Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.

Lauantai 9.6.2007  4

Olen vihdoin ja viimein saanut tolkutettua chattiläisille että olen tosiaan neitsyt. Oli ilo huomata kuinka vakavasti kanssakeskustelijat suhtautuivat tilanteeseen, kun kerroin antautuvani jussina. Jalopeura ja Riikka antoivat erinomaisia neuvoja ekaa kertaa varten. Harhakuvitelmani ihanasta, pehmeästä, kauniista rakastelusta, jonka aikana molemmat osapuolet saavat lukemattomia tajunnanräjäyttäviä orgasmeja, romutettiin kerralla Jalopeuran ja Riikan toimesta. Niin negatiivisia oli molempien kommentit, että jäi epäselväksi, ovatko he harrastaneet ekan kerran jälkeen ollenkaan seksiä?!

Dazed tapasi jälleen Daven.. ... ... ... wuhuu.

Fee paljastui mieheksi. Nyt pohditaan Mikon seksuaalisuutta koska Mikko on jo pidemmän aikaa halunut tavata feen.




Perjantai 1.6.2007  3

Kittyn 25v synttärit!

Osallistujat: Kitty (luonnollisesti), flamu (luonnoton), nobbis, arttu, jyrki, osmos ja wee. allekirjoittanut väkipakolla, kiristystä, uhkailua ja lahjontaa käyttäen paikalle saatu.. noudettu.. kaapattu.

Illan tapahtumia:

- Osmos hyväili vatsaa.. siis EI MUN. vaan omaansa. mitä te taas oikeen kuvittelitte?

- flamu pyysi korjausta remontointiin käytettyyn aikaan, jonka olen virheellisesti ilmoittanut blogissani. Aikaa remonttiin ei ole kulunut 13:a vuotta vaan 9kk. 13vuotta tosin on mennyt oluen juontiin.

- flamun laivareissun tuliaiset jäivät vähäisiksi. 12 olvia, hyvä humala ja yksi Tatjana.

- Kittyllä oli loppuillasta polvet jäässä. Jos ulkoilmaravintolassa seurustelua olisi jatkettu kauemmin, olisi (sanatarkka lainaus) ollut myös "tussu huurussa". Flamu tarjoutui auttamaan Kittyä kylmettymisen varasta ja näinhän "vain *uuuuhhh nussnuss äähh puuh runksrunks ooohhhhhHHH* kaverit" tekevät ;)

- Jyrkin ehdotuksesta allekirjoittaneen blogeista voisi vuoden päästä koota kirjan yksiin kansiin. Yhteispäätöksellä nimeksi valittiin "Levottomat 483: Kun kukaan ei enää saa". Painosmäärä olisi 28 (vakisättäreille).

- Kitty ja flamu suunnittelivat vastaisku-blogia tälle blogille. HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA. Vähän sama ku jois kossucamparituoremehun sijasta suomiviinacarillotiivistetuoremehua. Halpa (ilmainen) kopio.

Että tällästä. Aika sekopäitä hei. ;)


Torstai 31.5.2007  3

Turku ch.. kyl te tiiätte jo..

Hiljainen ilta.

- Flamu pyysi korjauksen eiliseen blogiin tuliaisten osalta. Eli flamu tuo tuliaisina tippurin sijasta kupan tai klamydian. Ja olutkeissejäkin vain kaksi.

- Jalopeura ei tiennyt mistä ostaa avaimenperiä joissa on natsien käyttämä hakaristi. Tosin, Suomen armeijan käyttämän hakaristin muotoisia avaimenperiä Jalopeuralla on paljonkin.. heti siinä Ku Klux Klanin hupun vieressä.

- Monet pohtivat juhannuksen suunnitelmia.. saunaa, olutta, kavereitten kanssa hengailua mökillä. Tosiasia on se että kaikki istuvat jussin kotona, vetävät kalsarikännit ja sättäilevät.. sad.

että näin.