Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

VOIHAN SARJAORGASMI..  1

Todella mielenkiintoinen tutkimus on nyt tehty North Dakota Staten yliopistossa. Tutkimuksessa selvitettiin naisten hiustenvärin yhteyttä seksuaalisuuteen. Tutkittavina oli blondeja, ruskeahiuksisia, punatukkaisia ja vaaleahkot sekahiukset omaavia naisia. Tutkimusta ei voi pitää kovin tieteellisenä, mutta pienoista osviitta se kuitenkin voi ehkä antaa? Arvioissakin voi toki mennä todella pahasti metsään, jollei tiedä onko naisen hiuksissa aito värisävy..

Vaaleaveriköt luottavat aina itseensä ja kauneuteensa. Heidän suosikkiasentonsa on olla miehen päällä ja he pitävät suunnattomasti suuseksin saamisesta. Vaaleaverikkö on eroottinen ja hellä nainen, joka rakastaa mieheltä saamaansa huomiota ja hyväilyä. Hän on myös nainen, joka saattaa kynsiä miehen selän naarmuille ja puhua seksifilmeistä kuin tavallisista päivittäisistä asioista. Vaaleaveriköt ovat hiukan oikukkaita ja heidän sanavarastonsa sisältää oikeastaan vain seuraavia fraaseja: ”Minä haluan, Anna minulle, Osta minulle, Minä haluan tuonkin, Nyt sinä ymmärsit minut väärin, Eikö sinulla ole muka enempää rahaa?” Miehet haluavat vaaleaverikön rakastajattarekseen, mutta harvoin vaimokseen. Aitoja vaaleaverikköjä on naisista keskimäärin vain noin kolme prosenttia, skandinavialaisissa ehkä hivenen enemmän.

Vaaleahkot sekahiukset omaava nainen on nopea oppimaan ja tämä koskee myös seksuaalisuuteen liittyviä asioita. Hän pitää paljon laadukkaista alusasuista ja vaatii, että myös mies kiinnittää alushousuihinsa huomiota. Tällaiset naiset seuraavat muotia ja tekevät niin seksissäkin. Jos jokin keino tai tekniikka tulee muotiin, he eivät epäröi käyttää sitä. Jopa tyttöjen välinen seksi sopii, jos se on muodikas trendi.

Ruskeatukkaiset naiset ovat erittäin viekkaita ja intohimoisia. He ovat hyviä teeskentelijöitä ja näyttelijöitä. Lisäksi he osaavat todella hyvin lukea miehen mieltä. He osaavat viedä miehen seksuaalisen ekstaasin huipulle ja antaa hänelle parhaan mahdollisen nautinnon. Yleinen uskomus on, että ruskeahiuksiset naiset sopivat parhaiten vaimoksi.

Punatukkaiset naiset pitävät kaikesta kokeilemisesta. Heille seksi on sekä huvia että leikkiä. Punatukkaiset naiset pyrkivät jokaisella kerralla olemaan hiukan erilaisia. He saattavat olla viattomia neitsyitä tai miehiä alistavia dominoita ja kaikkea siltä väliltä. Heiltä saattaa löytyä jos jonkinlaista seksilelua ja asustetta. Sanotaan, että miehet muistavat koko ikänsä punatukkaisen naisen kanssa viettämänsä kiihkeän yön. Väite voi pitää paikkansa, koska aitoja punatukkaisia naisia on keskimäärin vain 1–2 prosenttia, joten heihin törmää hyvin harvoin.

Punatukkaisten naisten ongelmana on kuitenkin se, että he eivät saa helposti orgasmia. Vain kolme prosenttia punatukkaisista naisista pystyy saamaan moninkertaisia orgasmeja ja he tarvitsevat vähintään puoli tuntia seksuaalista stimulaatiota saadakseen yhdenkään. Ruskeaveriköt saavat kaikkein helpoiten orgasmin ja lähes 80 prosenttia heistä kykenee saamaan sarjaorgasmeja. 40 prosenttia vaaleahkohiuksisista naisista saa useita orgasmeja samoin 15 prosenttia blondeista.

Yhdysvaltalaisen Michael Motorcyclen mukaan myös niskanpohjasta pystyy näkemään ihmisen persoonallisuuden. Vakavamielisellä ja analyyttisellä ihmisellä niskan hiusraja on tasainen. Jos henkilön hiukset kasvavat niskasta kohti korvia, hän on taipuvainen huvitteluun. Päälakea kohti kasvavat hiukset viittaavat intuitiiviseen ihmiseen. Kiehkuroita kasvavat hiukset viittaavat kaavoihin kangistuneeseen tyyppiin.

Siitä sitten vain reippaasti analysoimaan ja pähkäilemään mikä olisi sinun "aito" hiusvärisi.. ;)


Suhde tämäkin..  1

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Kaksi kertaa viikossa menemme kivaan ravintolaan, hyvää viiniä, ruokaa ja seuraa. Hän menee tiistaisin ja minä perjantaisin.

Meillä on myös erilliset sängyt. Hänen on Tampereella ja minun Helsingissä.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Minä vien alituiseen miestäni joka paikkaan, mutta aina hän löytää tiensä sieltä takaisin.

Kysyin mieheltäni "Minne haluaisit mennä hääpäivänämme?" Hän vastasi: "Jonnekin missä en ole ollut pitkään aikaan!" Johon ehdotin: "Miten olisi makuuhuone?"

Keittiössämme on kaikki, sähköinen sekoitin, sähköinen paahdin, sähköinen leipäkone jne. Ja aina hän valittaa, että sähkövimpaimia on liikaa eikä keittiössä ole enää edes tilaa missä istua! Joten menin ja ostin hänelle sähkötuolin.

Kerran hän juoksi roska-auton perään huutaen: "Olenko liian myöhässä?" Kuski vastasi: "Ei, et ole, hyppää lavalle vaan!"

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Pidämme aina toisiamme kädestä. Jos päästän irti, hän shoppailee.

Vaimoni kertoi minulle, että auto ei käynyt kunnolla koska kaasuttimessa oli vettä. Kysyin missä auto on. Hän vastasi: "Järvessä".

Vaimoni kokeilee uutta dieettiä, kookospähkinöitä ja banaaneja. Ei hän ole menettänyt yhtään painoa, mutta voi että kuinka hän osaa kiivetä puuhun!

Hän meni ja otti mutakylvyn ja näytti todella upealta kaksi päivää. Sitten muta kuivui ja tippui pois.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Poliisi lähetti "Mäkkärin" hampurilaisen labraan..  2

-----------------------------------------------------------------------
McDonald'sin työntekijä joutui istumaan yön putkassa tarjoiltuaan poliisikonstaapelille liian suolaisen "Big 'N Tasty" hampurilaisen Yhdysvaltain Georgiassa. Wendell Adams -niminen poliisiparka oksensi syötyään liian suolaisen purilaisen Union Cityssä. Pikaruokalassa työskentelevä 20-vuotias yksinhuoltajaäiti Kendra Bull myönsi maustaneensa koppalakin burgerin vahingossa turhan vahvasti. "Jos se oli liian suolaista, miksei hän vain haukannut kerran ja heittänyt sitä sitten pois," Kendra kuitenkin ihmetteli. Poliisi on lähettänyt hampurilaisnäytteen laboratorioon jatkotutkimuksiin. Kendraa epäillään "holtittomasta käytöksestä". http://consumerist.com/consumer/bad-consumer/mcdonalds-worker-arrested-for-over-salting-police-officers-burger-298077.php

McDonald's DOUBLE POUNDER. Unbelievable!
http://www.youtube.com/watch?v=VpDJpg2eW4o
Koskahan Suomestakin saa tuollaisia purilaisia? =D

-----------------------------------------------------------------------


RAKASTELLAANKO?? ;)  1

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Rakastelupäivä Suomeen?
IS 13.9.2007 0:27

Venäjällä vietettiin eilen 12.9.2007 virallista lapsentekopäivää.

Venäläisellä Uljanovskin alueella vietettiin eilen rakastelupäivää. Kuvernööri Sergei Morozov määräyksestä kaikilla oli vapaapäivä, jonka tarkoitus oli houkuttaa väki lapsentekoon.

Virallisesti päivä oli nimeltään Perheen kanssakäymisen päivä, mutta kansan suussa se kulki sikiämispäivänä. Vapaapäivän lisäksi kuvernööri lupaa synnyttäjille palkaksi autoja ja televisioita.

Kansaa houkutettiin petipuuhiin myös neuvontapisteillä ja kampanjalla, joka patisti ihmisiä tunnustamaan toisilleen tunteensa.

Takana oli kuvernöörin aito huoli Venäjän väkiluvun jyrkästä laskusta.

Suomessakin on vastaavia hankkeita ollut ilmassa, joskaan yhtä konkreettisiin toimiin ei ole ylletty.

Tämä olisikin todella hieno idea, kumpa tämä saataisiin Suomeenkin. Ajatelkaas nyt, palkallinen vapaapäivä -> seksipäivä.. ei voisi kukaan enään valittaa ettei ole aikaa sekstailla, tai että ei jaksa kun on aikainen herätys tms. tekosyitä. Kyllä seksille pitää aina löytyä aikaa. Tällainen vapaapäivä jos toteutuisi niin saisi ihan luvan kanssa olla pois töistä ja rakastella 24h ;) Ville Valon sanoja lainatakseni, ei pääsisi isäntäkään enään valittamaan jotta: "Torttua ei ole irronnut puoleen vuoteen".. Toisaalta minä kyllä pitäisin tuon päivän ihan vain puhtaasti rakastelupäivänä, ilman että siihen liittyy velvoitteita lapsen teosta.. tietysti jos nyt jollakin sattuu natsaamaan, niin uusi auto valtiolta olisi kyllä siinätapauksessa todella paikallaan..

Hyvä taiteilija jättää aina mielikuvitukselle varaa.. ;)  (Erotic series n:o6)
Hyvä taiteilija jättää aina mielikuvitukselle varaa.. ;) (Erotic series n:o6)

TAHDON RAKASTELLA SINUA...
http://www.youtube.com/watch?v=ebenLTamlWU

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^



Welcome to the Dangerzone!!  1

Dangerzone

Lock me up in chains
want to be with me
think you know the score

feel my burning flames
wanna hold me tight,
wanna be adored
feel my curse

welcome to the dangerzone
feel the poison in my veins
tell me are you strong enough
to keep up with my life
welcome to the dangerzone
what you see ain’t what you get
let us fly this aeroplane
tonight

did you see the sign
did you read the warning in my eyes
got a heavy load
gotta stay on track when things explode

and together we´ll go through the fire
will you stay by my side?

welcome to the dangerzone
feel the poison in my veins
tell me are you strong enough
to keep up with my life
welcome to the dangerzone
what you see ain’t what you get
let us fly this aeroplane
tonight!

come with me
feel the need
you’re mine tonight
i will win this fight
come with me
hold the key
of destiny…

welcome to the dangerzone
feel the poison in my veins
tell me are you strong enough
to keep up with my life
welcome to the danger zone
what you see ain't what you get
let us fly this aeroplane
tonight..

-Vanilla Ninja-

http://www.youtube.com/watch?v=o74S0rEX27o




Timanttiset nahka-kalsarit..  2

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Jos raha painaa sietämättömästi massissa, voi ottaa mallia Dubaissa asuvasta saksalaismiehestä, joka teetti itselleen 166 timantilla koristellut nahkahousut hulppeaan 85 000 €uron hintaan. Sellaisia saa tilata Itävaltalaiselta Christian Wohlmutherilta, jonka ateljee sijaitsee Bad Mitterndorfissa. Asiakkaan toivomat jalokivet upotetaan hopeasta, kullasta tai platinasta valmistettuihin nappeihin. Tekstiilitaiteilija Wohlmuther lupaa valmistaa pöksyt ostajan varojen mukaan..

Ja mullehan saisi maksaa ennenku mä tommosia nahkahousuja jalkaani tunkisin.. mutta mä en taidakkaan olla muotitietoinen.. ja toisaalta jos mun mies laittais tommoset timanttipökät jalkaansa niin.. A-P-U-V-A!! =D

Hmm..pitääköhän se saksalaismies tuolla nahkapökiensä alla muuten semmosia lahkeellisia puuvillakalsareita, kun nahkahan hikoilee paljasta ihoa vasten.. ;)

YMCA:
http://www.youtube.com/watch?v=hcbBZSN4AIo
*Reps*

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Hyvän työmiehen perse o aina jouhen verran raollaa  3

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Reipas työnteko on oikein, mutta työllä ei kannata itseään tappaa!
Ehkäpä työhullujen pitäisi ottaa mallia Australian "No Worries" - työasenteesta, siellä eivät ihmiset kuulemma turhaan pingota ja kaikilla on aina aikaa auttaa ja vastata kysymyksiin. Veikkaisimpa että tällaiset ihmiset joilla on muutakin elämää kuin työ ovat paljon onnellisempia ja tyytyväisempiäkin elämäänsä kuin stressin uuvuttamat & työnarkomaanit. Elämä on elämisen arvoinen asia ja hautuumaat ovat jo täynnä korvaamattomia ihmisiä..

Tutkittu asia on se, että kun ihminen rakastuu niin tällaisen nk. "työhullun" ihmisen työntekokin vähenee ihan automaattisesti koska hänelle tulee niin paljon muuta & mielekkäämpää tekemistä.. ;) Joten jos ei muu auta, niin voit yrittää vanhaa kunnon "lemmenlääkettä" .. Antiikin Kreikassa Dioscorides teki lemmenlääkettä keittämällä nokkosen siemeniä viinissä, tämä nokkosen siemen elikkä "pohjolan ginseng" on muutenkin erinomainen yleiskunnon vahvistaja.. keittämisen sijaan voit kokeilla helpompaa "lemmenlääke" -versiota sekoittamalla nokkosen siemenmurskaa hunajan sekaan, ja samalla kun kunto kohenee ja lempi leiskuu, lähtevät kaikenmaailman allergiat ja suonenvedotkin.. ;)

Niinhän se sananlaskuissakin sanotaan jotta:

”Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä”

”Itseään ei voi paeta, mutta kekseliäisyydellä ja kovalla työllä itseään voi hämmentää”

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Lisäys: Iltalehdessä kerrotaan..
6.9.2007 2:11
"BRITTIEN kiivas työtahti on uuvuttanut ihmiset niin, että kaksi kolmesta englantilaisesta välttelee väsymyksen takia seksiä. Eikä kyseinen toimitus tunnu muutenkaan liiemmin kiinnostavan, sillä yhdeksän prosenttia miehistä ja viisi prosenttia naisista rupattelee sukupuoliyhteyden aikana kännykkään." =O

Kysymys kuuluukin että mitä ihmettä se toinen osapuoli sitten sekstailun aikana tekee sillävälin kun toinen puhuu kännykkään?? Tumputtaa? Odottaa parempia aikoja? Nylkyttää menemään? Ja miten ihmeessä tuo edes onnistuu, tai yleensäkkin edes TUNTUU miltään..??

Toisaalta, sananlaskukinhan sen jo sanoo että; Kylmiä naisia ei ole olemassa, on vain taitamattomia miehiä.. ehhehe!! ;)

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX