Muutakin kuin hiihtoa

  • eXtremdream

Jotain sentään oon saanut aikaiseksi urheilun lomassa.
Yx vuokralinen vaihdettiin vauhdissa kuun vaihteessa ja sain todella mukavan yrittäjän tiloihin, vaikka olipa edellinenkin tosi mielyttävä.
Olen tyhjentänyt yhtä parin sadan neliön varastotilaa muutaman viikon. Roudasin 1800 kg arkistopapereita polttolaitokselle. Myin 400m metallihyllyä tarvitseville. Kome kirjoituspöytää ja pari kaappia lähti eilen uusiokäyttöön. Kummasti kertyy hynää vanhan tavaran kaupastakin. Olen tehnyt todellisia aarrelöytöjä siivotessani tiloja.
Romukauppias haki tänään pari tuhatta kiloa rautaromua ja siinäpä oli aamujumppaa, ennen kuin kaikki tavara oli kuormurin lavalla. Nyt pitäis vielä hävittää neljän tietokoneen armaada lisävarusteineen.

Tänään pidämme Mt Blancin retkikunnan kanssa palaverin. Lentoliput ovat jo plakkarissa. Nyt teemme päätöksen lopullisesta koulutusohjelmasta vaativampaan jäätikkökiipeilyyn ja köysistön käyttöön. Tämä tulee tapahtumaan Italian puolella. Matkan suunnittelussa kuluu kummasti aikaa, mutta se on laatuaikaa.

Niin ja viikonlopulla olisi muuten Vuokatin hiihto, hmm...

ED

3 kommenttia

Toni

13.3.2008 14:52

Ootko ollut ihan "Häkä" Häkkisen opissa henkilökohtaisesti vai ? Joo se kyl taitaa taitaa monet harjoitusmetodit ja venyttelyt kun on niin kauan ollut urheilussakin mukana..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eXtremdream

13.3.2008 18:15

Toni-Ponille: Olen ollut ihan henkilökohtaisessa opissa ja olen siitä kiitollinen ja arvostan miestä suuresti. 2vuotta laskin itse maailman cuppia.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus