100.blogimerkintä

  • eXtremdream

Enempää en vähään aikaan lisääkkään blogeja, jotta pääsen pois tuolta bloggarien top-listalta. Lisään kirjoituksiani tähän samaan blogiin muutaman päivän. Hävitin 300 blogiani vanhan nickini mukana *naur*.

18.1.2008 klo:00.00
MISSÄ...
Missä on ilosi,
siellä on aarteesi,
missä on aarteesi,
siellä on sydämesi,
missä sydämesi,
siellä onnesi.

17.1.2008 klo:19.10
Musta samettipuku
Kävin tänään ostamassa rennon mustan samettipuvun. Mielestäni on tärkeää, että olo asussa on viihtyisä messuilla ja kuitenkin sen tulee olla tyylikäs. En olekkaan ostanut aikoihin mitään kummempaa vaatetta, talvitakkia lukuunottamatta. Mietin juuri, löytyykö minulla sopivia kenkiä asuun, vai pitäisikö vielä popot investoida. Vaihtoehtoja taitaa olla kaapissani useampiakin.
Hyvää viikonloppua kaikille, mie ainakin nautin siitä matkailumessuilla.
Ed

17.1.2008 klo:00.00
No one
Yksikään pessimisti ei ole koskaan
paljastanut tähtien salaisuuksia tai
purjehtinut tuntemattomaan maahan
tai avannut uutta taivasta ihmismielen
ihmeteltäväksi.

16.10.2008 klo13.40
Viikonlopun matkailumessuja suunnitellessa
Olen duunissa matkailumessuilla viikonloppuna, vaikka en sitä työksi koekkaan, sillä niin mukavalta tuntuu lähteä sinne. Messuilla tapaa mukavia tuttuja ja tutustuu uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Se on hyvä kontaktien luontipaikka. Matkailumessuilla löytää myös uusia exoottisia kohteita.
Minun piti olla alunperin yksin osastolla lauantain, koska porukasta ei tahtonut löytyä vapaaehtoisia, mutta aamulla sain viestin, että eräs ystävistäni tulee aamupäiväksi avukseni ja ilahduin siitä todella. Voimme myös suunnitella tulevaa vuotta ja palaveerata siinä samalla.
Kaikki näyttää aina järjestyvän, kunhan ei hosu ja murehdi asioiden kanssa.
Ed

15.1.2008 klo:22.30
Tainnutustippoja Phuketissa
Olipa ihanaa saada tyttäreni terveenä Suomeen.
Minä sain kuin uuden joulun. Tyttäreni toi miulle todella makeen purjehduskellon, merihousut ja korun. Kävimme lyhyesti läpi matkaa, pitihän hänen päästä kamujaan tapaamaan. Kaikki oli mennyt loppujen lopuksi hyvin pientä vatsatautia ja kurkkukipua lukuunottamatta, paitsi..
Hän oli jouluaaton aattona istunut ystävättärensä kanssa baarissa. Heillä oli drinkkilasit pöydässä ja olivat siinä pelanneet jotain videopeliä, joka oli seinässä. Hänen otettuaan muutaman kerran lasista, hän huomasi juoman lisääntyneen ja jaloissaan hyytelömäisen olon. He olivat poistuneet erittäin nopeasti baarista ja kiirehtineet suoraan hotelliin. Onneksi hän ei ehtinyt juomaan lasista enempää. Hän kertoi vielä aamulla jaloissa tuntuneen heikkouden, eikä kyse ollut todellakaan ryyppäämisestä.
Hän kertoi tapauksesta vasta kotona, etten turhaan huolestunut, kun kerran mitään pahempaa ei sattunut. Hän kertoi myös hyvin monia suomalaisia "tyhjennetyn" juuri Phuketissa. Turismin lisääntyessä lisääntyy myös rikollisuus, vaikka Thaimaan laki onkin todella ankara.
Ed

15.1.2008 klo:16.23
Palaverissa kaksi voittajaa
Paras mahdollinen palaveritulos saavutettu.
Molemmilla osapuolilla oli omat odotuksensa ja vaatimuksensa neuvotteluun tultaessa. Asiat pohdittiin ja käsiteltiin sekä järkikriteerein, että tunnepohjaisesti.
Neuvottelu päätyi yhteiseen näkemykseen ja molemmat osapuolet tunsivat hyötyneensä asioiden syvällisestä käsittelystä ja lopputuloksesta. Joskus näinkin.
Ed

15.1.2008 klo:10.08
Vieraskirja
Utelias kun olen kaikessa, niin päätin ottaa vieraskirjan pois käytöstä. Miksi minun pitäisi tietää kaikkia sivuillani vierailleita. Olen kylläkin monasti ilahtunut miellyttävien persoonien vierailtua sivuilla.
Pitäähän kaikilla olla kuitenkin mahdollisuus anonyymiteettiin, vaikka onnistuuhan se muillakin keinoin. Kommunikointia varten, niin halutessa, löytyy blogikommentit, pikaviestit ja meili.
Ed

15.1.2008 klo:01.30
Unihäriöitä...

Ei, vaan tyttäreni saapuu yöllä Aasiasta 9 viikon retkeltään.
Tänään oli myös Intian koneet myöhässä, eikä ainoastaan Finskin.
Hänen poikaystävänsä meni kentälle vastaan. Istuimme iltaa Antin kaa takan ääressä maailmaa parantaen, ennen hänen lähtöään. Olen todella onnellinen siitä, että tulemme niin hyvin keskenämme toimeen ja arvostamme toisiamme. Molemmilla on niin paljon samoja intressejä ja juttua riittää, vaikka Antin lajit ovatkin mielestäni paljon kovempia, kuin omani. Triathloniin ei kykyni ole koskaan riittäneet.
Päivän ohjelmani olen tarkoituksella jättänyt väljäksi, kun tiesin valvovani tänään.

14.1.2008 klo:15.33
Viikonloppu antoi perspektiiviä

Olen täynnä energiaa ja tasapainoa.
Tunnen tarttuvani oikeisiin asioihin ja koen saavani paljon aikaiseksi, hosumatta ja kiirehtimättä.
Olen löytänyt asioille taas kerran arvojärjestyksen.
Kaikki tuntuu menevän eteenpäin myönteisesti, jess...

14.1.2008 klo 01.01
Optimismi
Mikä on tämä paljon puhuttu mielentila ja ajattelutapa?
Lääkärit väittävät, että se auttaa ihmisä toipumaan nopeammin sairauksista. Monet ihmiset toistelevat myönteisiä ajatuksia päästäkseen paremmin päämääriinsä. Myönteisellä asenteella on tunnetusti edullinen vaikutus.
Valoisa elämänasenne on jo vuosisatoja käytössä ollut strategia. Jokainen voi ryhtyä optimistiksi, se on henkilökohtainen päätös, josta ratkaisevasti rippuu, millaisena näkee maailman.
Jos ajattelemme myönteisesti itsestämme ja toisista ihmisistä, katsomme myönteisin silmin maailmaa ympärillämme, niin odotuksemme useimmiten palkitaan.
Optimististen henkilöiden toiveilla on tapana toteutua, olivatpa kyseessä yksityiselämän tai työuran suunnitelmat.
Ajatteleppa jotakuta tuntemaasi henkilöä, joka näyttää saavan kaiken, mitä elämältään haluaa. Ehkä hän luottaa itseensä, maailma on hänestä mainio paikka ja hänellä on enemmän ystäviä, kuin vihamiehiä.

Kuinka voi tulla optimistiksi? Se vaatii harjoitusta. Parasta myönnteisyyden opettelussa onkin se, että sitä voi harjoitella kaiken päivää, eikä se vaadi erikoisjärjestelyjä.
Niinpä seuraavan kerran kun kohtaat haasteen, tee koe ja toistele itsellesi "Minä pystyn siihen...Hoidan homman hienosti." Ennen kuin huomaatkaan, tunnet itsesi varmemmaksi ja pätevämmäksi. Maailma muuttuu aurinkoisemmaksi ja ystävällisemmäksi. Ja sinusta itsestäsi tulee onnellisempi. Olen saanut kokea tämän.

14.1.2008 klo:00.00
Takana rentouttava viikonloppu:
Retriitti pysäytti vauhdin kolmeksi päiväksi. Se laittoi ajattelemaan paljon eri asioita. Aiheena oli "talvilepo".
Jos jätät nuolipyssyn jännitykselle päivästä toiseen, kuukausiksi, niin sen kaari antaa periksi, eikä nuoli lennä tehokkaasti. Samoin on ihmisen mieli.

14 kommenttia

eXtremdream

14.1.2008 15:06

nasu4:lle: hae pieniä positiivisia asioita kerrallaan, ei maailmaa eikä itseä paranneta eikä muuteta yhdellä kerralla..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eXtremdream

14.1.2008 15:09

HesanPlikalle: Kaikki eivät aina tahdo kestää positiivista asennettani, jos heillä itsellään on paha olla.
Kyllä minullakin on huonot päiväni...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rujokki

14.1.2008 20:21

Mistä tietää, että on oikeasti optimisti? Tunsin läheisesti ihmisen, joka piti itseään optimistina; omasta mielestäni hän ei suhtautunut myönteisesti / vapautuneesti yhtään mihinkään. Itse olen luonnollisesti mitä optimistisin yksilö :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eXtremdream

15.1.2008 01:48

Peppiina; Ominaisuuksina melko pysyvimpiä, mutta ei ehdottomasti pysyviä. Ajattelet pessimistisesti, jos et usko niitä olevan mahdollista muuttaa.
En sotkisi käsitteitä tempperamentti ja persoonallisuus. Ihmisellä on synnynnäinen temperamentti jota muokkaa kasvatus ja ympäristö.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eXtremdream

15.1.2008 01:53

Rujokki; Tiedon omasta optimistisuudesta tai pessimistisyydestä saa yksinkertaisimmin omilta ystäviltä kysyen, ellei sitä itse osaa päätellä.
Ainahan löytyy ihmisiä, jotka voivat kuvitella itsestään mitä tahansa, mutta se onkin sitte ihan toinen juttu.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eXtremdream

