Lottovoitto

  • Susan

Lottovoitto!

Ilta-Sanomissa tänään 9 milliä voittanut Jorma etsii vaimoa. Voi luoja. Joo kyllä se nyt etsii vaimoa mutta mitäs se on ennen voittoa tehnyt kun sitä vaimoa ei oo näkynyt? On se vissiin sittenkin eronnut, jaahas. Ei mut kyl mä voisin alkaa Jorman pikku vaimoks. Hyi en haluis. Sitä paitsi toi hiton Jorma ei ees asu Suomessa, noniin sinne meni sekin tsäänssi. Onneksi Teemu ei ole sellaset miljoona kertaa parempi kuin joku Jorma.

Mä tässä mietin että jos mä voittaisin jättipotin niin kyllä siinä menis kuule saman tien henki ja terveys. Musta tulis kunnon nisti spurgu. No ei, pakko valita, eli nisti. Olisin high on drugs all the time ja rypeisin itsesäälissä kun miettisin miten pettynyt Jumala on muhun. Antaisin kyllä hyväntekeväisyyteenkiin massii. Jos voittaisin potin niin ekana ostaisin luksus huvilan, sama mutsille, kunnon autot, sitten lähtisin matkalle johonkin paratiisisaarelle (Bali?) ja pumppaisin itteni täyteen botoxia ja tekisin kaikki maholliset rasvaimut sekä rintojen kohotukset. Shoppaisin itteni ihan törkeen hyvännäköseks, ajelisin limulla ja vetisin jotain elämää kalliimpii drinksuja 24h mun limussa jonka kuljettaja ärsyyntyisi kun roikkuisin kattoluukusta Nykissä hiustenpidennysten lennessä tuulessa ja paiskautuen Victoria Beckhamin naamaan.

Ostaisin mun perheelle kaiken mitä ne haluis, frendeille en mitään ja sanoisin hastala vista assholes ja oisin itsekäs kusipää. No ei vaiskaan. En mä kyl siin vaiheessa hirveesti sääliä tuntisi ketään muit kohtaan mut mitäköhän sitten tapahtuisi mun empaattisuudelle?
lol..No ihan sama!

No ei vaiskaan. Jos voittaisin niin sijoittaisin ainaskin mut en mä töitä tekisi, en päivääkään.

Susan

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus