Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

kipeyttä...  1

lunssa yllättänyt jälleen kerran. Llihakset kipeinä ja pää painaa taas puoli tonnia...mielialakin on itsepintaisesti pysynyt alhaisella tasolla, edelleen. ja tänään piti nähdä Bilbo, Kimble, Viuhti ja pekkis, mutta jää nyt väliin=(...

Bilbo äsken soitteli jo perään vaikka Kimblelle jo kerroinkin. Oli pettynyt, ja niin minäkin...


paluu arkeen...  1

...on hitusen raskasta...mieliala on nollassa ja olo muutenkin huono=(...eilen tampereen assalla sain äkkinäisen ja todella vahvan mieliteon hypätä junaan ja matkustaa kauas pois, eikä koskaan enää palata...mutta enhän mä voi tehdä niin, joten palasin kotiin sitten kuitenkin.

Nyt on jostain syystä yksinäinen ja hyljätty olo, vaikkei siihen ole syytäkään. Onneksi näen perjantaina meidän tuskaporukan( vm.2005), ja ainakaan niiden seurassa en tunne itseäni ypöksi...HUOKAUS!!!!!

taidan olla ison halin tarpeessa=/...


HUH...  1

nyt tuntuu että olisi sunnuntai,,,vaan eipä ole. kaksi päivää slayerin keikkoja takana, pussailua, irstailua ( vaikka siitä en mitään muistakaan=D) ja paljon uusia tuttavuuksia ympäri suomen.

nyt on liikaa ajatuksia mielessäni samalla kertaa, ja sormet ei tottele ( junamatkalla koin kaikki tunteet tuskasta onneen...älä koetä kotona=D...)joten huoenna lisää ( jos onni suo...)
" jos ihminen ei omista suota, hän elää suotta. Juuri siksi jokaisella suomalaisella pitäisi olla oma suo" =D


huhhei...  1

...tuli sittenoltua situkalla...nyt on pää pipi. Mutta omapahan on syyni. Yhdentoista aikaan vääntäydyin ylös ja nyt on kova puunaus, rasvaus, nypläys, lakkaus ja sheivaus meneillään. Rasvoja ja kasvonaamioita siellä täällä,itse hypin puolialasti ja mietin mitä pakata huomiselle reissulle mukaan. Pakkaan kassin valmiiksi niin aamulla ei tarvitse hirmu kiireessä alkaa sitä tekemään.

kaveri soitti just ja pyysi mua tulemaan alas. oli tuomassa kirjaa jonka olensille lainannut...

"hei tuutko tähän alas?"
"miksi?"
"tuon sulle sen sunkirjan..."
" tiätkö, en nyt tule kyllä..."
"*närkästyneenä* miks et?!!"
" olen tässä puolialasti ja kasvonaamiot nassussa...joten tule myöhemmin..."
"ei mua haittaa että oot alasti, päinvastoin!!!"
" ei!!!!myöhemmin!!!!MOIKKA!!!!"

kaverit....=)....

ainiin...pitääpä soittaa isukillekin=). viime vuoden iloinen tekstari isille kuului..." halusin ostaa sinulle jotain jännittävää ja erikoista, sitten muistinkin että sinullahan on jo minut. Hyvää isänpäivää=)..." tänä vuonna jotain muuta sitten=)


*odotusta*  1

vielä tunti...yksi tunti...ja pääsen pies duunista...kolmen päivän vapaat, here I come=)!!!!

Mua alkaa jännittää huominen...muutenkin olen jännittäjä tyyppiä. Aina ennen kokeita, tai työhaastattelua tms...kauhea jännitys että voisi hyrsiä rystysetkin irti kun kunnet on kaluttu, mutta aina kun hetki on käsillä jännitys katoaa. Jännityksen lisäksi mulla on tapana nähdä kammottavia unia aina ennen jotain tarkeää tapaamista, esim juuri työhaastattelua tai lääkäriaikaa tai ekaa työpäivää uudessa paikassa tms...näen unia joissa olen toisella puolella suomea, tunti aikaa olla siellä tarkeässä tapaamisessa tai duunissa. Ja Junat myöhästelee, hyppään väärään junaan ja maailmanloppu tulee ja ahdistaa....onneksi huomenna ei tartte olla valmiina vasta kuin kolmen maissa, ei pelkoa että nukkuu pommiin=)...


työn orja  1

hirmu kiirus koko illan ollut. Duunikamu hommaillut omiaan toimistossa, ja mä raatanut kuin pieni juottovasikka...ja kiireen keskellä piti kirjoittaa meidän joulunäytelmäkin valmiiksi. Kokonaisuudessaan sen kirjoittamiseen on mennyt 20 min. 7 min ekaan näytökseen ja 13 min kahteen seuraavaan...ihan ok, kai tuli=/...itsekriittisyys kunniaan. Töitten jälkeen lähden kyllä ihan varmana siiderille, hyvästi alkomahoolilakko!!!!!!=D

huomenna itsensä kaunistusta ( jos tuo mahdollista tällä nassulla=)...se itsekriittisyys, se itsekriittisyys=)...*myhäilee*) ja sitten uolevin kämpille ja sieltä jäähallille=D...*jännityksestä soikeena*

Neiti koalan kanssa jo suunnitellaan kovalla tohinalla ensi kesäistä kossin reissua. Tjäreborin ( onkohan oikein kirjoitettu?...) uudet aikataulut ja hinnastot ilmestyy keskiviikkona ja koalatar vertailee kolmea hotellia. Mä olen jo tarkastanut aurinkomatkojen hinnat=). Selvä työnjako=)...

En malta odottaa kuplivaisen, hedelmäisen siiderin makua kielelläni=)...vielä päälle pari tuntia siiheksi...



pöh!!  1

nyt iski kenkutus =I...Kun sain uuden ( tai veikan lähes uuden) kirjahyllyn niin laitoin johonkin sen kätköihin kaksi valokuvaa, enkä nyt löydä niitä mistään!!!!!
Ei mitään kamalia kuvia, vaan kaveri kuvia, toinen pari vuotta sit otettu, toinen toissavappuna meidän piknikiltä. Mä muistan selvästi kun laitoin ne johonkin ja ajattelin vielä silloin että, "tuolta en muuten varmaan niitä enää löydä", ja kappas, EN NIIN!!!! eikä mulla ole kai negojakaan enää tallella...ARGH!!!!


...  1

...17 tunnin työvuoron ja kuuden tunnin unien jälkeen on kisuelukka taas voimissaan=). Jo on kaupassa ja tarhan kauttakin käyty ja nyt valmistautumassa rauhaisaan koti-iltaan=).

aamulla kyllä väsytti, Simmut luppasi junassa kuin vilkkuvalot ja kun kondyktööri nätisti pyysi mua siirtämään silmäpussejani sivummalle, ettei se kompastu niihin, tajusin että tämä on todellakin väsynein aamu ikuna=D...Sänky näytti erityisen ihanalta ja tuntui vieläkin paremmalta.En kuitenkaan antanut mieliteolle periksi ja rojahtanut takki päälle hetekalle, vaan suihkun kautta ja peitot ja tyynyt juuri oikein asetellen, sitten unihuokaus ja pum! Unta ei tarvinnut odottaa kuin muutaman sekuntin=).

ennen kuin hain hempukan heräilyn jälkeen tarhasta, kävin paikallisessa teekupposella. Ja kenet näinkään tiskillä kun astuin sisään. Ketkun, yhden ärsyttävimmistä pilispojistamme.Onneksi se huomasi että olin väsynyt ja armahti mua tyhmiltä jutuiltaan. Neito O:kin istui kahvin ääressä odotellen duunivuoron alkua, joten juteltiin siinä sen kanssa ajankohtaisista terveydenhuollon asioista. Sekin opiskelee lähihoitsuksi, mutta on välivuotta pitämässä opiskelusta.

haukotus...*karkaa lojumaan kuin laiska lahna hetekalleen*


kello jo kohta neljää lyö...  1

...ei ole enää puoliyö=D...ja runosuoni kukkii=)...

Nyt on tehty kakut ( kaksin kappalein). Sitruunakaakku sekä toveriksi sille banaanikaakku suklaakuorrutuksella. Harmi kun ei voi maistaa, sen verran tiedän että molempien taikinat olivat ainakin namin makuisia ( taikinansieppaaja ruispellossa, vauhdissa jälleen=D...).Ja tietenkin munavoi on tehty myös ( ei saa unohtaa ettei se loukkaannu...*kihertää* kyllä, yöhäröys on iskenyt taas meikäläiseen=)...)

jokin muukin on iskenyt meikäläiseen...ikävä...uolevia=). Monta päiväähän tässä jo menikin rauhallisissa tunnelmissa tuon kaihouden suhteen. Silti, jokin kapioi itsessä sitä että kaipaa jotakuta, vaikkei ihan oikeasti ja kunnolla tunne toista. Ollaanhan jo kesän alusta tunnettu, mutta en silti tunne sitä ( if juu nou wat ai miin...).Tämä tämmöinen pitäisi kieltää jollain lakipykälällä tai asetuksessa, jossei EU:ssa niin sitten ihan suomen laissa...=). Ja onkohan muutenkaan fiksua tänne kirjoittaa tästä...se nimittäin tietää mun blogista ja käy joskus lukemassa näitä...luotan siis siihen että se on kiireinen , eikä ehdi nettiin missään tai koskaan=D. Itsevarmuus kunniaan=). Vaikka kyllähän se tietää että ehkä tykkään siitä.tai ehkä en...=)

Kunhan itse sitten oikeasti tietäisinkin tykkäänkö vai en...ja kaipaus ei todista vielä mitään. Mä olen jääräpää vanha käpy=).