Voi hernee

  • millou

Mikähän siinä on että jotkut miehet kirjoittavat ihan asiallisesti ja ovat sillai ok jutuissaan kun tekevät tuttavuutta. Kun sitten ilmoitan parin viestin jälkeen että en pidä välimatkoista ja parempi katsoa tuttavuus lähempää niin muuttuvat suht siltä seisomalta tyyliin "kiitti ja moro".
En mä ainakaan sillä pahaa tarkoita vaan se on totuus ja kuitenkin asiallisesti ilmoitan että hyvää kesää kuitenkin ja parasta ym..
mutta nämä on kun kakkaa niellyt olisi.

Eikös se ole hyvä tehdä heti selväksi missä mennään ja mun mielestä on muutenkaan aika turhaa mitään kovin syvällistä juttua aloittaa jos ei tunnu itsestä siltä. Mä en ainakaan halua jättää ketään siihen kuvaan että joo voidaan me kenties joskus nähdä jos tiedän sen alkumetreillä että näin ei tapahdu.
Olenko mä se turhan suora vai onko se niin että jotkut miehet ei vaan osaa käsitellä asiaa asiallisesti vaan se on jokotai hyvällä tai sitten haista pee :D

Mä meen metsästää nyt peräkärryä ja ohimennen moisille perääni näytän....

2 kommenttia

Monitor

1.8.2008 23:30

myönnetään, että näinkin voi olla... mutta toisaalta jospa ajatuksissa on jokotai tai WTF...bitch! No, hlökohtaisesti kun täältä on pitkä matka joka paikkaan - niin tosi on ettei mitään järkevää synny, ellei kumpainenkin sitä halua ja voi muuttaa elämäänsä niin, että suhde toimii.... (spekulointia, ei siis koettua) Ja yleensä, kun ollaan muutenkin epävarmoja omista tunteista ja siitä että nurkan takaa löytyy sittenkin parempi vaihtoehto, niin suhde kariutuu tekaistuun juttuun... (ei tää toimi näin, mä en jaksa tätä, olisko parempi katsoa vielä.....)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus