Tolkuttoman kalliit leffanäytökset

  • Kristian

En varmasti ole ainoa, jota nyppii täysillä tämä elokuvalippujen kalleus! Työssäkäyvälle sopivin aika ovat tietysti illat ja viikonloput, ja hinnat on rukattu sen mukaan: 10 euroa arki-iltaisin ja sunnuntaisin, 11 euroa perjantai-iltaisin ja lauantaisin!

Huhhuh! Tiedän monia paikkoja, joista vuokra-dvd:n saa kahdella eurolla, myös uutuudet. 11 eurolla saisi näiltä kioskeilta neljä uutuusleffaa ja ison limupullon.

Ennen iltapäiväviittä pääsee 6,5 eurolla, mutta eipä sinne useinkaan ehdi töiltään. Lisäksi: iltaisin eläkeläiset ja varusmiehet saavat alennustiketin 7,50 eurolla, mutta esimerkiksi työttömät ja opiskelijat eivät!

Miksi näin? Juuri nämä ryhmäthän kaipaisivat alennusta, koska tulot ovat niin pienet. Työttömiä syrjitään myös YTV:n, VR:n ja Matkahuollon hinnoittelussa, koska he eivät saa minkäänlaisia alennuksia.

Nyt kun Helsingin elokuvatarjonta on Kino Engeliä ja elokuva-arkistoa lukuun ottamatta Finnkinon hallussa, niin firma saa vapaasti nostaa lipunhintoja kun huvittaa.

Pitäisikö tähän muka suostua loputtomiin?

2 kommenttia

veepeetee

2.3.2007 10:57

Niin kauan kuin kävijämäärät pysyvät samoina tai jopa nousevat kuten viime vuonna kävi, Finnkinolla ei ole mitään syytä ainakaan laskea lippujen hintoja. Olen kylläkin täysin samaa mieltä, 10 tai 11 euroa yhden elokuvan näkemisestä karkkipaperien rapinan, teinien kikattelun ja mainosten pakkosyötön kruunaamana on törkeä hinta. Ehkäpä siksi käynkin elokuvissa vain n. 5 kertaa vuodessa vaikka elokuvafriikki olenkin. Hankin sitten elokuvaelämykseni jotain muuta kautta.

Ahistaa ja ärsyttää.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus