Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Torstai 30.8.2007  4

Turkuchatissä puhuttua:

- Nikki toi sättiin uuden penis-leikin. Ei, sätin miespuoliset keskustelijat eivät leikkineet peniksillään tai ottaneet niistä kuvia profiiliin. Toi leikki on vast huomenna. Tänään penis-sanalla korjattiin leffa/musiikki/tv- maailmojen legendaaristen tuotteiden nimiä. Toisaalta, myös sättäilijöiden nimiä korjailtiin.. multapenis, flpenis, peniscrates.. sick.

- Ei kerrottavaa feestä, flamusta, mikosta tai arilatesta.


Keskiviikko 29.8.2007  1

Turku chatissä puhuttua:

- Feen alkoholiongelma alkaa huolestuttaa kanssatsättäilijöitä. Fee kertoi juonneensa lasillisen viiniä.. lasin koosta ei ollut puhetta (Kaira housessa viinilasi 75cl)... .... ....

- Big Brother alkoi. Tsätissä ei muusta puhuttukkaan. Mielenkiintosta BB-keskustelusta teki -vincent-in ja NikkiRokin kinastelu: "Oot sä homo" "Emmä oo hoNppeli niiku sä" "Isäs oli homo ku sut sai" "Mun äiti tekee sun äidin ruoat".. huoohhhhHHH. Aikuiset miehet?!?! Molemmat tappeli Einarista.

- Lukashenko piristi jälleen tsättiä tasokkaillaan doggystylepillufarkkupersetakaapäinmaksullistanaistaoperapitsa-jutuillaan. Jos vaihtoehdot olisivat zopi, luka, arilate tai here niin kyllä se noista ois luka. Se sentää osaa kirjottaa oikein.. eikä kaljottele sätissä. Tosin arilate ei omien sanojen mukaan muhun koskiskaan.. (se on koskenu jo.. ei SILLAI sekin pervot!).

- Kittyllä on BB-Kakin numerot. monikossa NUMEROT.

- NikkiRokki ulostautui kaapista. Todisteena Uniklubin fanitus ja ihastuksen kieltäminen BB-Einaria kohtaan.


Sunnuntai 26.8.2007  3

Turku chatissä puhuttua..

- Ilokseni pääsin hehkuttamaan, että illastin eilen Antti Tuiskun kanssa Pääkonttorissa. Oli hellyyttävää huomata kuinka helposti kanssatsättääjäni uskovat painettua sanaa. Ei sitten kukaan meinaan huomannu kysyä että istuttiinko me Tuiskun kanssa samassa pöydässä.. mitä luulette? :D


Perjantai 24.8.2007  7

Turku chatissä puhuttua:

- Fee oli jälleen humalassa. Feen humalatilasta kertovat hänen mielipiteensä pulunpaskan söpöydestä ja meitsin ihanuudesta. Ei tollasia asioita puhuta selvinpäin.. Fee kielsi kaiken. Alkoholistin ensimmäinen tuntomerkki on (humala) asian kieltäminen.

- Mikon kulinaristiset salat paljastuivat, viiniä ja juustoa.. Tosin halvat kopiot, mustapekka ja huttunen, eivät saa naisia läNpenemään.

- Arilate on sätin pulunpaskaeXpertti. Kysykää siltä ihan mitä vaan. Ja se oli taas aevan kalioissa.

- tt:n halveksunta muiden sättiläisten häpeämätöntä kehumista blogia kohtaan sai tt:n ilmoittamaan mielipiteensä moisesta nuoleskelusta. Oikeesti se vaan halus et se mainitaan täällä.

- kaarnapain (: todellinen henkilöllisyys on paljastumassa. Varmoja vaihtoehtoja on avarage, gloria-81, tyhjin_alkuosa tai weetabix. itse veikkaan jälkimmäistä.

- Kuka lentäisi ekana ulos sätin BB-talosta?




Perjantai 17.8.2007  4

Turku chatissä puhuttua ja pohdittua... ...

- Perjantai on tunnetusti tyypillinen bilepäivä turkuchattiläisten keskuudessa. Monet pohtivat tekemisiään ja kertovat mihin menevät ja kenen kanssa. Toiset pohtivat mitä juovat tai laittavat päälle. Muistaako kukaan mitä Prinsu laitto Forteen päälle? Ja miks Vaaka ei päässy heittämään Prinsua keskustaan? Multa meni jotenkin ohi kun noita asioita puitiin vaan toista tuntia.

- Arilate ja Tycho yhdistivät voimansa (ja kaliansa) Tychon käNpässä. Tuloksena oli kaksi sättäilijää nimimerkillä ari<3tycho. mä olen aina sanonu et poikarakkaus on nätti asia.

- Vale-Vaaka piinasi sättiä. Oikea Vaaka todisti aitoutensa tietämällä sättäilijöiden äitien nimet. Vale Vaaka todisti aitoutensa puhumalla rentun isä.. hmmm.. krhhmmm.. Mistä tässä enää pieni ihminen tietää kehen uskoa?!?!


Keskiviikko 1.8.2007  6

Turku chatissä puhuttua:

- Turku chatin oma Big Love on alkanut. Pääosaa esittää flamu, jolla on jo kaksi tulevaa vaimoa: nobbis ja riana (ks. edellinen blogimerkintä). Kätevästi flamu on päättänyt ostaa kolme vierekkäistä omakotitaloa, jokaista emännöi eri vaimo. Nobbiksen kanssa ollaan myös vauvantekohommissa. Kolmas talo on toistaiseksi tyhjillään, vapaaehtoiset vaimohalukkaat voivat ilmoittautua minulle. Jotta chatin Big Lovesta saataisi mielenkiintoisempi, kolmas vaimo voi olla myös mies. Tai princess.

- Weetabix päätti tehdä tieteellistä tutkimusta Heretiquen sielunmaisemista testaamalla kuinka kauan hereltä menee tervehtiä kun nainen/tomppaus saapuu paikalle. Tutkimus epäonnistui siltä osin, että here ei tervehtinyt neiti_89iä eikä TumppauSta. Kaikki muut (lue helvet. ja tycho) tosin tervehtivät. Ääliöt? vitsvitsimussukatpusspuss.

- arilate. jepjep.