Blogi

Seuraava

Blogi kirjoitus omasta hyvinvoinnistani  3

Olen viime aikoina pyrkinyt kuntoutumaan. Olen nukkunut hyvin epäsäännöllisesti.
En ole saanut unta suuren stressimäärän ja ahdistuksen takia.
Tästä syystä olen pyrkinyt niissä rajoissa mitä minulla on mm. rahalliset & muut normaalia elämääni rajoittavat tekijät, pyrkinyt syömään säännöllisesti ja nauttimaan omasta elämästäni.

Minun pitäisi hakea sairaslomaa koska pitkittynyt stressi ja muut psykologiset ongelmat ja niiden hoito ja avun saaminen oikeista paikoista on ollut hankalaa.

Olen tavannut tuntemattomia ihmisiä jotka haluaisivat auttaa, heitä kaikkia haluaisin kiittää, sillä he ansaitsevat kiitoksensa.

Meitä on täällä aika monta, tarkoitan siis ihmisiä.
Meillä kaikilla on peruselämässä samat tarpeet. Tarvitsemme ravintoa, aurinkoa, paikan missä asua. Sekä kaikkia muita normaaleja asioita.

Ratkaisu omalta kohdaltani kuntoutumiselle, olisi hakea sairaslomaa & henkilökohtainen avustaja.
Tämän kaltaisella ratkaisulla tukisin omaa kuntoutustani.

Kävin terveyskeskuksessa, ensimmäinen vapaa aika oli yli kuukauden päässä siitä päivämäärästä. Milloin apua tarvitsisin (tällä hetkellä).
Olen käyttänyt myös yksityisiä lääkäripalveluita, koska sieltä puolelta avun saaminen on ollut helpompaa.
Syy tähän on yleisen terveydenhuollon ylikuormitus (minun nähdäkseni).
Sekä muut tiedossa olevat tutkitut ongelmat.

Ongelmia on kaikilla ihmisillä ja valtioilla. Tämän takia jokainen valtio & hallitus pyrkii tekemään sen kaltaisia ratkaisuita, mitkä sopivat alueelliseen tilanteeseen sekä heidän omaan tilanteeseensa.

Olen tällä hetkellä maaseudulla erään hyvän ystäväni / perhetuttavani luona.

Tämä tuntui rauhalliselta paikalta, tulla nukkumaan ja lepäämään.

Tililläni (henkilökohtaisella + muilla tileilläni) on tällä hetkellä omien tietojeni mukaan 2-3 euroa.
Laskupinoni on kuitenkin aika korkea, lisäksi oma kirjanpitäjäni (yrityksen kirjanpitäjä) varmasti ihmettelee miksi en ole tullut käymään vaikka olen hänelle aina välillä soittanut ja sanonut tulevani käymään.

Tämä johtuu siitä, että olen ollut psyykkisesti huonossa kunnossa ja aikatauluni ovat muuttuneet koko ajan koska yllättäviä asioita on tullut eteen.
Koska olen ollut huonossa kunnossa, päätöksenteko kykyni omaan yritykseeni liittyen on ollut heikko.
Lisäksi ongelmia on aiheuttanut se, että "oikea" liiketoimintasuunnitelmani on toistaiseksi ollut salainen siitä syystä, että minulla ei ole ollut resursseja sen toteuttamiseen, olen pyrkinyt toimimaan niiden resurssien puitteissa mitä minulla on ollut käytettävissä. Tämä tarkoittaa käytännössä valokuvaamista.

Näitä resursseja on yritetty tarjota, mutta en ole osannut / uskaltanut tarttua tarjouksiin koska niiden ihmisten / tahojen jotka asioista päättävät, puhelinnumerot / muut tarvittavat yhteystiedot eivät ole minun hallussani (viittaan siis toimitusjohtajiin / nimettyihin ostajiin eri yhtiöissä)

Yleisesti ottaen olen käyttänyt muistiinpanovälineitä, mm. pientä mustaa kirjaa. Johon olen kirjoittanut ajatuksiani ja muistiinpanojani.
Käytän tämän kaltaisia välineitä, jotta saan ensin luonnosteltua & tarkasteltua omia ajatuksiani ja tarvittaessa kysyttyä mielipidettä joltakin muulta.

Viime aikoina lehdissä & maailmassa on tapahtunut paljon hyviä muutoksia, en kuitenkaan kommentoi tai nimeä näitä sen enempää.
Ainoa esimerkki, mitä voin sanoa on mm. uusi paavi. Minulle tuli heti ns. "hyvä fiilis" kun näin hänen kuvansa ensi kertaa Metro - lehdessä tervehtimässä kaikkia ihmisiä.

Olen itse pyrkinyt välttämään julkisuutta, jopa oman yritykseni johtajana sen takia että olen ollut huonossa kunnossa ja kärsinyt mm. esiintymispelosta.

Lisäksi niin sanottu efekti "kuka heitti ensimmäisen kiven" - eli kuka tyrmää ajatukseni tai eivät ymmärtänyt sitä oikein. Pelotti todella paljon.

Olen vastuussa ainoastaan omasta elämästäni sekä omasta yrityksestäni.
Kuitenkin aiemmin mainitut syyt, stressi & pelkotilat ovat heikentäneet ja vaikeuttaneet yritykseni ensitaivalta.

Nyt aion pyrkiä pääsemään lääkäriin ja sen jälkeen pyrin järjestämään omia asiotani mm. vuokrani maksamiselle vuokra-asunnostani.

Lisäksi pitäisi lähettää lasku, niille yhteistyökumppaneille "joille olen tehnyt" töitä ja keiden kanssa minulla on sopimus allekirjoitettuna. Tähänkin vaikuttaa kuitenkin lait ja muut säädökset.
Tähän vaikuttaa se, että minut on koulutettu työelämässä niin, että laskutukseen liittyvät yksityiskohdat, on sovittu ostajan kanssa henkilökohtaisesti jotta voidaan luottaa yhteistyökumppaniin ja heidän toimintaansa.

Allekirjoitus:

Ville-Petteri S. Ruokolainen
yksityishenkilö


Seuraava