Voi mikä herätys

  • millou

Mulla oli sitten paras herätys taas pitkään aikaan. Lapset tuli viereeni ja kysyivät että äiti heräätkö sä jo :O) no mä siinä venyttelin ja he hieroivat niskaani hellästi ja mä ääneen sanoin että mitähän kello on niin toinen likoista tokasi että puolivartti se jo on. Heh ,aika hyvä ettenkö sanoisi.
Yritystä ainakin noilla tyttärillä on näköjään kertoa jotain kun kysyy.
Noustuamme ylös sit siitä niin he halusivat keittää mulle kahvia ja sen saivat tehdäkkin. Eipä nuo itse kuitenkaan ees ehtineet syömään aamupalaa kun jo piti lähtee ulos sitten.

Eilen oltiin uimassa ja täytyy sanoa että on noi oikeen vesipetoja.
Siellä ne jaksoi painaa 4 tuntii uimassa ja eipä nuo ehtinyt kun hetken aina välillä olee viltillä jotain syömässä kun taas mentiin.
Ainakin uni tuli kummallakin illalla ettei tarvinnut sanoa kun nyt nukkuu ja simmut meni sulki aika pian.

Me eilen siivottiin auto"Tiffany" ja käytiin pesemässä se myös. Mulla jäi hiukan paha mieli kun pyydettiin naapurin pikkutyttöä meidän mukaan autopesuun kun ne on ihan bestiksiä nuo likat. En mä aatellut yhtään että siinä mitään ihmeellistä ole ja pyysin että ulkomaalaistaustainen tyttö käy pyytämässä vanhemmilta luvan tietty. Tyttö meni ja itki ihan hulluna ja ymmärsin ettei hän pääse meidän mukaan vaikka kukaan ei tullut sanomaan mitään. Sanoin tytöille että käy sanomassa että me tullaan pian takasin ja ei paniikkia.
Heillä taitaa olla tosi tiukka tuo juttu ettei kenenkään kanssa saa lähteä mihinkään vaikka olisi kuka.
Mä aattelin tänään pyytää vanhemmilta anteeksi etten ole niin tietoinen heidän tavoistaan ja harmi että aiheutin itkua sit turhaan.
Onhan tuo tyttö ollut meilläkin vaikka kuinka monet kerrat ja ollaan tosi läheisiä keskenään. Naurettu keskenään sitäkin kun tuo tyttö on sanonut että hänen toinen koti on meillä :O)
Ihana likka on ja mulla vain jäi surku vaikka kyllähän mä itsekkin oon tosi tarkka kenen kanssa mun lapset saa mennä ja mihin.
Jotenkin vain jäi kalvamaan tuo asia.

No sattuu noita ja ihan hyvähän se on huolehti lapsista aina ja onhan se niin että oma hoiva paras hoiva. Mä vaan aattelin kun emme olisi pois ollut kun ½tuntii niin ehkä se vain viaton päähänpisto oli sit että pääsetkö messiin sinäkin.
Tarkoitus hyvä kuitenkin..

Tänään vielä rantsulle ja sit pysytään kotona.Hommat täällä rempallaan kun ei millään malta pysyy sisällä näin hienolla ilmalla ...

Nautitaan päivästä..

2 kommenttia

V.C. Mikko

30.7.2008 05:34

"Puolivartti" = 7,5 = 07:30 aamulla? Oliko se??? :o)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus