Blogi

Viikonloppu Teuvasa  2

Perjantaina pelattiin paikallisessa pokeria, en pärjänny mä olin toiseksi viimeinen eli kahdeksas,no ei väliä ens pe uudestaan. Ei ollut muutenkaan oikeen mistään kotoisin se ilta ku ei ollut halua maistella alkoholipitoisia nautintoainenita, mutta salilla kuitenkin muistin käydä. Lauantaina käytiin Seinäjoella keilaamassa ja mä olin kokokeilahallin toiseksi paras tuloksella 129 eli ei niin kova taso ollut :)
mut kivaa oli nöyryyttää niitä etelän hetelmiä :). Tänään olis tarkootus mennä Vaasaan kiipeilemään vanhalle vesitornille, mä oon jo ihan liekeissä ku en oo kiipeilly varmaan yli puoleenvuoteen :) saa nähä miten onnistuu :) ja täältä tähän.


Kännisä  1

Niin Oli tossa eilen tarkootus pikkasen saunoa poikien kanssa ja ottaa muutama olut tai viina paukku, kukin tavallaan. Tehtävä numero 1 Allun piti polkea Aleksintielle lyhintä mahdollista reittia luonnollisestikkin kaljakaupan kautta, mutta siinä kaupasta lähdettyäni, fiilistelin soadia ihan kybällä enkä aatellu mihin ajelin, yht`äkkiä havahduin takaisin tähän maailmaan ja mä huomasin olevani jossakin keskellä jotain peltoa. Löysin mä toki takasi mutta mutkaa tuli pyörän mittarin mukaan kahdeksan kilometriä :) Eli ei näin. siellä aleksintiellä oliki sitten tupa täynnä porukkaa ja taas vitunmoinen känni päälle, mä lauloin taas karaokea, mikä mua vaivaa? ja tanssitin kaikkia tyttösiä ketä oli paikalla. tytöillä ei taaskaan meinannu pysyä yhtään vaatteet päällä, ei se mua tietenkään hirveesti haitaanu, mut se mikä mua vituttaa on se et kukaan ei tarjoo mulle tupakkaa koska kaikki tietää etten polta, sit mä hengaan kylmissäni pihalla muitten kans ja katon ku ne imeskelee sitä käärylettä, ja mulle tulee typerä olo. ei näinkään. luonnollisestikkin krapula oli ihan sietämätön ja mun oli ihan pakko menna kouluun 7.30 koska oon opettajan silmäterä ja se uhkailee meitsii jatkuvasti pois potkimisella, mutta mähän en lähde kulumallakaan :) Tänään olis kuntopainia mut ei taida pystyä meneen ku on toi otta vieläki kipee.


Päänsärkyä!  1

Mikä mua oikeen vaivaa, Jos vedän kännit aamulla on otta ihan vitun kipee, mutta tunti suihkua ja muutama panacodi niin ei oo tietoakaan särystä!! mut sitten taas ihan ilman mitään vitun syytä, yleensä silloin kun mä otan päikkärit ja herään tuntuu semmonen hiipivä särky ja alotan aina lääkitsemisen ennakoivasti panacodilla, mutt ei mitään virkaa, yleensä mulla on nuppi kipee sen puolitoista päivää ja sen jälkeen on vitutuskäyräkin ihan koilisessa. pitäis vissiin olla kännissä jatkuvasti niin sais ottakivut kuriin.


Sanonnoista ja vertauskuveja  1

On täsä miettiny näitä midän suomalaisten rakkaita sanontoja, kun joistakin en minä ainakaan saa mitään tolkkua..... esim jos on vispiläkauppaa niin mitä vittua silloin oikeen on TÄH. kai se jotenkin liittyy vastakkaisen sukupuolen vikittelyyn mut en mä siltikään ymmärrä miksi se on vispiläkauppaa.. no mutta entäs tämä sitten jos jotakin on lyöty ällikällä, niin millä sitä on sitten oikeen huitastu, kuulostaa niin kummalliselta et toivottavasti se edes sattuu. Nämä vertauskuvat ne taas outoja onkin, niitä kuulee kokoajan ja jokapuolelta ja monesti niissa ei ole mitään tolkkua ainakaan minun korvaan. esin Parempi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla??? mitäh? ei avaudu. tai jos joku on parempi kuin 100 jänistä niin mitenköhän hyvä joku sitten on?? on meillä toki myös näitä jotka myös tämmönen mäntti ku minä ymmärtää :) esim. jos joku vuotaa kuin seula, se ilmeisesti vuotaa ihan kunnolla :) tai sitten oon tässäkin väärässä..


Tännään se tapahtu taas!  1

Tossa eilen otettiin poikien kanssa muutamat oluset ja päähänhän se ruukaapi nousta, oli semmoset piilevät kännit taas, humala oli semmonen oikeen mukava ja sosiaalinen myös ehkä hieman miellyttävä. toisin sanoen muisti vähän pätkii. tässä päivällä sitten sisko nakkas mut poikien kämpille hakeen mun autoa, mutta Niinkuin arvata saattaa eihän se auto enään ollut siellä mihin mä sen olin eilen jättäny! piti oikeesti kelata että millä mä oon tullu ja mihin mä oon sen auton jättäny...... ei löytyny, joku oli nussinu sen viime yönä. Sinänsä ei harmita se auton irtaimisto onhan meillä vakuutusyhtiö jen mutta millä vitulla mä meen teuvaan? mä en erityisesti oo vr:n kannattaja mut pakkokai se on jos sitä autoa ei löydy enn huomista:(

SINÄ EDESVASTUUTON ELÄMÄSSÄ EPÄONNISTUNUT IHMINEN, VOISITKO YSTÄVÄLLISESTI TEHDÄ YHTEISKUNNALLE PALVELUKSEN JA PAINUA VITTUUN!!!!


Ompelua, ompelua ja kuutioita , kuutiota  1

Tässä kun ekat kolome viikkua on menny niin vihdoin pääsiin hiplaamaan ja räpläämään ompelusalin konneita, ne oli niin erottisia aluksi että sain julmetun ottakivun :) mulla oli banakoodia just tätä varten mukana :) ja nyt ku ollaan oltu ( eroottisilla koneilla) kaksi päivää, saan taas pään särkyä niiden eroottisuudestaan, se ihailu siitä. Mä oon YRITTÄNY tehä jotain vitun kuutioita tekonahasta ja kankaasta ja voin kertoa ettei ole tullut tasan vittuakaan!!! Yllättävän hankalaa vaikka alussa helpot harjoitukset olivat tosihelppoja tuli semmonen kuningas olo, hetkeksi!

Pitäs tästä lähtä Entisen koulukaverin koulunkeskenjättämispilleisiin. hän aiko hakeutua automallariksi, valitettavasti se on pahempaa paskaa kuin verhoilu :) mut ei huono valinta kuitenkaan. Mä en nyt muista pitikö mun kertoo vielä jotakin epäoleellista mut ihan sama. huomena ouluun


Sunnuntai  2

Aika tyhjä olo on, rapulakin taitaa olla ja pakki on hiukan sekasin kahden päivän dokaamisesta, ei se kannata köyhän ryypätä tulee konkurssi :) Tossa perjantaina käytiin paikallisessa (Saken pubissa) pelaamassa pokeria poikien kans, ja tuli ne kylälle jääneet tyttäretkin sinne sitten myöhemmin. pelit meni ihan penkin alle ku kerkesin tenuttaa itteni sikahumalaan, oli muutenkin pikkasen nihkeetä kuunnella Tasokasta karaokea. siinä sitten ku rupes ihan homona tietty väsyttään pakko oli lähtä uni hommiin, täällä on muuten ihan sika pimeetä illalla, ei täällä nää hevon vittuakaan jos ei oo pyöräsä valoa, voi eksyä alta sekunnin.niin ja Multa Kysyttiin alkossa paperit meitu on niin teinarin näkönen nykyään :(..... ja se mikä jäi päälimmäisenä mieleen tosta perjantaista oli se että täällä kaikki noudattaa tosi tarkasti alkoholilakia, ei vittu saanu ostettua kahta juomaa kerrallaan, vaikka miten yritin :( perseestä .. Läin kännipäisään keskiviikkona vetoa poikien kans et ne lähtee mun kans kuntopainiin, mä olin varma ettei ne tuu, ni en sitten itekkään menny ku oli armoton rapula.... no nehän tietty oliki menny meitu on taas vielä köyhempi opiskelija :)


Kemut  1

Oli Tossa eilen taas Kemut kasviksella ja ei oikeestaan pitäny ottaa ku pari kolme olutta ja muutama napsu hornaa! no niinkuin arvata saattaa meni sitten se koko pullo hornaa armoton humala päällä, mä taisin laulaa jopa karaokea, joka on ihan ennenkuulumatonta, muutenkin oli paremmat kemut kuin ne ekat, porukka alkaa jo tutustua! Niissä kemuissa oli teemana synttärit ja luonnolisestikkin vein lahjan joka sattui olemaan saippuakuplapurkki joka oli väriltaan oranssi. Tää juhlakalu olikin yllätykseksi friikahtanut kaikkeen maholliseen oranssiin ja hän oli lahjasta oikeenkin mielissään :) hyvä. Koulussa tänään ei sitten ollutkaan niin hauskaa :) nukuin varmaan puolet ajasta. Niin ja sit mä kävin vesi jumpassa ton mun kämppiksen kans, siellä oli vaan mummoja ja me tietty. Kaikki mummot kyttäs mua sikana ku mää olin siellä takarivissä, koska mä olin ainut joka tuhisi siellä ihan homona, mä olin oikeesti todella hengästynyt siitä jumpasta kun mä tein niin täysiä kun vaan jaksoin :) sitten mun piti tännään mennä ilmaseen kuntopainiin mut yllättäen Läski nukku onnensa ohi, tytöt koulussa vitsaili että muista otta baby oil mukaan :) huomenna olis pokeri turnaus paikallisessa baarissa ja aattelin mennä pelaamaan kun ei jaksa Ouluun tulla.


Läski on täällä taas!  1

Oliskohan siitä nyt seittemen päevää ku lähin ouluun, mun piti ihan vaan käydä kääntymässä, mut ei se ihan taaskaan niin mennyt. sain puhelun et heti huomena pitäis ruskaretkelle lähtä levin suuntaan. reissuun sitten lähettiin tiistaina anivarhain, mun piti tallustella invan kämpille ku en saanu mistään kyytiä ja mua vitutti ihan kylmpillä sohvalla huonosti nukutun yön jälkeen. Matkaan päästiin siinä kaheksan huitteella ja mä ajoin sitten koko matkan koska invalla ei kintut taivu ja tohtori on sitä kieltäny. Mä en arvannu että mä joutuisin palvelijaksi, mutta kun inva ei saa koukistaa jalkoja, niin sillä on mukana semmonen penkin koroke, ei siinä sinänsä vielä mitään mutta kun sillä oli koroke myös PÖNTTÖÖN ja mähän sitä sitten sain kannella ymäri hienoja ravintolaoita matkan varrella!! pitänee myöntää että välillä hiukan hävetti mut inva ku inva! joo me ei ihan siihen leville jäätykkään vaan pamautettiin suoraan jäämerelle tiukka 1000km ajoa. Norjassa käytiin jossain ihan perus köyhien pihvipaikassa, pari pihvii ja vettä juomaksi vajaa 100e onneksi inva lupas tarjota tän reissun. maisemat olivat luonnollisesti se syy miksi siellä oltiin ja ne olivat henkeä salpaavat. seuraavan aamuna ajettiinkin sinne Leville koska mä halusin mennä baariin katteleen meininkejä, no vittu! ei siellä mitään meininkejä ollut Vain allu ja oulut ja myytinmurtajat irkkubaarissa :( parasta levillä oli ehdottomasti hotskun aamiainen... nam nam . siinäpä se reissu oli

Sitten perjantaina lähettiin peten ja jannen kans laittaan mökki talviteloille, me EI unohdettu ottaa alkoholia runsaasti mukaan!! pojilla on semmonen uus ykkös harrastus kuin frisbeegolf (ei ossaa kirjotta) ja kiekot oli tietty mukana, mehän nakeltiin niitä kilpaa puuliiteriin varmaan 4 tuntia se on huippu hauskaa kannattaa kokeilla. Siinä yöllä sitten keilattiin ja syötiin makkarapannua( kenenkähän typerä idea sekin oli) siinä oli lenkkiä, nakkeja, pekonia ja metunkia, voin kertoa ettei ollut kovin herkkua vaikka olis voinu olettaa. Aamulla meitu kunnon kalamiehenä päätti mennä kalastamann aamupala ruuat, koska kaikki aamupala makkarat meni meni makkara pannuun! Olisko ollu Kolmas heitto ku meitu sai Järettömän ison alamittasen taimenen, me syötiin se ja oli todella herkullista kalaa. Siinä siitä reissusta

Nyt olen palannut tänne Teuvalle opiskelen kovasti ompelukoneen käyttöä, ja urheilen just tulin korista pelaamasta ja huomenna olis vuorossa vesiaerobic

Kiitos ja kuulemiin


kahen kilon lokki  1

Moi taas!

Ei tätä varmaan kyllä kukaan lue mutta saapahan toteuttaa itseänsä.
Niin siis koulussa on ens viikolla tiedossa nörtteilyä ja kun mä oon pro nörtti niin mä en osallistu koulutukseen, tästä syystä lähdin road tripille Tampereelle matkalla eksyttiin jonnekkin huitsin nevadaan, tosin ei se mua paljon haitannu ku mä olin jo hyvissä suoja kaljoissa ja ciiderissä, mut tää mun kuski Tiia oli kauhusta kankeena hää oli varma ettei ikinä löydetä treelle, löydettiin me. Täällä treellä sit toi Lauantai meni kalastuksen merkeissä vedettiin uistinta noin 20km Tai kahdeksan tuntia,ihan miten vaan. Saalistakin saatiin ensimmäinen saalis oli Lokki ja uistin lokissa, lokki oli jo delannu mut otettiin uistin talteen. Tais muuten olla noin kahen kilon lokki :) sit me saatiin kaks isoo haukee ja ei vittu voi olla totta mä sain 2 kilon järvitaimenen, ei vittu voinu uskoa, Tapsa oli siitä kalasta niin liekeissä et se tanssi ripaskaa veneessä, nostettiin oikeen malja sille kalalle. niin ja ajettiin varmaan 5 kiveen, ja mä olin tietty kivi vahtina keulasa ja mä olin pikku känässä ja en mä koskaan nähny niitä kiviä ku vasta sillon ku ne osu :) pikku kuumotukset siis. Nyt tässä valmistaudunouluun lähtöön junalla siel pitäis olla muutama päevä. kiva kiitti moi