia turhaan, kun voisi tehdä jotain muuta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus