Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.
Edellinen


kiitos  1

Mä oon todella vihanen ja kyllästynyt! Mitä ihmettä !? Mitä tässä pitäs sanoa, tekis mieli vaan kirkuu. Olen tooooooosssiii kilareissa. Noniin oliko hauskaa.

Otan mieluiten sen miljonääri Jorman kun sen rahoissa on sentään enemmän munaa kuin monessakaan säälittävässä pikkusessa mulkussa joita on tässä maailmassa 97,99 %. Olkaa hyvä, fuck you, fuck them, fuck this bitchy life.

Mä vedän ranteet, kiitos ja moro. Ihan uskomatonta skeidaa.


Duunissa ..  1

Vieläkin pystyssä, kuumetta ei viel todistettavasti ole mutta olo on sen mukainen että kupsahdan lattialle ihan just.
Ja kova ikävä pistää hiljaseks, voivoi.Nyyh.

Mä toivon, että olisi kello jo kahdeksan illalla. Meillä on tänään niin paljon sairaana, että sen sijaan et pomo passittaisi mut lääkäriin (tietää että missä kunnossa olen) niin se pyys jäämään viel tunnin pidempään koska on alimiehitys.
Pakko kai se on.


Lottovoitto  1

Lottovoitto!

Ilta-Sanomissa tänään 9 milliä voittanut Jorma etsii vaimoa. Voi luoja. Joo kyllä se nyt etsii vaimoa mutta mitäs se on ennen voittoa tehnyt kun sitä vaimoa ei oo näkynyt? On se vissiin sittenkin eronnut, jaahas. Ei mut kyl mä voisin alkaa Jorman pikku vaimoks. Hyi en haluis. Sitä paitsi toi hiton Jorma ei ees asu Suomessa, noniin sinne meni sekin tsäänssi. Onneksi Teemu ei ole sellaset miljoona kertaa parempi kuin joku Jorma.

Mä tässä mietin että jos mä voittaisin jättipotin niin kyllä siinä menis kuule saman tien henki ja terveys. Musta tulis kunnon nisti spurgu. No ei, pakko valita, eli nisti. Olisin high on drugs all the time ja rypeisin itsesäälissä kun miettisin miten pettynyt Jumala on muhun. Antaisin kyllä hyväntekeväisyyteenkiin massii. Jos voittaisin potin niin ekana ostaisin luksus huvilan, sama mutsille, kunnon autot, sitten lähtisin matkalle johonkin paratiisisaarelle (Bali?) ja pumppaisin itteni täyteen botoxia ja tekisin kaikki maholliset rasvaimut sekä rintojen kohotukset. Shoppaisin itteni ihan törkeen hyvännäköseks, ajelisin limulla ja vetisin jotain elämää kalliimpii drinksuja 24h mun limussa jonka kuljettaja ärsyyntyisi kun roikkuisin kattoluukusta Nykissä hiustenpidennysten lennessä tuulessa ja paiskautuen Victoria Beckhamin naamaan.

Ostaisin mun perheelle kaiken mitä ne haluis, frendeille en mitään ja sanoisin hastala vista assholes ja oisin itsekäs kusipää. No ei vaiskaan. En mä kyl siin vaiheessa hirveesti sääliä tuntisi ketään muit kohtaan mut mitäköhän sitten tapahtuisi mun empaattisuudelle?
lol..No ihan sama!

No ei vaiskaan. Jos voittaisin niin sijoittaisin ainaskin mut en mä töitä tekisi, en päivääkään.

Susan



Kipeeks tulossa..?!  1

Hyvää huomenta!

Mä olen töissä, työt alkaa 13 minuutin kuluttua. Mulla on enteilevää kuumetta, olen tulossa kipeäksi. Saa nähä miten olo tästä lähtee nousee...

Huomenna alkaa loma, mutta tällä hetkellä ei se kauheesti innosta jos oon kipeeks tulossa.

Olo on sellanen, että on kylmä ja kuuma samaan aikaan ja vapisen vaan.. ei pysty oikeen keskittyy mihinkään, tuntuu et on sellanen noh.. just kuumeinen olo. Varaan ajan lääkärille jos tää jatkuu.

Miss him <3

Susan



Rakkaimmalleni  3

Kun mä luen sun viestejä ja kirjoituksia, sanoja ja lyriikoita ja meidän
hehkutuksia niin kylmät väreet menee selässä.. tuntuu et iho menee kananlihalle
ja huomaan että suu on jäänyt raolleen ja silmäni on kostuneet. Se tunne on
ihana, selittämätön, hullu, niin voimakas.


Edellinen