Vuoden ensimmäinen...

  • nostalgique

kirjoitus, avautuminen, raapustus, mutta onneks ei kuitenkaan ajatus :)

Hulinaa riittää enemmän kuin oisin voinut aatella viime vuonna. Uusi työ on kaikessaan ihan ok hommaa, liksa tosin vois olla parempi-mut sehän on itestään kii. Tosin ei kannata valittaa, työajat kuitenkin on liukuvan lyhyet ja duunikaverit niin rentoa väkeä, että mielellään sitä tekee töitä kyseisessä työpaikassa :)

Sitten tietty vapaa-aikana oon nyt tsempannu, että pääsen salille vähintään kerran viikossa, mieluiten kaks kertaa vielä lätkäreenien lisäks...siis ihan pakko, kun kevät alkaa lähestymään :) Sitten kun ilmat lämpiää, alkaa sitten 3 krt viikossa juoksulenkit lisäks...kyllä kait niillä sitten rantakuntoon ittensä saa vihdoinkin :)

Tänään aion pyhittää päiväni löhöilyyn ja illalla lähden sitten reippaana lätkäreeneihin :) vaikka vähän on sellanen karhea tunne kurkussa-toivottavasti en nyt saa mitään lentsua itelleni...menis kaikki jutut ihan kuralle :(

AI NIIN!!! Ainoa juttu mikä V***TTAA...en sitten saanu sitä loton päävoittoa eilen...

siis tällä tyylillä jatketaan edelleen, päivä kerrallaan yhtä köyhänä kuin ennenkin-mutta melko onnellisena kuitenkin :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus