Ei koskaan...pah...

  • Fledermaus

Niinniin, minäkin se joskus aikanaan vannoin etten tällaisiin sortuisi, mutta tässäpä sitä taas ollaan...Niin se vaanh on, ettei pitäisi koskaan sanoa ei koskaan. :)

Mielenkiintoista on myös se, miksi tänne tällaista blogia väsäilen, mulla nyt ei tunnetusti pahemmin elämää ole. No, mutta saapahan hyvän tekosyyn alkaa moista kehitellä.

Tarvitsee myös kai jotain tekemistä tuleville päivilleen. Pari päivää sitten kun ilmoitettiin, että lomautushan se koko meidän firman henkilökuntaa kohtasi...Vielä kolme työvuoroa jäljellä, ja sen jälkeen ainakin kuukausi pakollista vapaata...Uskallanpa epäillä että senkään jälkeen ei hirmuisesti töitä tyrkytetä, sen verran pahassa jamassa koko pulju...No, saapa nähdä mitä tässä nyt sitten keksii. Iiiik, kai se täytyy alkaa etsiä jojtain sellaista duunia, jossa oikeasti tarvitsis jotain tehdäkin... :D No, mutta sitäpä olen päättänyt nyt olla murehtimatta...Ensi viikolla suunnataan Saksaan katselemaan Reeberbahnin ihmeellisyyksiä ja Wacken Open Airin metallijuhlaa. Siellä pidetään kivaa, eikä ajatella ikäviä! :) Näitä asioita ehtii pohtia sitten loman jälkeenkin...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus