Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Ihana arki...  1

Kesä alkaa sitten olla ilmoineenkin aikas lopuillaan ja vihdoinkin alkoi koulutkin. Mulla se tarkoittaa elämänrytmin palaamista takaisin, eli rakas poikani on taas viikot mun seuranani-päivänpaisteena ja välillä hermoja raastaen :)

Ensi kesänä mä olen sitten jo ansainnu kauan kaipaamani kesäloman, ja saamme viettää sitä pojan kanssa yhdessä. Vaikeinta kai viime kesässä oli se, että pojan olisi kuulunut olla mun luona...mutta minkäs teet, kun poitsu on kuitenkin niin pieni että yli 8 tunnin aika yksin kotona ilman valvontaa on liian paljon sillä välin kun olen töissä. Syyllisyys ja huono omatunto vaivasivat aikas paljon, ja muutenkaan ei ollut mukavaa mennä yksin nukkumaan...mietinkin kuinka onnellinen olenkaan kun mulla on tuo pikku-miehen alku pitämässä mut liikkeessä ja laittaa mut tekemään parhaani hänen vuokseen!

Ilman häntä olisin onneton ja elämäni haasteeton.

Onneksi kuitenkin meillä oli mukavia viikonloppuja yhdessä, käytiin rokkailemassa ja särkänniemessä :) Sellaista perus-laatuaikaa.

Meillä yhdessä harrastaminen, kiinnostus jalkapalloon ja jääkiekkoon on meidän juttumme. Voimme puhua tai höntsätä innoissamme yhdessä. Tiedä sitten kuinka kauan poika haluaa niitä mun kanssa harrastaa, ehkä mä kohta oon auttamattomasti jo niin huono, ettei ole tarpeeksi vastusta :)

Tänään pojalla on jalkapalloturnaus "kesä-kodin"(eli isän luona)joukkueen paidassa, 3 peliä tänään ja 2 peliä huomenna. Huomenna kun menen hakemaan poikaa kotiin pääsen minäkin tsemppaamaan kentän laidalle :)

Jalkapalloilua pojalla kestää tonne syyskuun loppupuolelle, ja kohta alkaa sitten lätkän sarjapelit, eka kausi pojalla nyt niin että pelaavat koko kentällä. Meidän omatkin lätkäreenit ja pelit varmaan tuossa syksyn mittaan alkavat ja innoissaan me kumpikin odotellaan jäille pääsyä!!

Vapaata aikaa tuskin löytyy syyskuusta tuonne ens vuoden huhtikuun loppuun todella vähän, viikonloput menee mahdollisesti mun tai pojan peleissä/turnauksissa...Joulun aikaan hetkeks päästään rauhoittumaan ja sitten taas jatketaan innoissaan :)

Pääasia on että meillä on hauskaa vaikka välillä sitä kyllä tulee harrastettua otsa kurtussakin!

Harrastukset on hyvää vastapainoa työlle ja koulunkäynnille, etenkin joukkuelajit-kaverit ja yhdessäolo on mukavaa!! :)