Väsynyt mutta onnellinen. :)

  • Fledermaus

Unta viime yönä takana kolmisen tuntia ja silmänaluset kuin pandalla...Mutta ei haittaa! :) Tulipahan pitkästä aikaa vietettyä pirskutan mukava ilta ja yö!

Ensin matkaohjelmaan kuului vierailu leffateatterissa, jossa piipahdettiin katsomaan Simpsons-leffa. Ihan viihdyttävä pläjäys kyllä, pakko myöntää, vaikkakin yleensä omaan paljon ennakkoluuloja tuollaisia sarjoista tehtäviä leffoja kohtaan. Mutta täytyy kyllä sanoa että paljon huonompiakin on tullut nähtyä. :)

Myöhemmin sitten saatiin kaveriporukalla innostus lähteä käymään Herculeksessa. :) Teki kyllä oikeasti niin hyvää nähdä niitä kaikkia aivan ihania ihmisiä, joita ikävä kyllä olen viime aikoina ehtinyt nähdä aivan liian vähän! Myönnettäkööt että osalla porukasta ei bilejalka ihan aktiivisimpaan tahtiin vipattanut (allekirjoittanut mukaanlukien), mutta silti oli oikeasti ihan mukavaa vaan istuksia rauhassa (?!) ja rupatella hyvässä seurassa...Ja saipahan vaihdettua uusimmat juorutkin... ;) Ja koko illanhan tuttuun tapaan kruunaa aina suonet rasvalla tukkiva yöpala kaveriporukan kesken. :)

Vähän pohdiskeltiin josko ottaisi tänään uusiksi, vähän paremmalla menovireellä. Jos vaikka jaksaisi tänään vähän enemmän pynttäytyäkin...Jos tässä vaikka hetkosen päästä painuisi päikkäreille, että jaksaa illalla painaa... :D Olishan se kyllä mukava ehtiä vielä nauttia tästä kesästä kunnolla, ennen kuin se taas hurahtaa kokonaan ohi, ja taas täristään pakkasessa...

Niin ja loppuun vielä, että olenpa ollut taas koko ajan oikeassa...Kissoista pitämättömiin ihmisiin ei ole luottamista! Luin juuri, että Hitler ja Mussolini eivät voineet sietää kissoja. Pidänpä siis edelleen hyvin tiukasti kiinni siitä, etten vaan takuulla erehdy sekaantumaan kissoisa pitämättömiin ihmisiin, ei niistä ole kuin harmia. :D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus