Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

Maanantai 10.9.2007  4

- PihiPekka ei ole kommentoinut blogeja enään.

- Sättiläiset olivat yhtä mieltä siitä, että Tychon käyntikortti on halpa kopio allekirjoittaneen blogista. Varsinkin kun lauseet irroitetaan asiayhteydestä ja saa jotkin sättääjät (kuten heren) vaikuttamaan ihan tolloilta.

- Nikki on surun murtama kun Einari tippui BB-talosta. Toisaalta, nyt Nikillä on suurempi mahdollisuus tavata Einari.. esimerkiks viikon kestävällä Kreikanreissulla Seiskan laskuun.

- Vaaka on jälleen vaihtanut nimimerkkiänsä. Yleinen äänestys seuraavasta nimimerkistä on käynnissä. Kaarituki on johdossa.


Maanantai 3.9.2007  5

Turkuchatissä puhuttua..

- PihiPekan olemassaolo herättää hilpeyttä ja mustasukkaisuutta sättiläisissä. PihiPekan koNmentit blogeihin on usein varsin toisiaan muistuttavia. Mikä sikäli ei oo huono asia koska sätin keskustelut on päivästä toiseen varsin toisiaan muistuttavia.

- Lievää nuoleskelua oli ilmassa kun tt, fee, proto ja muut olivat ehdottomasti sitä mieltä että -ninni- eduskuntaan! Veikkaan että samat ääliöt äänestivät myös Tony Halmeen eduskuntaan..

- Flamu pyysi kertomaan blogissa että häntä panettaa. Lupasin panna.. TIEDON SIITÄ TÄNNE BLOGIIN SENKIN PERVOT!!! HuoooHhhhhHHHH..