Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.
Seuraava

työyön taikaa=)  5

jälleen duunissa, jo kahdeksatta tuntia...vielä noin 9 tuntia jäljellä.

aamu alkoi auvoisasti kille the marsun häkin siivouksella. rakennettiin killelle kirjoista aitaus ja se sai juosta operaatio "purumyrskyn" ajan siellä. Sepä kosti ja pissasi matolle ja sen jälkeen murtautui vapauteen. mä ryömin sen perässä sänkyjen ja pöytien alla...Sain onneksi kiinni kuitenkin=). Kille joutui sitten "eristysselliin" loppusiivouksen ajaksi=)..

Koskapa teen kaksi vuoroa putkeen, pomo oli määrännyt ettei mua saa näkyä ennen kolmea. Mahdottoman tylsä aamupäivä=/...haahuilin keskustassa ja sitten myyrmannissa, lopulta luovutin ja painuin pariksi tunniksi limutuopin ääreen toppariin lukemaan kirjaa (uusi hieno kirja jonka ilmestymistä olen odottanut tuska rinnassa jo vuoden=)...).

ilta töissä ollut suht rauhaisa, nyt väsäilen kaakkuja mammojen kahviajoille...

en kyllä tajua=/. Koko kuukauden olen ollut hitusen puhti poissa, en yhtään niin energinen kuin yleensä. Hmmm...talviväsymys???onko sellaista??? Eilisen tylsyyskohtauksen katkaisin alkamalla maalaamaan. Heti piristyi. Nyt pitäisi kai keksiä jotain hirmu iloista ja mukavaa, joka taas virittäisi mut normaaliin pirsikkyystasoon ( juupelis, pirtsikkyys on sana...ainakin nyt=)...).

Uolevi ( ne tietää jotka seuraa=D...) oli ollut eilen telkkarissa. Urheilukanavan chatissä. Ja kertoi kehveli mulle vasta kun oli jo lähtenyt sieltä, joten en päässyt katsomaan mitä se höpöttelee siellä=/. Melkein loukkaannuin, muttei niin mukavalle pojulle viitsi olla näreissään=). ja sunnuntainahan mä näen sen livenä, kun se lähtee mun kanssa sinne keikalle. ja juu, edelleen se tiivisti pitää puolensa mun aivoajattelu-ohjelmistossa=). En siltikään ota paineita (edelleenkään...) ainakaan paljoa=D...


arjen paluu...  3

maanantai, tuo päivistä pörhein=)...

Täysi duunipäivä takana. Kotimatka oli suorastaan riemuisan Töissä aloitin joulunäytelmän ( henkilökunta esittää sen meidän puurojuhlassa, myös allekirjoittanut on tonttuna=)...)kirjoittamisen. Muuten tiedän jo tarinan kulun, mutta loppuratkaisu puuttuu. Kirjoitin ensimmäisen näytöksen noin 7 minuutissa kahvituksen aikana ( eli 2 duunikamua kahvitteli asukit, minä kirjoitin=)..).Pitää kirjoittaa sitä kun vain ehtii, ja ainakin huomenna mulla on aikaa koskapa teen 17 tuntisen duunivuoron. Ilta ja aamu putkeen. Tulee sitten valvottua abaut se 24h putkeen=/...kerta pitää herätä viimeistään klo 9 aamulla ja nukkumaan pääsee samoihin aikoihin seuraavana aamuna.

On jotenkin nuutunut olo nyt. Ja ollut itseasiassa koko viikonlopun. Ei oikeastaan väsytä, eikä sureta tms...on vain huvittamaton olo. Osittain voimaton, ja hitusen uninen ja rippunen piittaamattomuutta. Tänään en jaksa kiinnostua ihmisistä, enkä niiden jutuista, tänään olen oman itseni parasta seuraa. Tänään en jaksa ajatella, tänään sammutan aivot ja heitän ne parvekkeelle jäähtymään. Tänään en jaksa kaivata ketään, en ikävöidä tai haikailla. Ne kolme tunnetta voivat lähteä lumisotasille kuubaan. Tänään en jaksa hymyillä, ei siksi että surettaisi , vaan siksi että lihakset ovat lakossa. Tänään en jaksa kuunella ketään, korvat ovat tukossa, en nähdä ketään,tänään olen sokea. Tänään vain olen ja hengitän. Häivyn hetkeksi maailman melskeestä peiton alle...


back...  1

to helsinki-city...eli kotiin palattu ja kaupungissa kaikki hyvin=)

Tiivistetty versio viime päivistä...

-Perjantaina harhailtiin tikkurilassa aamulla kun meille oltiin annettu väärä osoite hygieniakoutukseen=/...perille löydettiin lopulta ja läpäisin virheettömästi hygieniapassi testin...

-Lauantaina vietiin haudoille kynttilät ja illalla besti tuli kundinsa kanssa hekemaan mua sussukan synttäreille. Lahjani esittelin tavara tavaralta, eli pidin siinä pienen puheenkin ja se sai hienon vastaanoton. Koko porukka lopuksi taputti sille=D...Osa vieraista oli pukeutunut mm. juhlakalu oli piru, ja vieraisiin lukeutui myös kardinaali, nunna ja crow =)...me ei oltu kuin kolmisen tuntia paikalla, mutta ehti siinäkin solmia uusia tuttavuussuhteita.

tänään on isukin luonakin ehditty käymään ja nyt siis takaisin himassa. Huomenna aamuvuoro, joten ajoissa nukkumaan menee hän=).


huokaus....  1

mielialat tuntuvat vaihtelevan taas kuin kevättuuli...yhtenä hetkenä onnen kukkuloilla, toisena ihan susuisena ja hetken päästä ärsyyntyneenä=/...ja ei, ei ole puolukkapäivät tuloillaan...en tajua mistä tämä tällainen johtuu. Nytkin tekisi mieli vain mennä peiton alle piiloon ja nukkua kevääseen.

Huomenna on onneksi koulutuspäivä, menen kuuntelemaan luennon ja sitten suoritan hygieniapassin...ja sitten neidon haku tarhasta ja kipinkapin kamppiin ja kotkan bussiin. Mennään mummin luo piristämään sitä kun isäpuoli lähti lontooseen sen toisen pojan kanssa. Mummi tuskin kovin yksinäinen on, mutta aina se ilahtuu kun näkee hempukkaa...musta ei ole ollut niin väliä sen jälkeen kun hempukan sain=). Sama juttu isukin kanssa...jos siellä puhun jotain niin muhun ei kiinnitetä mitään huomiota, mutta hempukan joka höpötys merkitään lähes muistiin=D...

*pitkä ja syvä huokaus* vielä reilu tunti ennenkuin pääsen kotiin synkistelemään=/


unien viemää..  2

koko yön näin sitten unia siitä yhdestä ja showpainista...aamulla väsytti...

kävin ennen duuniin menoa ostoksilla, kun ystävälläni on lauantaina kolmekymppiset ja piti lahja tietenkin hankkia...
ostin sitten vaaleanpunaisen pörrökassin ja sinne sisään:
-myssyn (vanhuksilla on kylmä)
-valitut palat ( ja vanhukset lukee asiajulkaisuja)
-Valokuva-albumin (vanhukset tykkää muistella menneitä)
-Princen sex & love kasetin (nostologiaa, sitä nostologiaa=D...)
- Aurinkolasit joissa lippa ylhäällä ( auringonvalo ei ole hyväksi vanhoille simmuille)
-Mustan minipörrökassin ( jos marttakerhon illalliset kutsuu tarttee jotain juhlavampaa)
-Suusuihketta (alkaa jo hengityskin haista tuossa iässä)
-särkylääkettä ( ja säryt vaivata)
-Ummetuslääkettä ( juu, kakkavaivoista puhumattakaan)
-apteekin salmiakkia ( voi saada hyvän maun suuhun suihkeen ja kakalla-käynnin jälkeen)

ja töistä otan ( luvan kanssa) vielä

-Vaipan ( kun ottaa ummetuslääkettä, voi seuraukset olla yllättävät)
-vanhat verkkohousu ( pitää vaipan paikallaan)

ja saa nähdä keksinkö vielä muuta=)...mutta vain tosiystävä ostaa toiselle ummetuslääkettä=D.



talvituulosia...  3

...on saatu tänään, posket punaisina kerrassaan=). Olen silti sitä mieltä että talvi ei ole kiva...

Tänään on vapaapäivä ollut ja hempukan kanssa vietetty aikaa. Lähdettiin päivällä kirjastoon ja tavattiin sattumalta pankkiautomaatilla kaverini. Se lähti sitten meiän kanssa sinne kirjastoon ja sain rauhassa etsiä omaa lukemista, kun nämä tekivät palapeliä=). Mä olen kyllä ihan hämyksissäni taas. Tämä kyseinen tyyppi on juuri se kaveri joka on vaellellut ajatuksissa...Hitusen ottaa päähän, että ei ollut laittanut itseään tiptop,vain hitusen meikkiä, letit ja päällä ultraiso talvivaruste takki...olin micelinmiehen kokoinen!!!En ole siis oikeasti mutta se takki päällä. lämminhän se on mutta....myrphyn laki...pitihän se tavata juuri silloin kun ei ole siistinä ja nättinä vaan arkilookissa...eikä edes arkilookissa, vaan laiskan lookissa=/.no, ehkei tämä ole maailmanloppu.

Näkemisestä jäi silti mukava olo, sellainen pieni kihertävän valoisa tuike tuolla sisimmässä=).


Seuraava