Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Ei ole hymyä pahemmin tänään ollut huulilla  2

Ihan outo olo ollut tänään kun ei ole paljon hymyä huulissa nähty eikä naurua tullut.Mä en pidä tästä olotilasta mut ehkä huomenna jo parempi päivä joka suhteessa.

Yleensä vastaan jokaiselle jotain suht asiallisesti ketä nyt mulle viestiä laittaa mutta sitäkään en ole tänään jaksanut tehdä.
Nyt ei iske miehen kyssärit jostain biliksen peluusta ainakaan. Mä olin aika ilkee kyllä kun kerroin että tietoa saa kun googlettaa ko. hakusanan.
Vaikka mä tiesin että se nyt oli kiinnostunut mun biljardin peluusta.
Mut höh , aina ei jaksa ..
Anteeksi kuitenkin käytökseni.

Hymyn koitan saada kasvoille mahdollisimman pian , en haluu jäädä tällaiseksi.

Tuun taas energiaa täynnä , heh ehkä jo huomenna :O)


Onko tänään Pe 13 päivä  6

Mun huono tuuri jatkuu.
Eilen olin tyttöjen kanssa ostoksilla ja siinä ihan normaalisti kaikki asiat hoidettiin.
Tänään muuten sit vasta huomasin että olen käsilaukkuni jättänyt kaupalle tai jotain.En löydä mistään ja kaikki mahdolliset paikat soitin jo läpi niin ei löydy ei..
Mikä paha karma mua nyt seuraa..ihan jees jos joku koittaa nimen perusteella tavoittaa niin mun numerokin on salainen..
Nyt en tiedä pitääkö jo vääntää itkua kun mikään ei pelaa tänään...
ei hyvä!

Vittu ja mulla on kaikki mahdolliset kortit siellä lompakossa...dääääääääääääm'

Jos on fiksu löytäjä niin siellä on kortti jossa pojan nimi ja sen numeron saa tiedustelusta mut nyt oon kaksi korttia kuollettanut ja voin kertoa että harmitus on enemmän kuin suuri..


Pinna palaa  1

ihan just nyt.
Voi vitalis ,kännykkä hajosi ..perke...
Vanhoja kännyköitä vinopino ja mikään ei pelitä ,sekin vielä.
Muutama kuukausi sitten ostin pojalle uuden känän mutta se ei ollutkaan hyvä kun ei pystynyt kuulemma niin nopeesti kirjoittaa tekstiviestejä.No mä säilytin sen ihan tällaista päivää varten mut nyt en löydä sitä mistään.
Poika on dooriksille lainaillut känää aikasemminkin et liekö antanut sen jollekkin misulle.
Mut mä en saa ees soitettua ja kysyttyä.
Nyt menen tonne lasten kanssa uima-altaaseen ja hörppään litran vettä niin et silmät pullistuu päästä.Sapettaa niin lujaa.

Lankapuhelinta kaipaan nyt....


Uintia  1

Tänään lapset sitten korkkasivat uuden uima-altaan ja voi sitä riemua. Aika rohkeita ovat kun ihan jääkylmään veteen menivät ilman mitään tunnontuskia. Huih ,mua ei olisi sinne saanut vaikka olisi maksettu.
Naapurinkin pikkuset innostuivat mukaan leikkimään ja kyllä oli itsellä hauskaa katsella heidän räpiköimistään.
Tuli mieleen että pitänee ilmoittaa tytöt uimakouluun ja aattelinkin heti huomenna soittaa joko vielä pääsee mukaan.

Itsellä on uimiset jäänyt vähäisiksi viimevuosina.En oikein tiedä mistä se johtuu mut enää en niin innostu uimisesta niinkuin ennen.Mä tykkään vain pikkusen kastella varpaita mut siihen se jää.Olen kyllä se vilukissa että siitä varmaan johtuu ettei iske.
Aika hauska huomata miten iän myötä asiat muuttuu.Esim. saunassakaan ei enää tuu otettua niin kovia löylyjä kun ennen.Vähän aikaa lämmittelee niin jo riittää mun osalta.
Olenko tulossa vanhaksi kun tuollaisia muutoksia tulee??kääk..


Mikä siinä naapurissa ärsyttää  3

Sain muutama viikko sitten uudet naapurit ja olen koittanut selvittää miksi itselleni tulee tunne etten niin diggaa heitä.Enhän edes tunne vielä niitä paremmin.
Mulla oli 4 v sama naapuri ja meillä oli tosi hyvät välit ja juttua vaihdettiin suht joka päivä jotain ja koskaan ei ollut napisemista mistään asioista.Harmi vain että muuttivat pois.
Uusi naapuri toi heti fiiliksen että hiukan paskantärkee pilkunviilaaja on tullut tänne asumaan.
Toki ystävällinen kun olen niin opastin tietyissä asioissa kun kyselivät ja asiallinen olen joka tilanteessa.Eilen juttua vaihdoin takapihalla ja nainen huomautti että poikani oli huutanut todella kovaa silloin kun Suomi pelasi jääkiekon loppuotteluita. Hah ,no mikäs ihme se on..haloo ,nuori kaveri ja matsi oli mielenkiintoinen. Olisin ymmärtänyt jos olisivat huudattanut koko yön musiikkia tai jotain että moisesta piti mainita. Heräsi vain ajatus että voi vinde ,jopas on tarkkaa.
Soitan itse joskus musiikkia ennenkuin lähden baanalle ,siis en huudata mut sillai että fiilis nousee.Kuitenkin lopetan sen jo 21-22 ja siihen se jää. Kerroin hänelle että eipä mua haittaa jos joskus jollain jotain porukkaa ym..kunhan ei joka viikonloppu ole bailuja niin että häirinnän puolelle menee. Tuskin me nyt missään huopatossutehtaassa ollaan.
Ja olen sitä mieltä että jos kaipaa omaa rauhaa niin parempi muuttaa omakotitaloon eikä tänne vuokralähiöön missä tiedetään että on elämää.
Entinen naapuri ei koskaan sanonut että meistä häiriötä olisi ja tiedän itsekkin sen ettei oo.Onhan mullakin pieniä lapsia ja jotain järkeä touhuissa.
Tullaanko pian siihen ettei kohta lapsetkaan saa elää elämää vaan pitää hissutella ja miettiä miten olla.
No toivon että ei nyt ala nipottaa kun mä olen sellainen että en jää tuppisuuksi vaan sanon painavan sanani ja mulle sama sit vaikka oltaisiin puhumatta.



Heh ,yksi testi siitä miten seksikäs olen..  1

Sinä olet arvoituksellisen seksikäs:P

Mies ei aina oikein tiedä, oletko lintu vai kala, mutta salaperäisyytesi ja vaihtelevat mielialasi tekevät sinusta mielenkiintoisen arvoituksen, joka on pakko selvittää. Itse kuvittelet seksikkyytesi riippuvan omasta mielialastasi, mutta oikeasti olet kyllä aika vastustamaton koko ajan.

Joskus menet ulos täynnä itseluottamusta, parhaimpiisi pukeutuen, toisinaan taas kiireisesti vetäiset harjan läpi hiustesi ja menet sellaisena kuin olet, ajatellen ettei sillä niin väliä, kun ei kukaan tänään kuitenkaan. Molemmilla kerroilla säteilet sisäistä hehkuasi sellaisella autenttisuudella, ettei sitä kerta kaikkiaan voi vastustaa. Luonnollisuutesi hurmaa hänet luulemaan, että olet kuin yksi hyvistä jätkistä ja juuri kun hän nojautuu taaksepäin rentoutuneena, hän oivaltaa samalla laskeneensa omat aseensa ja jääneensä vangiksesi  pysyvästi.

Uskon että ei todellakaan aina tiedä olenko lintu vai kala ja se johtunee siitä kun toisinaan esim.ravintolassa minusta on vaikea saada otetta kun pyyhällän moneen suuntaan ihan vain siksi ettei jumiudu totaalisesti johonkin..mut kait jos joku kolahtaisi kunnolla minutkin saisi pysähtymään näkemään se mitä edessä on..
Olen mielestäni hyvä jätkäkin ja miespuoliset ystäväni lähtevät iltaa viettämään kanssani ihan mielellään.



Kerrankin  1

tuli nukuttua tosi pitkään , se kait on loman merkki kun osaa relaxoitua :O)
Pitäisi lähtee kaupoille ostaa uima-allasta kun viimevuoden allas on mennyt kovassa käytössä rikki.Liekö se ihme kun kaikki kylän lapset siellä pulikoisi omien lisäksi.
Pitäisiköhän räväyttää ja ottaa sellainen mihin minäkin mahdun vaikka jonkun uljaan uroksen kanssa ,vai sopu tilaa tuo ahtaudutaan lasten pikkuammeeseen ..
nooh ,ei kait sentään.
Nyt kyllä olisi rantakeli..voi kun pääsis mökkeilee ja veneilee ,se olisi mun toive tähän päivään..


Kivvoo!  1

Tämä on semmonen juttu että kysymyksiin pitää vastata oman nimen etukirjaimella.
Itselläni meinas mielikuvitus loppua kesken

Olen: M
Haluan: Matkustaa
Minulla on: Muksuja
Vihaan: Mököttämistä
Pelkään: Mörköjä

Kuuntelen: Musaa
Pohdin: Menojani
Rakastan: Miehiä
Minuun koskee: Murjotus
Minä aina: Mietin
Minä en ole: Mäkättäjä
Laulan: Mambaa
Itken: Murheisena
En ole aina: Menossa

Eläin jota muistutan:Muulia

(ei muuten ole helppoa)