05.04.2013 writed thoughts (Column)

  • pslave

Kolumni

I'm sure somebody will translate this to English, I'm sorry I'm drinking now beer and would just like to enjoy my beer in peace...

Jos on olemassa tässä viihteen ja pelien maassa edes yksi asia mitä ei voi ennustaa, tai mitä ei voi pelata. Se ei ole markkinat. Se on venäläinen ruletti.
Pelin säännöt on kaikille "käsitteeseen" tutustuneelle tutut, se miksi kirjoitan tästä juuri nyt liittyy viime aikaisiin tapahtumiin.

Katsoin joskus ei kovin kauan aikaa sitten yhden elokuvan missä tarinan juoni oli kutakuinkin tämän kaltainen:

Nuori poika onnistui jollain ihmeella ratkaisemaan sellaisia koodeja mitä ei uskottu ihan heti uskottu kenenkään ratkaisevan. En muista tarinan päähenkilön tarkkaa ikää mutta tällä hetkellä se ei ole niin merkityksellinen kuin itse tapahtumien loppu huipennus.

Loppu huipennus oli se, kun kaksi tietokonetta alkoivat pelaamaan keskenään venäläistä rulettia.
Vanha ja uusi tietokone pelasi keskenään kovilla & oikeilla panoksilla.

Toisen tietokoneen nimi oli Joshua ja se totteli ystävällistä puhetta, sen "luoja", koodaaja oli opettanut sille sen kaltaisen säännön että komennot piti esittää ystävällisellä suoralla komennolla suoraan päätteen kautta.

Toinen oli uudempi joka oli paljon kehittyneempi, nuoremman "johtajan" tekemä.
Toinen tietokoneista jossain vaiheessa elokuvaa "otti vallan" eikä totellut käskyjä.

Elokuvan loppuratkaisu: Nuori koodaaja poika opetti vanhalle tietokoneelle "venäläisen ruletin säännöt". Kun uudempi tietokone oli melkein voittamassa peliä, se tajusi että ainoa tapa voittaa on olla pelaamatta.

Tässä piilee hyvä opetus sille aikakaudelle missä elämme tällä hetkellä, ympärillämme on koko ajan uudempaa ja hienompaa tekniikkaa. Huippu suorituksiin pyritään jatkuvasti kukin omalla huippu osaamisen alallaan.

Vuonna 2008 maailmassa koettiin suuri mullistus, josta kyllä kuulin & tiesin jo silloin. Sitä kutsutaan lamaksi, tai kutsuttiin silloin.

Tätä yritettiin ennustaa ja sopimuksilla ja politiikalla yritettiin asioita ratkaista. Tämä on kyllä ihan hieno ja toimiva tapa, me tarvitsemme sopimuksia mitä meidän pitää noudattaa.

Tätä voimme soveltaa aivan jokaiselle yhteiskunnan tasolle sekä alalle kun yksinkertaistamme asiaa vähän.

Meillä jokaisella on erilaisia sopimuksia, joissa ei välttämättä ole niin salaisia tai niin julkisia kohtia kun haluamme toisillemme myöntää, niitä kutsutaan salaisuuksiksi.

Sen ei tarvitse olla iso eikä pieni, tavoite on se että sinä et tiedä mitä minä tiedän. "Niin kutsuttua informaatiovaltaa".

Jos olette pelanneet uhkapelejä, olette ehkä joskus saattaneet kokea pettymyksen.
Itse harvemmin harrastan uhkapelejä, jos pelaan niin se tapahtuu lain sallimissa rajoissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus