jees jees

  • millou

Tänään taas on ollut aika hulivili päivä. Hiukan rupee silmissä tuntumaan nuo uinnit ja auringon otot. Nyt tulee onneksi parit välipäivät mikä sopii kyllä mainiosti meille.
Huomenna tulossa kylään yksi kaverini pitkästä aikaa ja mä rohkaistuin kysymään siltä että lähtiskös se mun "sukujuhliin" mukaan tossa perjantaina :O) Kiva reilu mä oon mutta aika wau homma että hän jopa suostui rohkeesti lähtemään. Ei mun sukulaisissa kukaan ainakaan purematta niele. No vitsii ,yhtä lepposta porukkaa kun minäkin oon höhöhö..
Eipä tuo ole kyllä mikään poikaystävä mutta mä kun en oo viennyt mun ex jälkeen ketään miespuolista näytille mihinkään niin varmasti voi hiukan kyselyjä tulla ,sillai hyvällä. Mulla nyt sattuu olemaan hyviä miespuolisia ystäviä/tuttuja niin mitäs tuosta. Ilo on mun puolella että saadaan sinne naisten sekaan miehiäkin hiukan lisää. Oon valmistautunut että en ainakaan sanattomaksi jää jos jotain kysellään ,se on varmaa. No mut kiva juttu kun lähtee ja enhän mä olisikaan halunnut että täällä vain päivän olisi kun muutenkin nähdään harvoin.

Nyt me lähdetään naapuriin kesteille lasten kanssa. Tarjolla on munkkia ja hampparia ja mun tyttäret on tänään auttanut siellä "siivouksissa"
Hieno lopetus lapsille tähän päivään ja mullahan on kotihommia vielä vaikka kuinka että tuskin sänkyyn ennen 24.00..

Jep jep taas mennään..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus