Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

Kieli meni  4

Rupesi tekemään mieli salaattia, joten piti shoppailla jotain rehuja kaupasta, kätösiini tarttui tällä kertaa:

Mustia kivettömiä oliiveja
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Tonnikalapaloja öljyssä
Kurkkua
Kirsikkatomaatteja
Jäävuorisalaattia

Noi pistin lihoiksi, maustoin suolalla ja mustapippurilla ja sekoitin hujan hajan niin oli kyllä jo melkein laittoman hyvää. Suosittelen.

Ja mitään ei unohtunut repun pohjalle mätänemään, kait. Katkarapuja tuohon olisi vielä voinut lisätä ja simpukoita, mutta ehkä sitten ensi kerralla..


Asioita joita ei haluaisi omalle kohdalle  5

Katselin eilen Dr Philliä. Siinä oli juttua naisesta, joka oli 17v ikäisenä mennyt baariin, jossa oli tutustunut itseään 20-vuotta vanhempaan mieheen. Olivat harrastaneet seksiä ja tapailleet 1,5v. Lopulta oli selvinnyt, että tämä mies jota hän tapaili, oli hänen biologinen isä. Ja kaikenlisäksi vielä epäili, että se isä tiesi nussivansa omaa tytärtään, koska tämä isukki oli käynyt tyttärensä koulunäytelmissä aina lapsensa 12-ikävuoteen saakka. Tämä lapsi taasen oli kasvatettu toisen miehen lapsena, ja sai vasta tuolloin alta parikymppisenä kuulla asiasta, ettei hänen isänsä ole hänen biologinen isä vaan se biologinen isä on se jota hän on kuksinut 1,5v.

Tuossa yksi syy lisää, miksi kammoksun ajatusta vanhempiin miehiin sekaantumisesta, vaikka oma isäni onkin vielä äitini kanssa yhdessä eikä itselleni tuollaista voisi koskaan tapahtua. Mulle tulisi sellainen olo, että se ukko on pedofiili, kun harrastelee itseään noin paljon nuoremman ihmisen kanssa seksiä.


Lapsen elämän hinta  2

Miten vanhemmat pystyvät laskemaan lapselleen rahallisen arvon? Kuuntelin toisella korvalla uutisia Espoolaisesta pariskunnasta, joiden lapsi oli kuollut päiväkodin pihalla olleen puukasan alle. He vaativat tältä yksityiseltä päiväkodinpitäjältä 30tuhannen euron korvauksia sekä rangaistusta kuolemantuottamuksesta.

Tuntuisi kamalalta ruveta miettimään oman lapsen rahallista arvoa. En usko, että rahalla saisin tuollaista surua pois.


Pitsamiehen painajainen  2

Työkaverit tilasivat töihin pitsaa ja kebabbia. Ruoat tulivat ja yksi onnellinen kerkesi aloittamaan syömisen jo, kunnes tuli puhelua pitseriasta -olivat toimittaneet meille väärät tavarat ja toivoivat ettei syötäisi jo tulleita ruokia.

Naureskelin työkaverilleni, jolla oli pitsanpalanen jo suussa odottamassa ruoansulatuskanaviin joutumista, että sun pitää vissiin käydä laattaa syödyt palat takaisin pitsalaatikkoon.

Ei olisi kiva olla pitsamies, mä varmaan sähläisin joka päivä noiden ruoka-annoksien kanssa.


Lapsellisuuden huipentuma  6

Ruotsalaiset ovat huonoja häviäjiä -tai ainakin Tuo Ola Salo näyttäisi olevan. Jätkä kiukuttelee mediassa kuin pahainen kakara. Menisi itseensä ja miettisi hetken aikaa, oliko vika tekniikassa vai ihan vain heissä itsessään! Ei heidän biisi nyt niin hyvä ollut, että sen olisi pitänyt voittaa.

Olen ollut aikalailla uutispimennossa viime viikon keskiviikosta asti, ja eilen kun vihdoin ja viimein oli aikaa, lueskelin Euroviisuihin liittyviä artikkeleita. The Arkin solisti oli artikkeleiden mukaan änkenyt kutsumatta Pakarisen, sekä Lordin tiedoitustilaisuuteen ja aiheuttanut siellä hienoisen kaaoksen käytöksellään. Ihme sälli, kuka täysijärkinen änkee tuollaisiin tilaisuuksiin? Hieman huomionkipeän oloista touhua. Onneksi eivät voittaneet, tuollaista kusipäätä ei jaksaisi pitemmän päälle katsella julkisuudessa. Mulle nousee kiukkunäppylöitä tuollaisista ihmisistä.


Melkein jo säälittävää  2

Mua alkaa naurattaa, kun näitä Suomen MM-tason jääkiekkopelejä katselee, koska nuo ottavat Aina esille tuon yli 10vuoden takaisen MM kullan:D
Olihan se toki hieno hetki, mutta mua ainakin rupee aina ärsyttämään, kun Suomessa hehkutellaan tuollaisia iäisyyden vanhoja juttuja.

Hehkutteleekohan muutkin maat omia vanhoja kultamitallejaan vielä vuosienkin jälkeen, vai onko heillä muuta keskustelevaa erätauoilla tapahtuvilla haastatteluhetkillä?


Kun tulee itku  15

Elekee hyvät immeiset ostako pimeiltä markkinoilta lippuja! En tajua kuka ostaa 200euron liput kaupungilla joltain tuntemattomilta ihmisiltä. Siinä on aina se riski, että ne liput ovat väärennettyjä. Sitten voi vituttaa, kun on menossa katsomaan jotain keikkaa ja ovilla ilmoitetaan että lippu on väärennetty.

Jos kuitenkin aiotte ostaa liput muualta, kuin valtuutetulta lipunmyyntipisteeltä, niin katsokaa niitä lippuja tarkasti. Usein lipun takaosa paljastaa totuuden. Varsinkin Lippupalvelun lippujen takaosassa on erikoispainatus, joka näkyy vain tietynlaisessa kulmassa/valossa.

Kyllä oli hieno show Suomella tänään viisuissa, saadaan kerrankin olla ylpeitä:)



Kun hymy hyytyi  2

Nyt ei kyllä naurata, ei helvetti sitten kirveelläkään. En muista vähään aikaan olleeni näin väsynyt, kuin tällä hetkellä. Silmät ovat kuin kaksi märkivää, ruosteisen puukon iskua ja ajatus ei toimi, ei sillä että se koskaan toimisi, mutta nyt vielä vähemmän. Eilinen päiväkin meni jo puoli horroksessa. Ehkä menen keittämään litran vahvaa vihreätä teetä.