Ekojutuilla huijataan ihmisiä

  • Prinssi1963

Oli pakko reagoida kun maailmassa on oman edun tavoittelua. Ekosanalla voidaan perustella monenlaista rahastusta. Siispä kirjoitin HS:n.

"
Uutisen mukaan virkamiehet saivat raporttinsa valmiiksi Espanjassa. Seuraavaksi lentävät ensi kuussa Balille. Syynä on huolestuminen lentoliikenteen päästöistä.

Luonnonsuojelusta ja ekojutuista on tullut kokonaiselle virkamiesryhmälle ja politikikoille pysyvä tekosyy reissata ympäri maailmaa ja nostella ekoveroja. Yritykset voivat työskennellä kuvapuhelimillaja netin avulla. Miksei virkamiehet ?

Pitäisi rahoittaa muutakin kuin tätä nykyistä CO2 -tutkimusta ja hysteriaa, jotta ympäristöön voisi oikeasti vaikuttaa. Nyt CO2 on helppo ratkaisu ja palkka juoksee.

Edelleenkään ei ole tieteellisesti voitu perustella että CO2 olisi tämän hetkisen lyhyen lämpöjakson takana. CO2 on ilmassa tuhannesosia. Vesihöyryä on 1,8%paino @100 RH, 20C. Tunnetusti pilvet lämmittävät. Palaminen tuottaa vesihöyryä. Myös auringon aktiivisuus vaihtelee. Pinnan heijastuvuus vaihtelee. Ehkä ratkaisu onkin voimaloiden vesihöyryjen tiivistäminen vedeksi ?

Lopullinen energiaratkaisu on fuusio-energia tämän hetkisen tiedon mukaan. Osa CO2-veroista pitäisi käyttää fuusioenergian kaupallisen käytön aloittamiseen ja kehittämiseen. Nyt ne rahat käytetään muuhun.
"

Julkisuudessa moni tutkija on valitellut ettei muulle tutkimukselle kuin ympäristön lämpenemistä ja tunnetuilla CO2 systeemeillä perustuvalle tutkimukselle saa rahoitusta. Kuitenkin tuon hypoteesin varaan nojaa poliitikkojen globaalit ratkaisut päästökaupasta, korkeasta energiaverotuksesta jne. Ehkä juuri siksi he eivät halua että joku todistaisi ettei kyse olekaan CO2 päästöstä. Ekosta on tullut sana, jolla voidaan perustella kaikenlaisia hölmöyksiä ja lisärahastuksia.

Balin lomaparatiisiin lentää muuten 2500 virkamiestä + apurit ...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus