Matkamessut

  • eXtremdream

Vaude, miten duunit voi olla mielekkäitä ja muxavia.
Tapasin paljon vanhoja tuttuja ja sain luotua erittäin arvokkaita uusia kontakteja messuilla.
Tänään tuskin yleisö mahtui kulkenmaan käytävillä. Jutustelin pitkään tuttuni kanssa, joka palasi juuri Annapurrasta. Hän oli vienyt porukan 6.100 metrin korkeuteen ja matka oli ollut todella haastava.
Tapasin myös kohdemaamme uuden suurlähettilään. Maan suurlähetystö kutsui meidät osastolleen ensi vuoden messuille. He olivat erittäin kiinnostuneita työstämme.
Matkatoimistot, jotka järjestävät matkoja kyseiseen maahan, kyselivät mahdollisuutta päästä bannereillaan (maksua vastaan tietenkin) web-sivustoillemme. Kaikki tuli pyytämättä ja olin aivan hämilläni kaikesta positiivisesta vastaanotosta.
Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta ja annamme puolueetonta tietoa maasta kaikille sitä tarvitseville. Kahden päivän aikana saimme vastailla maan turvallisuuskysymyksiin ja matkaa suunnittelevat turistit hakevat selkeästi uusia exoottisempia kohdemaita Espanjan ja Thaimaan pakettimatkojen sijaan. Afrikan eläinkanta, safarit, luonto, ja kulttuuri ovat suuren mielenkiinnon kohteena tällä hetkellä.
Aika messuosastolla ei tuntunut hetkeäkään pitkäveteiselle, sillä myös monet naapuriosastojen messujärjestäjistä kävivät jutustelemassa. Silmäruokaakaan ei puuttunut, vaikka muistinkin lounastaa, huah.
Kunto piti hyvin yhdeksän tunnin messujaloittelun tänään.
Ed

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus