Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

Wauuu...  1

Olipas reissu :) Mahtavaa ajella hiekkakuopissa ja metsissä mönkijällä...aluks jänskätti kovasti, mutta lopuks mä olin jo melkein ammattilainen :) Huippukivaa oli oman kullan ja hänen kavereidensa kanssa viettää koko ilta-tähän aamuun asti :) Mönkkäriajelun jälkeen aloitettiin illanvietto karaoken sekä virvoitusjuomien merkeissä-ai niin grillattiin kyllä ennen sitä makkaraa :)

Lopulta vielä lähettiin paikalliseen pyörimään, sielläkin ihan mukava ilta-paria pikku sählinkiä lukuunottamatta, ehjinä päästiin kuitenkin jatkoille :)

Ihanaa taas huomata että kuinka pienistä asioista voi olla onnellinen ja kuinka mahtavaa on tuntea rakkautta toista kohtaan ja saada rakkautta samoin verroin takaisin :)


Jänskättäää...  1

Ei ois pitäny mennä eilen ottamaan...tai no ihan hyvä olohan tässä :) Tuli sitten käytyä viihteellä (vaihteeks) kavereiden kanssa...Erittäin mukavaa oli, silmistä vettä valuen nauroin niin että vieläkin mahaa kipristää. Miltei täydellinen ilta...ellei taksin odottamista ja siitä syntynyttä pientä hermoamista oteta lukuun :)

Tässä on nukuttu sellaiset paltiarallaa 3 tuntia..siihen nähden erittäinkin freesi olo, kahvia tässä juotu ja aamupalaa syöty..kohta alan valmistautumaan(lue.pukemaan ja meikkaamaan) pitkän kaavan mukaan :) Tunnin päästä mua tullaan hakemaan mönkijä ajelulle...siis se jännittää. Ajaminen ei sinällään vaan se että saanko ajaa tarpeeksi-eli pidänkö yhtä reipasta vauhtia kuin muut jne :)

IIIK...MUKAVAA LAUANTAIPÄIVÄÄ KAIKILLE...AURINKOA JNE ! :)


Pitkästä aikaa...  1

...kotosalla ja pojan kanssa :)

Viime aikoina on ollut viikonloput menossa, ja poitsu isukillaan. Mutta nyt oli aamulla ihana herätä kiireettömästi, vaikkakin tuntui hieman tukkoiselta olo...finrexin auttoi :)

Sitten alkoi totaalinen siivous, pesin jopa ikkunatkin-pakkasin pojan huoneesta kaiken turhan roinan ja vein roskiin..iso pahvilaatikollinen pelkkää rojua...menihän siinä sellanen 6 tuntia kun sain kaiken mallilleen.

Loppuilta menikin jääkiekon parissa, jännää...seuraavassa pelissä onkin sitten "rakas" naapurimaamme vastassa-voitto tulee, se on varmaa !! Hintsusti tekis mieli itelläkin jäälle...alkaa olemaan jo jokusen viikon paussin jälkeen vieroitusoireita...pers leviää ja kunto rapistuu :(

Äh...täytynee lähtee maate...alkaa simmuja särkemään! BYE BYE...


...taas kerran täytän 25 :)  1

...lieköhän tässä horoskoopissa yhtään totta...se selvinnee sitten joskus :)

Upea energian aalto valtaa sinut tänä vuonna. Kanavoi kykysi verkostosi kasvattamiseen - elokuuhun mennessä kasvu näkyy myös rahatilanteessasi. Taisteluhenkisyytesi auttaa sinua pääsemään parempaan asemaan syksyllä. Ei ole olemassa voittajia ja häviäjiä, vain osallistujia suuressa kilpailussa. Leijonat ja kalat ihailevat sinua. Onnennumerosi ovat 30, 2, 23, 7 ja 14.