Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2012.

Seuranhaun ihmeellinen maailma  4

"Yleisön pyynnöstä" siirrän blogitekstini myös tänne Cityyn...
Alkuperäinen blogi löytyy osoitteesta fiinisti.blogspot.fi ja kyseiseen osoitteeseen on tulossa myös jatkoa aiheesta. :)

Seuranhaun ihmeellinen maailma

Pitkästä aikaa ja ihan piruuttani kirjauduin vanhoilla tunnuksillani eräälle ihmissuhdesivustolle lueksimaan keskenkasvuisten murheita parisuhdekiemuroissa - ja tuli siinä samalla kurkattua mitä kyseisen saitin seuranhakuilmoituksissa olisi maailmalle tarjota. Ja voihan murheenkryyni. Kymmeniä ilmoituksia luin ja mieleen nousi, että pitäisikö miehille oikeasti kirjoittaa jokin ohjeistus siitä, mitä deitti-ilmoitukseen kannattaa laittaa ja mitä ei...

Aloitetaan vaikka näillä:

Nimimerkki

Voi miehet rakkaat, kun naista ei kiinnosta "poju75" eikä "kovakanki". Koitapa keksiä joku itseäsi kuvaava nimimerkki, joka on kuitenkin asiallinen ja jollain tavalla massasta erottuva. Makeja, Lateja ja Arskoja eri numeropäättein on joka toinen. Persoonallisuuden lisäksi koita osoittaa myös jotain henkistä kypsyyttä nimimerkilläsi. Maketzu ja muut väännökset vierasperäisine kirjaimineen on lähinnä noloja, ja niistä tulee mieleen teinien ihQuttelut. Sitäpaitsi, naisethan haaveilevat siitä unelmiensa prinssistä, ritarista, miehestä joka vie jalat alta. "yx_poika_waan" tai "kovakalu39" ei anna mielikuvaa ritarillisesta sankarista...

Pojittelu

"Kivaa naisellista naista etsii tällainen mukava poika..." EIIIIIIIH!!!! Jos ikää on lähemmäs 30 tai yli, älä herrankristus sentään pojittele itseäsi! Yksikään aikuisena naisena itseään pitävä kauniimman sukupuolen edustaja ei etsi itselleen henkisesti lapsen tasolla olevaa, epäkypsää holhokkia, jonka perään saa katsoa ja jonka jälkiä saa siivota. Jos kerran etsit naista, ole MIES. Vain tytöt lankeavat poikiin, ei naiset.

Huumorintaju ja luonne

Jos et osaa kuvailla itseäsi muilla sanoilla kuin kiva, mukava tai huumorintajuinen, niin älä kuvaile ollenkaan. Jokainen meistä on omasta mielestään mukava ja huumorintajuinen - jopa ne kaikista takakireimmät ääsholet. Voisitko vaikka kuvailla, minkälainen huumori sinuun uppoaa parhaiten? Äläkä ainakaan lyhennä h-tajuinen! Ei nyt kirjoitella sanomalehtien henkilökohtaista-palstalle, joten turha säästää kirjaimia.

Kerro ennemmin oletko rauhallinen ja tasapainoinen vai spontaani ja eläväinen. Oletko tulisieluinen vai lauhkea kuin lammas? Puhutko paljon, oletko kaiken aikaa äänessä, vai sopiiko hiljainen kuuntelijan rooli sinulle paremmin? Rakastatko seuraa ja sosiaalisia tilanteita vai viihdytkö paremmin omissa oloissasi tai kaksin oman kullan kanssa sohvalla?

Makunsa kullakin

"Tykkään musiikista ja elokuvista". Niin? Taas kerran, voi elämä sentään ja äly hoi! Todennäköisesti jokainen meistä tykkää jostain musiikista ja pitää jonkinlaisia elokuvia hyvinä - kyse on siitä, että millaisia. Jos olet menettänyt sydämesi mangalle, kauhufilmeille tai historiallisille dokumenteille, kerro se. Jos sinun olohuoneessasi soi vain klassinen sinfonia aamusta iltaan, kerro sekin suoraan, jotta örinäheviä nupit kaakossa paukuttavat metallistit osaavat pysyä sinusta kaukana.

Ole rehellinen

Kerro itsestäsi mielenkiintoisia yksityiskohtia ja lisää joukkoon jotain, mikä voisi äkkiseltään vaikuttaa negatiiviselta. Jos osaat ja uskallat tuoda ilmi myös jonkin huonon piirteen itsessäsi, se kertoo rehellisyydestä ja hyvästä itsetuntemuksesta. Naiset arvostavat kumpaakin.
Mieti jokin vähäpätöisempi huono puoli itsessäsi, ja keksi sille sitten positiivinen vastine, jolla korvaat tämän huonon asian. Esimerkiksi: Vihaatko tiskaamista? Mutta osaat laittaa ruokaa?
"Tiskaaminen on ehkä pahinta mitä tiedän, mutta muutoin viihdyn keittiössä. Pasta carbonarani vie varmasti sinulta kielen mennessään."

Kuva

Mieti kaksi kertaa minkä kuvan julkaiset itsestäsi - ja taas kerran, pysy totuudessa. Älä mainosta itseäsi 10 vuotta vanhalla kuvalla, jossa olet 18kg nykyistä hoikempi. Jos satut treffit jonkun kanssa sopimaan, ei varmasti ole mukavaa nähdä hänen naamansa venahtavan hämmästyksestä tai pettymyksestä, kun treffikumppani ei näytäkään siltä kuin kuvissa...

Valitse kuva tai kuvia, joissa olet eduksesi ja näytät itseltäsi. Kiinnitä huomio hiuksiisi ja vaatteisiisi. Jos julkaiset itsestäsi yhden tai kaksi kuvaa, ihmiset muodostavat mielikuvansa niiden perusteella. Jos molemmissa kuvissa tukka on epäsiisti ja päällä on ikuisuuden vanha jonkin maatalouskonefirman tai automerkin mainospaita, minkälaisen johtopäätöksen ihmiset sinusta tekevät? Kun julkaiset monta kuvaa, voit paremmin tuoda esille persoonaasi: tältä näytän vanhassa collegepaidassa kalastusreissulla, tältä pipo päässä hiihtoladulla, tältä kravatti kaulassa isoveljen häissä ja tältä viettäessäni iltaa kavereiden kanssa...jne...

Mieti mitä olet etsimässä ja valitse kuvat sen mukaan. Kännisekoilukuvat eivät kuulu edustuskuviin silloin, jos yrität tositarkoituksella etsiä itsellesi rauhallista, vakiintumisvalmista elämänkumppania. Jos toivot löytäväsi sivistyneen ja siistin naisen, joka pitää hiuksia nutturalla ja käyttää hameita, on sinunkin ehkä parasta valita kuvia, joissa sinulla on vähän siistimpää yllä - pikkutakki, siisti neule tai kauluspaita ja slipoveri tms.

Tässä nyt oli äkkiseltään koottuna jonkinlainen seuranhaun A ja B... Ei siis vielä ABC.
Kirjoitellaan lisää jos ja kun jotain tulee mieleen. :)