15.1.2008 12:52

Ilahdun aina kommenteistasi ja kirjoituksistasi Peppina, kiitos siitä.
Sinulla on aina vahva kannanotto ja hyvät perustelut. Sinun pessimistiytesi viehättää minua, koska höystät sen niin usein hyvällä huumorillasi. Keltikangas-Järvinen näkee omalla tavallaan ja katsookin asiaa ihan eri perspektiivistä, mitä moni muu asiaan perehtynyt. Onhan pessimistillä usein vahva realismi asioihin, eikä pettymykset ole niin suuria pessimistille, koska hän odottaakin asioiden menevän huonoimman mukaan. Optimisti kääntää huonostikkin menneen asian voitokseen, nih. Mikä on oikeaa, mikä väärää, sitä meidän on kenenkään mahdotonta mennä yksiselitteisesti lausumaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Muusantuuska

15.1.2008 22:23

On aika olennaista että optimistisuuskin on tavallaan säädetty oikein...mun astrologisessa kartassa lukee että ylioptimistisuus ajaa muutoksesta toiseen. Tavallaan allekirjoitan, koska ainakin ihmissuhteitten osalta olen saattanut olla liiankin optimistinen, silloin käy niin ettei välttämättä osaa noteerata varomerkkejä tai istahtaa tarpeeksi ajoissa siihen pöydän ääreen ja jutskailla.

On tavallaan sellainen iloinen lapsi-apina, kunnes yhtäkkiä iskee tajuntaan kaikki mitä on jäänyt huomaamatta....yleensä liian myöhään. En tykkäisi myöntää että joidenkin on vähän helppo huijata sellaista pohjimmiltaan naaivia...aikuistuessa on sitten kasvanut siihen lapsi-apinan rinnalle analysaattori, terminaattorin pikkuserkku, joka tulee sitten "pelastamaan"...auts, ei sekään ole välttämättä aina hyvä.

Olisi kivaa asua lapsi-apina-maassa, jossa saisi olla huoleton ihan vapaasti...mutta no, olisiko se nyt kovin realistista...

Ei se mitään, näillä eväillä mennään =)

Ja nyt nukkumaan...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Muusantuuska

15.1.2008 22:24

Vähän kirotusvihreitä mutta ei se mitään...mennään sitten näilläkin eväillä *virn*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eXtremdream

15.1.2008 22:46

Addiktiiville, eikun adjektiiville:
Miulla ei sitte ikuna tuuttuu virheitä...
Itse oon joskus miettinyt tuota ylioptimistisuutta. Joskus projekteissani en pysähdy välianalyyseihin riittävän usein muiden ihmisten kanssa. Luotan ihmisiin ja haluan antaa heille omat vastuualueensa. Olen muutaman kerran huomannut, että ihmiset kuvittelevat minun hyväksyvän kaiken, jos he kokeilevat rajojani. Vaikka olenkin kiltti luonteeltani, niin en hyväksy toisen ihmisen hyväksikäyttöä ja kun joku ihminen ärsyttää minua liian pitkälle rajojen etsinnällä, niin minusta tulee todellinen riiviö. En kuitenkaan ole pitkävihainen, mutta voin saada toisen ihmisen täysin pois tolaltaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eXtremdream

16.1.2008 13:54

HP:lle Hyvähän asioihin on henkisesti valmistautua.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Muusantuuska

16.1.2008 17:40

Tiedän sen tunteen kun alkaa ärsyttämään jos toinen menee liian pitkälle rajojen etsimisessä, se tavallaan käynnistää tämän "analysaattorin"...ennen sitä enemmän ahdistui ja ehkä masentuikin, nykyään kommunikoi...yritän silti olla hienotunteinen toista kohtaan, mutta jos ärsytys on iso (riippuu asiasta "törkeys"-asteesta) saattaa tulla aika terävästi ja ehkä vähän provoivastikin...en muuten mikään järjen jättiläinen ole, mutta verbaalinen ulosanti jää enemmän kuin siihen pariin sanaan ja selän takana mutinaan...toinen voi jäädä sanattomaksi ja hermostua kun ei osaakaan sanoa...tai nähdä asiaa myös muiden kuin hänen itsensä kannalta.

Jos joku tosiaan kuvittelee että toinen hyväksyy kaiken ja ottaa tähän vedoten omia vapauksia, voi sieltä tulla kaiken maailman kieltoreaktioita ja defenssejä jos sitten asetetaankin ne rajat. Mutta niitä ei pidä pelätä koska se taas johtaa siihen että sanotaan mitä toisen oletetaan haluavan kuulla ja koko rehellisen välittömän vuorovaikutuksen prosessi häiriintyy...se vaikuttaa sitten oikeastaan kaikissa sosiaalisissa ympyröissä niin työmaalla kuin siviilissä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Muusantuuska

17.1.2008 23:49

Musta samettipuku?
NaM =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JoanPage

18.1.2008 00:20

Että sitte tuli tupsahti tommonen runo puolen yön aikaan :)) Mulla ei syki ennää runosuoni, eikä tapahu juuri muutakaa...kuhan älijötän.

Millon tää tämmöseksi on menny??? *buhuuuuuu*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus