Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.

Sukupuolien välinen epis-tila  8

Mikä siinä muuten on, että jos mies on ruma mutta sanavalmis ja vittuileva, niin hän on naisten silmissä seksikäs ja ihana. Mutta jos nainen on ruma, tai jopa kaunis ja käyttää suoria sanoja ja vittuilee päin näköä, hän on pelottava!?

Miksi ihmiset, ja varsinkin miehet, pelkäävät henkisesti voimakkaita naisia? Onko miehillä joku piiloalitajuntainen tarve alistaa nainen lieden ja nyrkin väliin?

Tuli vain mieleen tuollainen, kun Kotiteollisuuden Hynynen oli valittu Rumban lukijoiden kesken seksisymboliksi. Ja hän on oikein oiva esimerkki siitä, miten "ruma" mies joka vittuilee armottomatta, on naisten silmissä HOT!


Reissu ahdistus  5

Mitä vidduuuuu mä pakkaan mukaani?!? Asunnossani täys kaaos, okei muotoillaan hieman tarkemmin - normaalia kaaosta astetta kauheampi kaaos.

Kameroiden akut sain ladattua, puhelimen laturit on vielä kateissa, toivottavasti ne on mulla töissä. Saleen unohdan jotain tärkeetä kotia ja huomaan sen vasta Kotkassa.

Enää puuttuisi se, että hommat kusee täysin Kotkaan saavuttua. Kassellaan....



Huumoria osa2  1

Huhutaan, että jokaisella ihmisellä on vähintäänkin yksi kaksoisolento. Minullakin, ikävä kyllä. Mutta tänään törmäsin naispuoliseen immeiseen, jolla on selkeästi samanlainen ajatusmaailma/kiero huumorintajukin.

www.kiroilevasiili.fi

Voi juma, että oon repeillyt noille sarjiksille. Osu ja uppos. Kiitos vinkistä Joylalle ja tiätty sarjiksen piirtäjällekin pitää kiitokset välittää x)


Puhelin/yms käyttäytyminen  2

Mitä ihmiset kuvittelevat saavuttavansa puhelimessa huutamisella? Tai kiroilulla? Tai uhkailulla? Ei voi muuta kuin nauraa joillekin tapauksille.

Eilen aamulla junassa ollessani joku täti jutteli puhelimeen aivan järkyttävän lujaa. Itse olen tosi huono juttelemaan puhelimessa yleisissä kulkuneuvoissa, koska tiedän että se voi ärsyttää joitain + en tykkää, että joudun juttelemaan asioistani muiden kuullen.

Miksi jotku ihmiset sitten huutavat jutellessaan täysin tuntemattoman ihmisen kanssa puhelimessa? Kuvittelevatko he, että se toinen osapuoli on jossain määrin kuuro? tai vähä-älyinen, joka ei ymmärrä normaalilla volyymillä tapahtuvaa puhetta? Tai kuvittelevatko he, että asiat menee paremmin perille kun kiroilee ja huutaa kurkkusuorana?

Tiedoksi. Omakohtaisella kokemuksellani voin kertoa, että ylläolevat, epäkohteliaat tavat eivät edistä viestin perillepääsyä. Itseasiassa, jos joku alkaisi minulle huutamaan ja kiroilemaan puhelimessa, itseni tuntien luultavasti hoitaisin luultavasti tällaisen asian huomattavasti laiskemmin kuin asiallisesti ja iloisesti lähestyvän tapauksen ongelman. Ainakin itse olen havainnut, että reklamaatioihin ja muihin negatiivisiin asioihin positiivisesti, tai edes neutraalisti suhtautuvat saavat parempaa palvelua. Suosittelen siis hymyilemistä ja rentoa menoa.

Niin ja jos ihminen on sokea, ei hänelle tarvitse huutaa, hänen kuulonsa ei välttämättä ole yhtään sen huonompi kuin sinun, se voi olla ehkä jopa parempi.


Kipukarma  3

Minkä vuoksi joka kerta, kun hehkuttelee sillä, ettei ole ollut kipuja pitkään aikaan niin heti seuraavana päivänä niitä sitten on?

Iskias alkoi vittuilemaan aamulla, vaikka just eilen äitille kerroin, ettei ole ollut mitään vaivoja pitkään aikaan. Hän kun oli joutunut aloittamaan taas lääkekuurin omiin kipuihinsa.

Pitäisi vain olla hiljaa ja myhäillä partaansa, jos ei ole ollut kipeenä toviin!!


Cityelämää vuodesta nakit ja muussi  3

Valehtelisin, jos väittäisin, ettenkö olisi kiintynyt tähän nettisaittiin. Keskusteluissa pyörii aivan älyttömän hauskoja tyyppejä ja myös blogeja tulee seurailtua ahkerasti, toki myös niitä jotka ottavat nuppiin omalla itserakkaudellaan ja mä_olen_aina_oikeassa-asenteellaan. Mutta niitä on onneksi tosi vähän.

Olen saanut cityn kautta kymmenittäin uusia tuttuja ja muutaman kaverin. Hävettää sanoa, mutta oikean elämän kaverit ovat jääneet vähemmälle huomiolle:/ Mutta heillä nyt on muutenkin perheet hoidettavana, enkä mä oikein sovi heidän piireihin enää. En osaa keskustella luontevasti paskavaippojen vaihtamisesta tai imettämisestä, koska mulla ei ole niistä kokemusta.

Mulle sopii melkeinpä paremmin tällainen sähköinen ylläpito kavereihin, kuin kasvotusten näkeminen. Ei tarvitse miettiä aikatauluja, kun voi messengerissä riivailla kavereita silloin kun he ovat onlinessa tai pistää Cityssä pikaviestiä, kun siltä tuntuu. Mulla on muutenkin välillä niin hämärät kotiintuloaikataulut, etten saisi mitenkään sovitettua viikottain kavereiden näkemiseen aikaa.

Tuli vain sellainen olo, että haluan kiittää niitä uusia tuttavuuksia, joita olen täältä löytänyt. Heitä, jotka ovat ymmärtäneet mun kieron huumorintajun ja heitä jotka eivät mua pelkää tai pidä mua niin kusipäänä, siten miten osa porukoista mua pitää x)


Uusi viikko, uudet leegot  2

Eilisen kynnenpurentaepisodin johdosta kävin aamulla hammaslääkäripäivystyksessä. Sain ajan klo 8:10 ja olin hyvinhoidettuna ulkona jo klo 8:18

En ymmärrä miten aikuinen, kohta 26-vuotias, immeinen voi pelkää hammaslääkäreitä näin paljon. Niillä tädeillä varmaan palo käämit muhun, kun en saanut pidettyä leukaa tarpeeksi ylhäällä ja jännitin huulia kokoajan. Mua inhottaa se ääni, joka niistä hoitovälineistä lähtee. Jos saisin valita, ottaisin anestesian joka hammaslääkärikäynnin yhteydessä. Tai antaisivat edes sitä hemmetin ilokaasua. Haluan olla iloinen hammashoitopotilas, en paskanjäykkä, rystyset valkoisena penkillä lojuva pelkuri.

Seuraava urakka onkin sitten maaliskuussa, kun menen näyttää viisaudenhampaitani tuonne. Yhyy. Sitten sattuu, kun hampaita revitään. Mut ainakaan ei käy siten miten yläasteella kävi.

"Tän hampaan voi repii pois, kun siinä on noin iso reikä. Siihen kasvaa tilalle kyllä rautahammas" Ei muuten kasvanut. Kuten ei myöskään toiselle puolelle yläleegoja. Multa siis uupuu kaksi sivuhammasta ylhäältä, toista ei sillein edes huomaa, kun se on hienosti "paikattu" toisen tajuaa, sen juuri josta he aikoinaan repivät sen maitohampaan pois siinä luulossa, että siihen kasvaa uusi hammas tilalle.
Mutta toisaalta ihan hyvä, että uupuu nuo kaksi ylähammasta. Olen saanut pitkitettyä ylhäälle kasvaneiden viisaudenhampaiden poistoa sillä verukkeella, että ne "työntää muita hampaita siten, että näiden kahden uupuvan hampaan kolot pienentyvät" Ehkä mä revitytän nuo yläviisaudenhampaatkin joskus pois, jos alkavat oireilee.


Valmiiksi pakatut hedelmäpussit  1

En ole vuosikausiin ostanut valmiiksi pakattuja hedelmäpusseja, koska niissä on aina puolet mädäntynyttä tavaraa. Eilen tapojeni vastaisesti ostin kilon appelsiineja. Katsoin pussin lävitse, pussin joka oli oranssinvärinen aivan kuin hedelmät sen sisällä. Appelsiinit näyttivät hyvinvoivilta. Äsken avasin pussin ja totuus paljastui, en tosin ollut siitä yllättynyt, mätiähän noi oli ainakin osa noista.

Vitutus on muutenkin sen verran korkealla, ettei tuo asia sitä ainakaan enempää nosta. Muistanpahan olla ostamatta moisia toisten.