Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

Teeveeohjelmasuositus  4


Joka naisen painajainen..  9

..se kun heräät aamulla ja menet aamukakille, ja vetäessäsi vessaa havaitset, että vessa "vetää" kyllä jotenkuten, mutta vedenpinta nousee horisontaalisesti ylöspäin, eikä siis vedä viemäriin kikareita. Tarttis vissiin soittaa huoltoyhtiölle, että täällä on viemäritukos. Hirveä kupliminen vaan käy viemäreissä.

Stana. Taidan soittaa vasta töihin lähdettyä, ettei tarvitse olla naama punaisena täällä katselemassa kun huoltomiehet taistelevat ilkeitä kakkakikareita vastaan.

Ei se kakka nyt noin iso voinut olla :O


Leave me alone...  1

i wanna go home....

Stana että koskee jalkoihin.

Eilen seisoin kintuillani kello 10:00-24 ja tänään 11:45-01:50. Tai no viimeiset puolituntia tuosta ajasta tänään olen kävellyt kotia. Hitto, kun tähän aikaan illasta ei saa edes taksia. Onneksi oli mukava ilma köpötellä.

Vielä huominen 11:45-24 ja lauantainen 11:45-02 rupeama, niin alkaa elämä voittaa. Voi olla muuten sunnuntaina aikas hiljaista tuo äitienpäivän vietto, jos nämä räpälät on jo tässä vaiheessa viikkoa näin pipit.

Saiskohan sitä unta...


Kiirettä pukkaa  6

Äh. Tekisi mieli kirjoittaa tähän vaikka mitä, mutta taidan malttaa mieleni ja kirjoittaa ne asiat, jotka nyt naurattavat mielessäni, vasta sitten kun eräs ei_niin_naurattava asia on hoidettu pois päiväjärjestyksestä.

Kyllä ihminen on sitten hullu, kun ottaa kesälomaa vain sen tähden, että voi mennä töihin muualle. Ei vaan selkä ole oikein tottunut tällä hetkellä tällaisiin 13 tunnin seisomisurakkoihin. Mutta kyllä tämä on kokemuksena sen verran ikimuistoinen, että ehkä se maksaa vaivan:) Tuleepa taas yksi asia lisää, jolle naureskella eläkevuosina, jos niin vanhaksi elän.

Ainoa haittapuoli tässä on se, että mulla soi päässä mitä ihmeellisimmät rallatukset.


Pedon perversiot  7

Tänään valmistautuessani kauppareissulle olin saada paskahalvauksen. Haroin vaatekaapistani alusvaatteita puolisokeana ja käteni osui johonkin märkään.

Peto oli löytänyt uuden kivan paikan itselleen alusvaatteideni seasta.

Kissani alusvaatteideni seassa
Kissani alusvaatteideni seassa

Loppuviikko meneekin sitten muualla kuin koneen äärellä, joten kaikki ihanat "fanini" voitte rauhassa jatkaa tuota henkilöönkäyvää paskanjauhamista keskusteluissa x) En kyllä ymmärrä miten jotku ihmiset voivat saada kiksejä minusta ja minun kirjoituksista, mutta mikä minä olen heiltä sitä iloa kieltämään, suotakoon se heille.

Itselleni muistutus: käy lataa arvoa matkakorttiin, helpottaa yleisien käyttämistä huomattavasti, jos on arvoa bussilipussa.


Vuoden vitsi  6

Vuoden vitsi on jälleen luettu keskusteluissa.

Että perjantaina saaneeni tekstiviesti olisi ollut tämän uhkailijan tekstiviestisarjan viimeinen tekstiviesti, jossa hänellä lopulta paloi käämit ja jossa hänen piti jo älähtää kun olin niin kovin ilkeästi hänelle vastaillut takaisin.

Kyllä faktaa on se, että se oli ENSIMMÄINEN viesti useisiin kuukausiin tältä henkilöltä. Ja sen ENSIMMÄISEN viestin kirjoitin blogiini, enkä muita. Muissa myöhemmissä tekstiviesteissä minun nahkaani ei niin suorasti uhkailtu, kuin siinä ENSIMMÄISESSÄ viestissä jonka sain perjantaina.

Kuinka moni lähtisi siiderille kahdenkesken henkilön kanssa, joka on juuri uhkaillut sinua elämäsi selkäsaunalla?
Saa nostaa käden ylös.

Siinä oli hänen 'sovitteluyrityksensä'. Ensin laittaa tekstiviestiä jossa uhkailee selkäsaunalla ja sitten pyytää keskustaan juttelemaan meidän välisistä asioista. Ja kun en suostu (miksiköhän?), alkaa tulemaan viestiä jossa selitellään että uhkailut johtuivat siitä, että tein väärin ja että en pyynnöistä huolimatta lopettanut sitä. ”Tapahtuu se, mitä en olis halunnu, etkä sinäkään.”
Hei, mä olen ehkä tyhmä mutta en niin hullu, että lähtisin ilman kättä pidempää keskustaan juttelemaan sellaisen henkilön kanssa, joka on uhkaillut tuntia aiemmin antaa mulle elämäni selkäsaunan.

Ja mitä tuohon sovitteluun tulee ylipäätään, niin viimeksi kun kävin poliisikuulusteluissa viime vuoden puolella tämän henkilön toimesta, niin hän oli ilmoittanut tutkijalle-Että EI HALUA sovitella tätä juttua.

Toki jos saan tältä henkilöltä luvan, joka tekstiviestit minulle lähetti, niin voin julkaista koko tekstiviestisarjan tänne minun vastauksieni kera. Eipähän sen jälkeen tarvitsisi kenenkään selitellä yhtään mitään, eikä tehdä itsestään marttyyria.

Tämä henkilö ei ilmeisesti ymmärrä sitä, että hän itse mainostaa kokoajan minun tekstejäni kerjäten marttyyrimaisesti sympatiaa omasta kohtelustaan ja siitä miten hänestä muka puhutaan paskaa. Kertoo itse muille, että puhun juuri hänestä, vaikka muut sitä eivät osaisikaan yhdistää kyseiseen henkilöön.


vittu mitä porukkaa  1

Vääristellään kaikki henkilöstä negatiiviseen valoon. Ojennettu ruusukin on vähintään raiskausyritys.

Eikö raiskaukseen vaadita mieheltä tietynlaisia ruumiintoimintoja?

Syytetään stalkkeriksi, hulluksi jne.
Itse otan stalkkeroinnin sillä, jos toinen tulee kotipihalleni-vaikka olen aiemmin päivällä toivonut ettei nähtäisi muutamaan päivään, koska haluan omaa rauhaa. Olen kertonut hänelle, että tulen vasta illalla myöhään kotia, koska olen jääkiekkopelissä. Tulen kotia puolen kymmen jälkeen ja huomaan kotioveni välissä lapun, josta selviää että tämä henkilö, jota olen tapaillut, on ollut kotioveni ulkopuolella odottelemassa että tulen kotia. Viestissä sinänsä ei ole mitään karmivaa, ainoastaan se pisti mietityttämään mikä saa ihmisen tulee toisen rappukäytävään odottamaan hänen kotiin tulemista, vaikka tämä toinen on pyytänyt omaa tilaa.
Sen jälkeen kun tämä henkilö menee kotiansa sisälle, pistää valot päälle, yms tämä tapailemansa henkilö rupeaa pommittaa tekstiviesteillä ja puhelimella soittaen. Ilmoittaa, että on pihalla ja olisi halunnut nähdä. Mutta koska tämä henkilö, joka oli juuri tullut kotia ja aiemmin päivällä toivonut ettei nähtäisi muutamaan päivään, oli helvetin kiukkuinen ja ahdistunut siitä ettei hänen toivettaan ole kunnioitettu-hän ei vastaa tekstiviesteihin tai soittoihin. Vaan haluaa, että tämä henkilö lähtisi pois eikä yrittäisikään puhua tätä naista ympäri, että pääsisi hänen luokseen yöksi. Nainen, joka ei missään vaiheessa näiden muutaman kuukauden aikana käynyt edes tämän miehen luona.
Henkilö pihalla ilmoittaa vihdoin ja viimein, että lähtee kotia. Kun hän soittaa seuraavan kerran nainen ilmoittaa hänelle, ettei tykkää tuollaisesta pihalla vaanimisesta, että se sai hänestä nyt häiriintyneen kuvan tuollaisella tempauksella.

Sovittelevat kommunikointiyritykset tuhotaan omalla vittumaisella käytöksellä ja sitten julkaistaan vastapuolen kärsivällisesti kohteliaan viestisarjan viimeinen viesti, kun henkilö vihdoinkin erehtyy ärähtämään.

Viimeinen viesti? Tarkoitatko nyt tällä tätä perjantaista, ENSIMMÄISTÄ tekstiviestiä(tai ylipäätään yhteydenottoa) puoleen vuoteen, jonka sain tältä tuttavaltasi? Hah hah hah sulleko se väitti, että se oli hänen EKA viestinsä. Kyllä se nyt on sua vedättänyt, koska kyllä se ärähti ihan siinä ekassa viestissään jo jossa uhkaili minua elämäni selkäsaunalla.

Rekrytoidaan muita omalle puolelle kerjäämällä toistuvasti sympatiaa samalla, kun jatketaan julkista törkyilyä muiden yksityisasioita paljastaen.
En ole rekrytoinut ketään. Muutaman tutun kanssa olen ollut puheissa, koska olen muualta kuullut, että tämä meidän yhteinen tuttavamme on kertonut minusta juttuja, jotka ovat ensinnäkin naurettavia ja toisekseen sellaisia jotka eivät kyllä edes voi muita ihmisiä kiinnostaa.

Jatketaan syyttelyä systemaattisesti pitkiä aikoja.
Minä olen kirjoittanut blogiini omat tuntoni, tämä henkilö on jauhanut niitä asioita kasvotusten ihmisten kanssa. Onko noissa minkälainen ero?
Se, että kirjoitan blogiini anonyymistä cityläisestä ja se, että joku kertoo kasvotusten minusta nimellä/nimimerkillä ihmisille juttuja, niin onko se sitten oikeampi lähestymistapa?

Pidetään huoli, että hännystelijöiden joukkokin lähtee mukaan hyökkäyksiin.
Kyllä nuo "hännystelijät" ovat ihan itse lähteneet tuohon soppaan mukaan, en minä ole heitä siihen pyytänyt!

Jos ei jonain päivänä aloiteta henkilöstä mukapeiteltyä keskustelua, kirjoitetaan tai pastetaan blogiin tekstiä, josta ihmiset varmana tietävät kenestä on kyse.
Niin ja vaikka blogissa ei olisi kyse edes tästä henkilöstä, niin pidetään huoli että kaikki "tässä blogissa kirjoitetun" kaverit ja tuntemattomat varmasti tietävät, että kyseessä on tämä heidän yhteinen tuttu, vaikka missään ei ole tämän tutun nimeä/nimimerkkiä edes mainittu.



Totuus on tuolla jossain  6

Sain jälleen vihaisen oloisia tekstiviestejä tältä "kaveriltani", tällä kertaa hän kirosi sitä, että esitän jotain muuta kuin olen (hauskinta oli se blogitekstini, johon hän vertasi sitä, että minä esitän jotain muuta kuin olen) Sekä ei ihmetellyt sitä miksi en julkaissut hänen kaikkia perjantaisia tekstiviestejä. Hänen mielestään johdan harhaan tuttaviani jauhamalla paskaa ja julkaisemalla vain promillen totuuden koko jutusta. Hän myös korosti jälleen, että totuus selviää kaikille pian.
Editmutta ketä oikeasti edes kiinnostaa tuo henkilö ja se mikä hänen mielestään on totuus? Tämä on minun blogini jossa on minun mielipiteitäni, ei kenenkään muun jauhantaa. Paitsi ne tekstit, jotka olen lainannut muilta immeisiltä.

Mutta mikä on totuus?

Eikö asioilla ole aina vähintäänkin kaksi totuutta, kummankin osapuolen totuus ja se miten he ovat asiat kokeneet? Jos minä koen ahdistavana ja uhkaavana hänen yhteydenottonsa tai sen että hän oli suhteen aikana minun kotipihallani vahtaamassa milloin tulen kotia, vaikka olin erikseen pyytänyt ettei nähdä muutamaan päivään, niin eikö se ole silloin minun totuuteni?
Sitä en vain ymmärrä, miksi ihminen joka väittää että minun kirjoittamat asiat "hänestä" eivät ole totta, niistä kuitenkin suuttuu? Luulisi siinä vaiheessa naureskelevan omaan partaansa (oletuksena tietenkin, että on parta) että siinähän jauhaa paskaa.

Miksi pitää mennä poliisin puheille blogikirjoituksesta, jota on itse mainostellut Cityssä ympäriinsä "Katsokaa mitä minusta kirjoitetaan" vaikka blogitekstissä ei hänen nimeään edes mainita. Itse ainakin olisin hiljaa, jos huomaisin/epäilisin jonkun kirjoittavan minusta jossain jos hän ei minua siinä nimellä tai nimimerkillä mainitse.

Hän myös sanoi minua typeräksi.
Kumpi on typerämpää, se että vetää herneet henkilölle ja siitä kirjoittaa anonyymisti blogiinsa ja purkaa paskan fiiliksensä kirjoittamalla omaan nettipäiväkirjaa.
Vai se että vetää herneet tekstistä jossa ei mainita sinua nimeltä, menee tekemään siitä rikosilmoituksen + mainostelee henkilökohtaisesti blogia "jossa kirjoitellaan hänestä" puolelle citylle + lähettää blogin kirjoittajan työnantajalle sähköpostiviestiä, jossa vihjaillaan henkilön varastavan säännöllisesti työnantajaltaan tavaroita ja että tämä henkilö rikkoo Suomen lakia keskustelufoorumilla työnantajan maksamalla työajalla. Ja vielä puolen vuoden kuluttua jaksaa syynätä tämän blogia kirjoittavan henkilön keskustelu/blogiviestejä ja vetelee siellä kirjoitetuista asioista herneitä ja lähettelee uhkailutekstiviestejä ja sitten muutaman päivän kuluttua vetoaa siihen, ettei ne olleet uhkailuviestejä ja "ei ihmettele sitä, etten ole julkaissut kaikkia tekstiviestejä, kun sitten kaikki muut näkisivät millainen valehteleva paskakasa olet"
Kumpikin on mielestäni käyttäytynyt typerästi.

Eiköhän tuosta viime perjantaisesta viestistä jo saa kaiken oleellisen kuvan tuosta tekstiviestien lähettäjästä. Ei kukaan voi oikeasti jaksaa vaivautua tuollaiseen uhkailuun varsinkaan enää puolen vuoden kuluttua siitä, kun kyseiseen henkilöön on viimeksi ollut yhteydessä. Olisi vain ollut hiljaa, niin ei olisi tarvinnut tätäkään paskaa tänne kirjoittaa.

Joten "kaverini", jos tulee päivä jolloin totuus minusta selviää, niin tulee myös päivä jolloin sinun yhteydenottosi minuun voivat saatella sinut vankilaan.