Niin pikku leidiä ja muuta höppänää

  • millou

Käytiin lasten kanssa ostaa *korkkarit* kun tyttäret niin kovasti niitä toivoi. Olipa reissu kun ei se riitä että koittaa paria vaan piti sit kaikki mahdolliset kengät sovittaa missä vähääkään jotain kiiltävää :D
No jospa ne nyt sit jättäisi mun piikkarit rauhaan ja onhan se vähän turvallisempaa heidän nilkoille käpytllä oman kokosilla kuitenkin.
Tänään saatiin iloisia uutisia kun poika sai opiskelua varten asunnon ja hyvällä puhumisella irtoi kaksio yksiön hintaan , ei huono supliikki ookkaan tuo ex mies.
Mulle on helpotus kun tietyt asiat on kunnossa hyvissä ajoin ja kaikki paperit kunnossa ajallaan.
Toinen hyvä uutinen on että poika pääsee ensi Maanantaina oikeen kunnon hommiin eikä mee koko kesäloma ihmetellessä ja saa sitä omaa rahaa käytettäväksi enemmän.
Kovasti hänellä on odotus päästä sinne Ruisrokkiin ja onkin jopa tehnyt mulle pikku avituksia että pitää äipällä hyvän mielen et sit saa fyrkkaa tohon reissuun. Oli tosi kiltti kun jussin jälkeen palasin kotiin niin koko kämppä oli suht siivottu ja jopa sen omankin huoneen oli siivonnut vihdoista viimein.
Hyvä hyvä mä tien että on reipas sälli kun haluaa...
Pitäisi tässä laittaa tilaukseen tänään toi rikosrekisteri joka nyt on tuttu juttu kun töihin ne tarvii sen kerran vuodessa ainakin. Aika hassua on että vaikka mä tien että ei mulla mitään merkintää oo niin kuitenkin pikku jännitys aina ko.asiasta. Ihme höpöpää kyllä oon.
Sain kutsun Samppalinnan kesäteatteriin ja päätinpä lupautua menemään.Tuleepa sielläkin sit käytyy ees kerran kesässä jos ei muuten.
Hyvä seura ja esitys ok niin mikäs siinä ja jos ilma sallii siitä sit menoon laivoille parille sidukalle niin jees homma.
Nyt ulos nauttii kelistä ja voisi kait hippasen jotain lukea samalla ajankuluksikin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus